torstai 29. huhtikuuta 2010

Auts

Taas sattuu..tällä kertaa selkään tosin :) Käytiin kaverin kanssa rannalla taas tunnin juoksulenkillä. Oli ihan mieletön keli! Mentiin itse rannalle, eli ihan siihen hiekkaosuudelle juoksemaan ja oli ihan mahtavaa - raikas ilma, meriveden tuoksu, kaunis keli..

Mitäs muuta olen tänään tehnyt? Noh, herännyt aamulla ysin luennolla, jossa porukka vähenee kerta kerralta kun kukaan ei jaksa raahautua paikalle :)
Ihanaa kun porukka taas istuu keskellä kampusta olevalla ruohikkoalueella on on aurinkoista, tuntuu että koko kampuskin herää eloon taas!
Sain väännettyä mun IR-esseetä päivän aikana, tosin nyt pitäisi vielä jatkaa.

Iltapäivällä oli Nordic Politics tutorial, joka oli taas mielenkiintoinen. Keskusteltiin Ruotsin "puolueettomuudesta" Kylmän Sodan ja Toisen Maailmansodan aikana. Keskusteltiin myös Suomen ulkopolitiikasta sinä aikana ja tietenkin Venäjän vaikutuksesta. Mielenkiintoista asiaa!

Täällähän on General Electionit ensi viikolla, joten nyt kohta alkaa puoluejohtajien väittely televisiosta ja ajattelin sitä ainakin toisella silmällä katsoa. Ja vaikka tehdä esseetä samalla. Ja syödä jätskiä (mut vaan vähän). Huomenna onkin jo perjantai!

Satuin tossa muuten hetki sitten takaperin selailemaan taas mun vanhoja kuvia, ja löysin tämän sieltä. Mulle tuollainen rusketus nyt kesän aikana, kiitos! Kuva on siis otettu viime jouluna Kuubasta - ah :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!