sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesäperinne: Mustion Linnan kesäteatteri

Suomen kesä on kyllä monessa mielessä niin mahtava. Mulle Suomen kesään kuuluu olennaisena juttuna juurikin tämä maaseudulla samoilu ja uskomaton luonnon vihreys/vehreys. 

Tehtiin perinteinen kesäretki tuossa hetki sitten kauniiseen Mustion Linnaan ja sen kesäteatteriin. Kesäteatteri kuuluu myös olennaisena osana mun Suomen kesään. Tälle kertaa ohjelmistossa pyöri Tuplakupla, ja pääosassa nähtiin Satu Silvo. Taas oli semmoistakin meininkiä että koko ajanhan siellä yleisön joukossa sai poskilihaksia verryttää.


Mustion Linna ympäristöineen on niin kaunista että se on juuri sopiva paikka kesäretkelle!

Ollaan kuulemma samannäköisiä?
Ja kauniilla terassilla voi nauttia kesäillan tunnelmasta ennen esityksen alkua..Ja jos ylipäätänsä Suomen kesä on ihana, niin Suomen kesäillat ovat mahtavia! Kaunis tyyni keli, valoisa kesäilta, linnunviserrys, kaunis järvimaisema...voiko enempää toivoa? Ja nyt olen vihdoinkin taas tottunut tähän valoisuuteen ja kroppa on tajunnut ettei tarvitse herätä neljältä aamuyöllä vaikka ulkona on valoisaa..


Summa summarum, on siinä Suomen kesässä vaan sitä jotakin!

5 kommenttia:

 1. Oii... kuinka kaunista:) Itsekin olen muutama vuosi sitte nkäynyt tuolla Mustion Linnan luona ja oli kyllä niin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nättiä seutua! Suomen kesämaisemaa parhaimmillaan :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja Suomessa kyllä on näin kesällä älyttömän kaunista. Tai onhan ulkona kaunista myös talvella lumikinosten keskellä, mutta silloin en vain yleensä pakkasten takia juurikaan uskallaudu ulos muuten kuin ihan pakollisten matkojen ajaksi. ;) Hyvää lomaa Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on kyllä kaunista näin kesäisin, on tää vaan ihanaa! Ja tietysti talvisinkin :D Hauskaa kesää sinne Lontooseen myös!!

   Poista
  2. Kiitos!! Mäkin olen tosin siirtynyt jo Suomen ihanalle kamaralle!! :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!