torstai 22. tammikuuta 2015

Brittiläisistä tv-sarjoista

Britit on kyllä loistavia mitä tv-sarjoihin tulee. Joko he onnistuu tuottamaan ihan mielettömiä tv-sarjoja, kuten Sherlock tai Dowton Abbey tai sitten ihan suoraan sanottuna uskomatonta pa****. Meillä on usein tv auki vähän niinkuin taustameluna vaikka ei sitä aktiivisesti katsottaisikaan.  Ja Briteistä kyllä tulee sellaisiakin tv-sarjoja että mun oli pakko kerätä tähän pari esimerkkiä niistä pahimmista sarjoista. Näissä ei älykkyysosamäärän taso hurmaa, ja ihan suoraan sanottuna en ole varma ketkä näitä katsoo (paitsi näköjään minä toisella silmällä). Joka maalla on kyllä omat hirveät tv-sarjansa mutta mun mielestä nämä on jo niin överejä että en kestä. Ajattelin että  olisi hauska jakaa nämä myös teidän kanssanne. Osa klipeistä on aika pitkiä mutta uskokaa minua kun sanon, että riittää jos katsotte ensimmäiset 30 sekuntia. Se antaa jo ihan hyvän idean näistä sarjoista. Tässä siis esimerkkejä "mielenkiintoisista" Britti-sarjoista.

Magaluf Weekender

Tässä kai öh, kuvataan parikymppisiä jotka matkustaa Magalufiin bilettämään. Tai ehkä ne on alle parikymppisiä? Ja tietääkseni siinä ei muuta tapahdu? Hyvä sarja jos haluaa kauhistella ja naureskella erityisesti pukeutumiselle. Ja sit juodaan, juhlitaan ja sekoillaan. Ei siinä mitään, mutta että siitä tehdään tv-sarja. En tiedä ihan miltä vuodelta nämä ovat, mutta voitteko kuvitella että yksi jakso kestää 46 minuuttia!!!



Ibiza Weekender

Ilmeisesti Magaluf Weekender oli niin älyttömän suosittu sarja että siitä piti tehdä uusi kausi joka sijoittuu Ibizalle. Tätä ne nyt mainostaa tv:ssä tällä hetkellä. En kestä.



The Jeremy Kyle Show

Jeremy Kyle show on Briteissä jo legenda. Luulen että se tulee arkipäivisin aina päiväsaikaan, silloin me ainakin sitä opiskeluaikana katottiin ja naureskeltiin kämppisten kanssa. Tää on vähän kuin Dr Phil mutta paljon "shokeeraavampi". Siis mitä ihmeellisemmät ongelmat niin sen parempi. Sori nyt vaan, mutta ei tälle voi kun nauraa.



The Real Housewives of Cheshire

Tämä tuli eilen kun minulla oli taas tv auki ja jäin oikeasti katsomaan sitä, lähinnä koska MITÄ IHMETTÄ? "Siis OMG kun olen niin posh" tuntui tiivistävän tämän sarjan aika hyvin.



Made in Chelsea

Mun veikkaus on että myös tämä sarja on oikeasti suosittu koska sitä mainostetaan telkkarissa ihan koko ajan. Periaatteessa tässä ohjelmassa sellainen lontoolainen "hienosto" nuorisoporukka sekoilee suhdekuvioissa, järjestää bileitä, matkustelee ja käy poolomatseissa. Ja niin, ne suhdekuviot tuntuu olevan pääasiassa koska joka kerta kun mä olen tätä katsonut (en myönnä mitään) niin sama mimmi itkee eri miehen perään.



Jottei kuitenkaan menisi ihan negistelyksi tämä postaus, niin tuossa viime syksynä BBC:llä alkoi ihan mahtavan oloinen minisarja nimeltään Honourable Woman jota tähdittää Maggie Gyllenhaal. Katsottiin silloin ensimmäinen jakso siitä ja nyt pitäisi löytää se jostain uudestaan, silloin kun en ikinä sattunut tv:n ääreen oikeaaseen aikaan. Honourable Woman keskittyy Nessa Steinin (Maggie Gyllenhaal) elämään, joka peri hänen isänsä asefirman.Hänen isänsä tapettiin kun Nessa oli vielä lapsi. Yhtäkkiä hän löytyy itsensä keskeltä kansainvälistä selkkausta samalla kun hän jatkaa työtäänsä Palestiinan ja Israelin rauhanprosessin parissa. Tän haluan ehdottomasti nähdä kokonaisuudessaan koska se vaikutti niin hyvältä!



Kaikenlaisia ohjelmia siis tähänkin maahan mahtuu!

14 kommenttia:

  1. Hehe, mä en ole vielä ihan vakuuttunut noista brittisarjoista. Toi viimeinen kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, pitää etsiä se jostain. Oot varmaan aiemmin puhunut tuosta ensimmäisestä, mutta mulla on sellanen tunne, että oisin sitä vähän nähnyt - tai ainakin jotain vastaavaa. Ehkä Barcelonassa jollain erikoiskanavalla saattoi joskus vilahtaa. Käy vaan sääliksi niitä paikallisia siellä Espanjassa, jossa noi brittikakrut rellestää. :D

    Mä katon nykyään telkkarista vaan arkisin aamutv:tä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla että oon puhunut tosta ensimmäisestä, se kun on vaan niin uskomaton :D Mut siis ehdin katsoa kaksi ekaa jaksoa tuosta Honorable Womanista ja se vaikutti kyllä tosi mielenkiintoiselta niiden perusteella että yritän etsiä sen nyt käsiini jostain!

