sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viisi juttua tältä viikolta

Minä vietin koko viikon yksin kun mies oli reissussa joka tarkoitti sitä että jouduin (!!!) kävelemään juna-asemalle aina aamuisin että pääsen töihin. Noh, vaikka se ekstra 30 min kävely pidensi työmatkaa niin totesin että itseasiassa tuollainen reipas aamukävely auringon vielä noustessa oli aika kiva ja herätti mukavasti päivään. Täällä oli myös ensimmäistä kertaa jopa vähän pakkasta aamuisin, peräti -4 astetta mikä oli tietysti kaikkien mielestä todella kylmä (ja jopa minä valitin kylmyydestä...)



Perjantaina töiden jälkeen kävin kaupan kautta nappaamassa koti-illan tärkeimmät ainekset mukaan - tulppaanikimppu oli heräteosto mutta ne oli niin kauniita että oli pakko napata mukaan. Koin ansaitseeni pari lasillista valkkaria työviikon päätteeksi ja Ben & Jerry's oli myös ihan must-ostos. Ja vielä yksi romsku komedia peliin ennekun mies palasi takaisin ja täytyy tehdä kompromisseja taas leffojen suhteen....Näiden avulla täydellinen koti-ilta oli taattu. 



Lauantai aamuna mun "minä aika" jatkui ja leivoin nutella croissantteja aamupalaksi jotka sopi juuri passelisti mustikoiden kanssa yhteen. Päätin kantaa aamupalan vielä sänkyyn ja nauttia rauhallisesta aamusta kirjaa lukien ja Pinterestiä selaillen. Mulla on kausia kun innostun Pinterestistä ihan älyttömästi ja joskus taas se jää ihan unholaan - nyt on meneillään selvästi innostus kausi, pinnailen jatkuvasti jotain uutta. Ja täytyy myöntää tietysti että Pinterest on aika kätevä työkalu myös hääsuunnitteluun. 



Lauantai-iltana sainkin sitten miehen takaisin kotiin - kaksin on vaan niin paljon mukavampi kokata! Tehtiinkin mielettömän hyvää kukkakaali pizzaa illalliseksi, resepti löytyy täältä jos haluatte kokeilla. Suosittelen, se on toimiva ja maukas resepti pizzapohjalle. Ekaa kertaa kun tätä testattiin olin aika epäileväinen koska suoraan sanottuna kukkakaali pizzan pohjana ei kuulostanut kamalan hyvältä, mutta onneksi olin väärässä ja uskallettiin kokeilla silti!



Sunnuntaina jatkettiin tutustumista uusiin potentiaalisiin kotikaupunkeihin ja hurautettiin Sutton Coldfield nimiseen paikkaan joka oli hyvin positiivinen yllätys. Kaupunki oli kivan oloinen, mutta kaikista paras juttu oli ihan kaupungin keskustan vieressä sijaitseva järkyttävän suuri puisto - ilmeisesti Euroopan 7. suurin puisto (kai kaupunkialueella sijaitsevista puistoista puhuttiin). Puistosta löytyy kuulemma myös 31 Exmoorin villiponia jotka pitävät sitä kotipaikkanaan. Tämän lisäksi sieltä löytyy aasien suojelukoti, jossa mekin vierailimme. Sinne otetaan kaltoin kohdeltuja ja ilman kotia jääneitä aaseja, ja sen lisäksi että ne saavat uuden kodin, niitä käytetään myös terapiatarkoitukseen lapsille sekä vanhuksille. Suloisia aaseja paikka oli täynnä, katsokaa nyt tätäkin kaveria!



Sellainen viikko siis täällä, nyt vietetään rentoa sunnuntai-iltaa ja katsellaan Netflixiltä Lilyhammeria - ihan loistava sarja, täällä välillä nauretaan ihan kippurassa...

10 kommenttia:

  1. Alko tehdä ihan hulluna mieli Ben&Jerry'ssiä.... Ja vähän tota pitsaakin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Ben & Jerry's on kyllä aika koukuttava herkku! Pizzakin suosittelen kokeilemaan, toimii yllättävän hyvin ;)

      Poista
  2. Kuulostaa kaiken kaikkiaan kivalta viikolta, mutta ennen kaikkea nuo aasit <3 Olen menettänyt sydämeni niille ja voisin vain kierrellä maailman aasien orpokoteja. Täytyypä yrittää pitää mielessä tuo mainitsemasi paikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aasit on kyllä ihan mahtavan symppiksiä tapauksia! Nämä oli todella lutuisia veikkoja! Mietin just että olisin tehnyt ihan kunnon postauksen tuosta aasien suojelukodista koska se oli kyllä mielenkiintoinen paikka! Ja mun mielestä maailman kiertely aasien orpokoteja kierrellen olisi juuri hyvä idea ;)

      Poista
  3. Mäkin olen joskus miettinyt tuon kukkakaalipitsan kokeilemista, mutta ehkä nyt mäkin vihdoin uskallan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trust me, tää on oikeesti hyvää! Olen yleensä tosi epäileväinen kaikkea tälläistä "tosi terveellistä" reseptiä kohtaan, mutta tää toimii! Ja on helppo tehdä!

      Poista
    2. Mä olen vähän ruvennut epäilemään, että jatkuva turvotus johtuu vehnästä, joten senkin takia tää olis ihan huippu juttu :)

      Poista
    3. Joo, kantsii sit kokeilla josko tää auttais, mulla ei ainkaan tule tästä sellaista samanlaista ähkyä kun normi pizzasta, vaikka päälle laitankin paljon täytteitä :D

      Poista
  4. Villiponeja!!! Minäkin haluan muuttaa tonne. Ei mulla muuta kuin että ihanan luksusaamu sulla on ollut! :) Ja mulla on ihan samalla lailla Pinterestin kanssa, on off. Nyt se on offilla, mutta kohta varmaan taas pinnailen hulluna kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoin just miehelle että meidän täytyy mennä tuonne uudestaan että pystyttäisiin scouttaamaan villiponeja, mun on pakko nähdä niitä luonnossa!

      Hahaa, joo Pinterest on kyllä jännä maailma, mä olen nyt ollut ihan koukussa siihen taas!

      Poista

Kiva kun kommentoit!