perjantai 22. maaliskuuta 2013

Reissuun mä lähden

Heipparallaa ja terkkuja Heathrowlta! Onnistuin viimein yhdistää koneen nettiin, täällä on 6 h odotus ennen kun seuraava kone lähtee kohti Montrealia joten tässä on "hiukan" aikaa tylsistyä. Noh, onneksi nyt netti toimii (miten niin riippuvainen?) Pitäisi tässä muutama juttu väsätä ennenkuin pääsee koneestakin lomalle. On toi Helsinki-Vantaa vaan edistyksellinen ilmaisen nettinsä kanssa! Täällä netti hädin tuskin toimii ja siitä joutuu vielä maksamaankin.

Eilen meni taas pakkailut yömyöhälle ja tänään oli herätys viideltä aamulla että saa nähdä kuinka hehkeältä näytän illalla kun Montrealiin saakka pääsen (vastauksen kyllä tiedänkin jo).  Jostain syystä mun pakkaustaktiikka, eli dumpataan kaikki kivat jutut jotka haluaisin ottaa mukaan sängylle, ja valkataan siitä sitten, ei ole kamalan toimiva.

Ohjelmahan seuraavalle 10 päivälle on kiertää hieman tuttuja maisemia, eli vierailla Kingstonissa (missä oltiin vaihdossa), Ottawassa ja tietysti Montrealissa. Sen lisäksi tarkoitus on käydä New Yorkissa ja Philadelphiassa. Huominen päivä vietetään vielä Montrealissa mutta sitten lähdetäänkin heti "tien päälle". Ja minäkin pääsen sittenkin ajamaan, ihanaa! Ei tarvitse olla koko ajan vastuussa kartanluvusta.  Kaikki muut paikat onkin tuttuja missä käydään, mutta Philadelphia on ihan uusi kohde. Varmasti hyvä reissu tulossa ja tietysti eniten odotan poikaystäväni näkemistä!

Koska kuvattomat postaukset on tylsiä nappasin nopeasti kuvan webbikameralla. Tarkoitus oli demonstroida noita ihania passinkansia jossa on tietysti Lontoon metrokartta!


Kuulumisiin!

4 kommenttia:

 1. Mä olin unohtanu, että te olitte molemmat siel vaihdos, Hauska nähdä taas tuttuja paikkoja! En oo ikinä käyny montrealissa, mut haluaisin tosi mielelläni! Pitäkäähän hauskaa ja olkaa varovaisia siellä tien päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällähän me tavattiin! Ihana nähdä taas tuttuja paikkoja ja muistella vanhoja :) kiitos!

   Poista
 2. Oi, teillä tuleekin olemaan aika vauhdikkaat 10 päivää ja paljon ajokilometrejä! Eikö Montrealissakin ollu Cora's aamupalapaikka, jossa käytiin Torontossa? Ihanaa lomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paljon tulee kyllä kilometrejä mutta onneksi se on varmaan sen arvoista :) kiitos!!

   Poista

Kiva kun kommentoit!