      Poista
  2. Siis arvaa vaan kuinka usein Briteissä asumattomille on koittanu kertoo, että siellä tulee telkusta aikamoisia ohjelmia. Ja tietysti esimerkkinä Magaluf Weekender. Se menee jo niin surkeen puolelle, että aina käänty kanava, koska mun kävi sääliksi niiden rellestävien nuorien vanhempia. Mutta Jeremy Kyle, siinä on viihdettä. Ekana brittivuotena taisin katsoa tätä useammankin kerran. Toinen viihdesarja, josta oikeesti nautin ne kaikki vuodet siellä asuessa oli Come dine with me. Esimerkiksi Suomen versio on taas ihan kuiva, eihän se juontaja oo ees hauska!

    Kaiken kaikkiaan, tää oli hauska postaus! Tuohon hyvään sarjaan voisikin tutustua, kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voin vaan kuvitella :D Mäkin mietin että miten ihmeessä Jeremy Kyleä voi edes kuvailla :D

      Siis me katsottiin sitä Abessa aina päiväsaikaan, kämppis repi Jeremystä ihan parhaat huumorit. Mä luulen että meillä taisi olla kilpailu siitä övereimmästä keissistä joka sinne tulisi käsiteltäväksi!

      Hei joo, Come dine with me on ihan hauska ja se juontaja tekee siitä just hyvän, muuten se olis ehkä vähän tylsä.

      Kiva kuulla että tykkäsit, mulla kun toi telkkari oli taas eilen taustalla ja tuli katsottua vaikka mitä niin oli pakko jakaa ne tännekin :D

      Poista
  3. Ah, Jezza Kyle! :D Nimenomaan kämmpisten kanssa joskus katseltiin. Noi muut on kyllä yhtä huttua, mutta Made in Chelseata oon katsonut, vaikka sekin on aikamoista näyteltyä suhdedraamasoppaa.

    Tuo The Honorable Woman on muuten hyvä. Katsoin sen syksyllä. Suosittelen!

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, Kyle on ihan paras :D Muistan kun välillä vaan tuijotin suu auki sellasella wtf-ilmeellä sitä ohjelmaa :)

      Kiva kuulla sultakin että Honourable Woman jatkui hyvänä loppuun asti, mä ehdin katsoa vaan joku pari jaksoa, täytyy ehdottomasti siis kaivaa se jostain esille!

      Poista
  4. Meillä on duunissa tapana sanoa, et "omg that's SO Jeremy Kyle" aika moneenkin asiaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eikä :D Toi kuulostaa juuri mainiolta ilmaisulta niin moneen tilaisuuteen :)

      Poista
  5. Noita real housewifes of - sarjoja on tehty varmaan miljoonasta kapungista ja kaikki ihan samanlaisia :D Mä en tosi tv:n puolelta katso kuin tanssikilpailuja, koska ne on mun mielestä oikeesti ihan hyviä :)
    Ja ne ihmisten ongelmat Jeremy Kyle Showssa on kyllä välillä aika mielenkiintoisia :p
    Suomessa pyörii telkkarissa nyt tosi tv - sarja järjestetyistä avioliitoista, tekisi ihan mielenkiinnosta mieli katsoa :D
    Toi viimeinen sarja vaikuttaa lupaavalta, täytyy yrittää jostain etsiä se käsiin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan totta kyllä, mä olen ennenkin ohimennen nähnyt niitä real housewives jaksoja mutta jostain muualta mutta samatpa kuviot niissä tuntuu olevan :D

      Joskus mietin Jeremy Kylestä että voiko ne kaikki jutut oikeasti olla totta (toisaalta toivon ettei, koska ne on joskus aika hurjia)!

      Kuulinkin tuosta järjestetystä avioliitto ohjelmasta kaverilta, pitäisi ehkä uteliaisuuttaan katsoa yksi jakso!

      Poista
  6. Honourable Woman oli tosi hyvä, suosittelen. HBO:lta löytyy. Tykkään Maggiesta kovasti, ja sarjan juonikin oli jännä ja mielenkiintoinen.

    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitti Laura vinkistä että se löytyy HBO:lta, täytyy tsekata. Maggie vaikutti juuri loistavalta hahmolta ja mun mielestä se oli mielenkiintoista seurata välillä sellaista sarjaa jossa oli voimakas naispäähenkilö politiikan pyörteissä.

      Poista
  7. Oon kyllä NIIN samaa mieltä sun kanssas brittisarjoista! Ja nämä esimerkit olivat kyllä "aika" mielenkiintoisia..... :) Ja kiitos tuosta Honourable Woman vinkistä, tuo pitää kyllä tsekata!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mielenkiintoinen on varsin oikea sana kuvaamaan noit sarjoja :) ja joo, kantsii ehdottomasti tsekata, varsinkin kun täällä kommenttiboksissakij niin moni on sanonut että toi Honourable Woman on hyvä!

      Poista

Kiva kun kommentoit!