torstai 8. toukokuuta 2014

Pieleen mennyt torstai

Facebook on täynnä arkihaasteita ja eri blogeista saa lukea hyviä tekstejä kuinka usein näytetään vain se "täydellinen" puoli elämästä ja blogit on pelkkää kiiltokuvaa. Omasta mielestäni blogini on aina ollut sekoitus sitä ihan perus arkea kuin myös niitä luksushetkiä matkoilta. Nyt on aika kertoa ihan siitä perusarjesta. Tai lähinnä pieleen mennestä torstai-päivästä. Ei mennyt ihan putkeen tämä päivä.

Lähden normaalilla 7.27 junalla töihin. Vaihdan Birminghamissa junaa ja istun ainoalle vapaana olevalle paikalle koko junassa. Vieressä istuva äijä haluaa väkisin vääntää jutun juurta säästä, Coventryn kaupunkisuunnittelusta ja junista. Minua kiinnostaa tämä kasilta aamulla yhtä paljon kuin väittely arvonlisänveron hienouksista. Yritän teeskennellä nukkuvaa mutta sekään ei auta. Äijä jatkaa puheluaan.

Nousen Coventryssä pois ja karistin tämän äijän kannoiltani. Vettä tulee kuin Esterin perseetä. Siis kuin saavista kaatamalla. Unohdin tietysti sateenvarjon kotiin. Kysyn juna-aseman kaupasta sateenvarjoa mutta maksaa kuulemma 14 puntaa. Joo, pitäkää vaan sateenvarjonne. Päätän ottaa kolmella punnalla taksin töihin joka sijaitsee 20 min kävelymatkan päässä, koska en halunnut kastua läpimäräksi.

Saavun töihin ysiltä ja Word päätti temppuilla oikein urakalla heti aamusta. Tietysti. Sähköposti ei myöskään toiminut. Juoksin eri tapaamisissa ja lounasta sain vasta kolmen jälkeen jolloin pääni ylle oli jo kerääntynyt sellainen myrskypilvi ettei mikään auttanut. Tuntuu että odotin Costan työntekijöiden lämmittävän mun paniinia vähintäänkin ikuisuuden. Sekään ei maistunut hyvältä mutta tulipahan syötyä jotain. Lounaan söin kävellessä takaisin toimistolle tapaamisesta. Töissä meni kaikki juuri ärsyttävästi. Koin päivän blondi-momentin kun en tajunnut miten yksi kansio taitellaan kansioksi (kyllä).

Sitten sukkahousutkin meni rikki. Baltsut oli märät aikaisemmasta kävelystä lätäköiden läpi.

Vihdoin hieman ennen seitsemää pääsin lähtemään töistä mutta jatkoin koko junamatkan ajan työasioista murehtimista. Ärsytti. Derbyyn pääsin vasta kahdeksan jälkeen mutta poikaystävä oli unohtanut lähteä hakemaan mua joten odotin lisää. Narskuttelin hampaita. Oli kylmä. Joku saakelin idiottii kehtasi huudella mun perään auton ikkunasta kun odottelin kyytiä.

Kotiin pääsin puoli yhdeksän jälkeen ja ei ollut edes nälkä enään joten tyydyin Fazeriin. Ja totesin että ehkä bloggailu auttaa (ja se muuten auttoi).

Onneksi huomenna on perjantai.


10 kommenttia:

 1. Huomenna on uusi paiva! <3
  Valilla on niita paivia, kun mikaan ei suju ja silloin on parempi vain selviytya paivasta, nukkua yon yli ja herata uudella innolla aamulla.

  Hugs to you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Ihan oikeassa kyllä olet ja nyt perjantai aamuna tuntuukin jo paremmalta - onhan nyt jo perjantai ja viikonloppu edessä! Jee, jee!

   Poista
 2. Voi ei! Johan sattu yhdelle päivälle kaikki..Jospa sulla olis nyt monta kivaa päivää tulossa? Perjantai on jo käsillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo nyt on jo perjantai ja paljon parempi fiilis! Eikä sadakaan enää! Joten ehkä perjantai kaikki sujuu vähän paremmin :)

   Poista
 3. Fazer auttaa aina!

  VastaaPoista
 4. Onneksi viikonloppu on edessä päin! Ja välillä sitä vain on huonoja päiviä, ihan kaikilla. Mutta ihanan rohkeasti uskallat kyllä myös kertoa näistä huonoistakin päivistä. Ja mielestäni se on vain hyvä asia kaikkien kiiltokuvamaisten blogien keskellä! :) Ja mikä siinä onkin, että kun sateenvarjo on mukana ei sada pisaraakaan ja sitten kun se unohtuu kotiin/menee matkalla rikki, niin sataa ihan kaatamalla! Elämän ikuisia miksi-kysymyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on todella hyvä tuoda tätäkin puolta esiin, elämä ei ole aina pelkkiä matkoja ja kivoja päiviä vaikka uskon kyllä että kaikki siellä ruudun toisellakin puolella tajuaa tämän :) Ja kirjoittaminen itseasiassa auttoi, pystyi päästämään vähän hyöryjä ulos!

   Haha, ja kyllä,, en tajua miten vaikeaa se on edes pitää sitä sateenvarjoa aina mukana!

   Poista
 5. Niin se arki on arkea ulkomaillakin. Mun mielestä ehdottomasti nämäkin asiat kuuluu blogiin, voipa sitten nauraa niille jälkikäteen :)
  Onneksi nyt on jo viikonloppu käsillä ja kesä edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Nyt on jo mukava viikonloppu ja torstain pienet pieleen menneet jutut on jo unohdettu!

   Poista

Kiva kun kommentoit!