maanantai 9. joulukuuta 2013

Berlin Christmas Market: Charlottenburgh Castle

Käytiin todella Berliinissä ollessamme kahdelle eri joulumarkkinalla ja tässä olisi nyt hieman tarinointia Charlottenburghin linnan pihalla sijaitsevista markkinoista. Tai lähinnä taas iso kasa kuvia ja tarinointia siitä kuinka ihanaa kaikki oli!

Aikaisemmin päivällä oltiin todella oltu GendarmenMarktilla ja illaksi suunnattiin tänne koska ystävämme mukaan markkinat linnassa pääsee paremmin oikeuksiinsa illanaikaa. Ja oikeassa hän tietysti oli, valoloisto ja linna taustalla oli aivan upea paikka tunnelmallisille markkinoille.
Markkinat oli mielestäni aika samankokoinen Gendarmenmarktin kanssa, tänne ei tarvinnut maksaa mitään sisäänpääsymaksua. Kai näissä joulumarkkinoissa on aina se, että niiltä löytyy samanlaisia/tyyppisiä kojuja, mutta toisaalta ei se minua ainakaan haitannut. Näillä markkinoilla keskityin enemmän lämpimän "glögin" juomiseen ja ympäristöstä nauttimiseen kuin ostoksien tekoon.En edes yritän rankata näitä kahta markkinaa paremmuusjärjestykseen, olen ylipäätäänsä todella iloinen että päästiin käymään kunnon saksalaisilla joulumarkkinoilla ja vielä kahdella ihan superkauniilla sellaiselle!Suosittelen siis ehdottomasti käymään sekä Gendarmenmarktilla että näillä Charlottenburghin joulumarkkinoilla mikäli Berliiniin ennen joulua eksytte! Joulufiilis nousi ainakin meikäläisellä ihan huippuunsa!

4 kommenttia:

 1. Mikään ei kyllä tuo joulutunnelmaa samalla lailla kun tuollaiset joulukojut! Ne vaan on niin ihania :) Edinburghissa oli aina joka vuosi kans German Christmas Market ja se oli aivan paras paikka joulukussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne Edin christmas markkinat on kanssa aivan ihanat ja niin kauniilla paikalla myos!!

   Poista
 2. Nuo saksalaiset joulumarkkinat ovat kyllä ihan omaa luokkaansa! Kuuma jouluglögi maistuisi täällä Norjassakin talvisäässä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuma glögi maistuisi Englannissakin täällä hetkellä jossa on aika kurja keli :( Kyllä saksalaiset osaa, noi olivat kyllä ihan mielettömät markkinat!

   Poista

Kiva kun kommentoit!