tiistai 7. huhtikuuta 2009

Toronto

Heissulivei!!

Viime perjantaina sielta tietokonekorjaamolta sitten soitettiin ja sanottiin et tietokone on totaalisen kaput..et silleen..no, kuulemma ne pystyy pelastaa sielta mun tiedostoja, onneksi!

Viime perjantai olikin sit vika paiva luentoja ja sit alkoi kova puurtaminen kokeisiin..tai ainakin melkein :) Oltiin luvattu nimittain aikoja sitten etta tana viikonloppuna lahdetaan moikaamaan kaveria Torontoon! Lahdettiin siis lauantain aamuna ja takaisin tultiin sunnuntai illalla!

Lauantaina saavuttiin siis siina yhdentoista aikaa aamulla Torontoon ja mentiin syomaan herkulliseen aamiaispaikkaan nimelta Cora's. Sielta saa maailman parhaimmat aamiaiset. Mukana on paljon hedelmia ja ne on herkullisia!
Iltapaivalla kierreltiinkin hieman kaupoissa jonka jalkeen suunnattiin nokkamme kohti kaverimme kotia. Aivan ihanalla alueella tama koti sijaitsi ja heti kateus iski ihanan isosta huoneesta :)

Illaksi paatimme lahtea katsomaan paikallispelia eli Toronto Maple Leafs vastaan Montreal Canadiens jonnekkin urheilubaariin. Pienoisen alkutakertelun jalkeen loysimme oikeaan paikaan ja kannustimmekin Canadiensit hienosti voittoon!!
Pelin jalkeen tapasimmekin tutut pojat joihin tutustuimme Kuubassa ja vietimme loppuillan heidan kanssaan. Oli huippuhauska ilta!!

Sunnuntaina nukuttiinkin sit kun possut jopa kahteentoista saakka! Ulkona oli todella kaunis ilma ja lammin myos, joten paatimme kavelle Kengsington Marketille aamupalalle. Iltapaivalla pojat hakikin meidat sitten ja ajettiin lahella olevaan puistoon. Oli 13.paiva persialaisen uuden vuoden jalkeen joten puisto oli taynna juhlijoita. Oli aivan mielettoman hauska iltapaiva! Pelattiin jalkapalloa, syotiin ja nautittiin auringosta ja loppuelopuksi paadyimme tanssimaan salsaa parkkipaikalla. Opettelimme myos persialaisten tanssiliikkeiden salat ja myos vanhemmat ihmiset innostuivat tanssimaan kanssamme! Oli mielettoman hauska iltapaiva!

Nyt pitaisikin sitten vaan jaksaa puurtaa kokeisiin, ensimmainen tentti on lauantaina!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!