keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Weekend in London

Ah, olinkin kaivannut jo Lontoota. Heti junasta pois jäädessä London Bridgellä, tuli sellainen tunne että olen menossa kotiin (okei, kaverin kämppään, but you get the point?). Lontoo on home away from home. Noh, filosofisia pohdintoja tulee myöhemmin, nyt vähän kuvien muodossa viikonlopun menoja...

1. Spitalfields market

Kaveri jonka luona olin yötä asui aivan Spitalfields marketin vieressä. Siis ihan täydellisessä paikassa kaikinpuolin. Oltiin aika katkeroita koska kyseessä oli yliopistomme asuntola ja meillä ei arpaonni ikinä suosinut ja päädyttiin sinne "huonoimpaan" asuntolaan. Tämä asuntola missä hän asui nyt kesän oli ihan mahtava!

Anyways, Spitalfields marketilla tuli käytyä vaan kerran viime vuonna ja silloinkin bf:n kanssa jota ei kiinnostanut ollenkaan :) Nyt olin siis oikeassa seurassa. Ihana marketti, ihana alue ja kivoja pikku paikkoja. Toisaalta, ehkä ihan hyvä etten asunut tuolla, se olis voinut olla lompakolle aika tuhoisaa.


2. Hummingbird Bakery

Ja jotta olisin vielä kateellisempi, oli vieressä Hummingbird Bakery. Kyllä cupcaket ja kahvi auttaa lopputyön teon tuskaan. Viikonloppuhan pitkälti vietettiin neljän seinän sisälle editoiden työtä mutta välillä oli "pakko" mennä ulkoilmaan..


3. Celebration Lunch

Maanantaina kun oltiin palautettu meidän paperinivaskat omalle laitokselle, oli aika mennä syömään. Nälkä oli kova kun en aamulla pystynyt syömään mitään. Olin nähnyt unta että Zombie Apocalypse tulee ja ne varastaa mun lopputyön ennenkuin ehdin palauttaa sen. Kuitenkin, mentiin ihanaan Lantana Cafeen Fitzroviassa. Voin suositella lämpimästi, söpö paikka, ihanaa ruokaa ja viikonloppuisin täällä kuulemma tarjoillaan erinoimaista brunssia. 


4. Celebration Drinks

Prosecco maistui hyvältä kaiken ahkeroinnin jälkeen... Lontoossa oli ihan mielettömät kelit nyt alkuviikosta ja pystyttiinkin nauttimaan lounas terassilla. Love!


5. Treffit ihanan ystävän kanssa

Maanantai-päivän kruunasi treffit ihanan ystäväni kanssa Aberdeenin ajoilta. Tosiystävän tunnistaa siitä, että vaikka ei ole vuoteen nähty, pystyttiin jatkamaan samasta kohtaa keskusteluja kuin silloin vuosi sitten. Onni on ihanat ystävät.


Maanantai-iltaa jatkettiin vielä juhlimalla ja tanssimalla yötä myöden kavereiden kanssa. Täydellinen ilta...Lontoo on ihana!

4 kommenttia:

 1. Lontoo on ihana - niin on! Kiva olla takaisin :) ja nam ihan mielettömiä herkkuja hummingbird bakerysta saakaan, niiden piparminttu tee on ihan must!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih vitsit, täytyykin maistaa sitä ens kerralla. Yleensä olen liian keskittynyt niihin cupcakeihin että en pysty repimään huomiota mihinkään muualle :) Ihanaa uutta lukuvuotta sulle!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Voi kun täälläkin olisi noin aurinkoista.

  Ja onnea ihan mielettömästi valmistumisen johdosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut ihan käsittämättömät kelit nyt viime aikoina! Vaikeeta uskoo et on syyskuu!

   Ja kiitos tosi paljon, vielä täytyy tosin odotella arvosanoja sun muuta, mutta ainakin omat työni on nyt tehty :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!