sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Koska Suomi-lomat ovat parhaita!



Ajettiin eilen illalla kotiin, kello läheni jo kahta aamuyöllä kun pysähdyttiin katsomaan järven rannalle hiljaa nousevaa aurinkoa (ylläoleva kuva). Kuului  vain lintujen sirkutus ja hetkittäiset kalojen pulskahdukset vedessä. Oltiin menossa kotiin päin rakkaan ystävien häiden jälkeen ja aamulla piti lähteä jo kuudelta lentokentälle. Takana oli aivan ihana ilta ja jotenkin tämä pieni auringonnousun hetki kruunasi lomamme Suomessa. 

Eilen illalla todella vietetiin vielä ihanan ystävämme häitä Suomessa. Nyt olemme jo takaisin kotona Derbyssä. Häät olivat juuri niin täydellisen ihanat kun vain kuvitella saattaa. Minä yritin olla suuremmin kyynelehtimättä siinä kuitenkaan onnistumatta - aloitin jo sen kyyneleiden valuttamisen kirkossa. Voi apua. Juhlittiin ystäviämme ja heidän avioliittoansa pilkkuun saakka kunnes napattiin auto alle ja mentiin kotiin nukkumaan pariksi tunniksi ennenkuin lähdettiin lentokentälle. Voin kertoa että kentälle oli kaksi aika  väsyneen näköistä tyyppiä. Minulla oli vielä eilisen kampaus ja meikit naamassa joten näytin vähintäänkin hehkeältä. Ensimmäistä kertaa turvatarkastuksessa mun hiuksetkin kopeloitiin läpi. Niissä oli kuulemma niin epäilyttävä määrä metallia (pinneistä siis), että ystävällinen turvatarkastaja kopeloi läsähtäneen nutturani läpi, tarkastaakseen etten vain ollut piilottanut sen sisälle mitään luvatonta. Kyllä nauratti. 

Kokonaisuudessaan Suomi-loma oli jälleen kerran aivan ihana. Tiedän että kaikki on valittanut huonosta säästä, mutta täytyy kyllä sanoa että sää ei todellakaan ollut se asia joka jäi lomasta mieleen. Sen sijaan tulen muistelemaan koko loppukesän niitä ihania uusia perunoita, perheen kanssa vietettyä arvokasta aikaa, mukavaa juhannusta, maukkaita mansikoita, koiran halimisia, talviturkin heittoa, upeita järvimaisemia ja niitä ihania ystävien kanssa vietettyjä hetkiä. Säästä viis. 






Viime vuonna lomalta palatessani oli fiilis aika negatiivinen, ahdisti tulla niin upean loman jälkeen takaisin kotiin tänne Derbyyn mutta tänä vuonna on onneksi eri ääni kellossa. Meidän pitäisi nimittäin ensi viikolla saada avaimet uuteen kotiimme ja päästä muuttamaan. Sitä odotan innolla! Odotan että päästään rakentamaan ihan omaa kotiamme kauniiseen ja viihtyisään kaupunkiin ja onpahan ensimmäiset vierailijatkin tulossa jo tupatarkastamaan paikan heinäkuun lopussa. Paljon on siis tiedossa kivoja juttuja joita odottaa!

Blogiin tuleekin seuraavaksi varmasti lisää juttuja lomasta, sen verran monia kivoja juttuja tuli tehtyä!

P.S. Tänne on luvattu ihan hulluja lämpötiloja ensi viikolle, ne lupailee jopa yli +30 asteen helteitä, en kyllä usko ennenkuin kun koen noi helteet!

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kiva kun ehdittiin näkemään ees pikaisesti! Jään oottamaan innolla uutisia uuden kodin suhteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! Ja oli tosi kiva nähdä edes pikaisesti, jäi taas Meikon reissut meilläkin ensi kertaan, aika menee vaan ihan liian nopeasti!

      Uskallan todella iloita uudesta kodista vasta sitten kun ne avaimet on kädessä, jotenkin pelkään että vielä tulee jotain viime hetken kriisejä :D

      Poista
  2. Kuulotaa ihan parhaalta! Mäkin jään innolla odottamaan uutisia (ja kuvia) uuden kodin suhteen :D Täälläkin on tällä viikolla mahtavat helteet. On se ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia uudesta kodista tulee toivon mukaan pian!

      Täällä tuntuu jo tänään lämpimältä, saa nähdä onko keskiviikkona oikeasti yli ´+30 astetta lämmintä niinkuin on luvattu....Siellä taitaakin olla ihan parhaat kesäkelit ;)

      Poista
  3. Kesällä Suomi on aivan ihana! Kiva nähdä, että teilläkin on ollut täällä huippu loma. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta kyllä, ei ole Suomen kesän voittanutta! Ja loma oli kyllä ihan huippu, tuntuu ettei muunlaisia lomia Suomessa voi ollakaan :) Oli kiva treffata sinuakin ihan in real life matkabloggajatapahtumassa!

      Poista
  4. Suomi <3 Upeita kuvia! Ja tsemppiä muuttoon, sisustaminen on kyllä ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Ja kiitos tsempeistä, taas on kyllä muistanut miksi inhoan muuttamista....miten sitä tavaraa voikin olla niin paljon? Mutta samaa mieltä olen, se sisustaminen onkin sitten superkivaa :)

      Poista
  5. Ihana kuulla, että teillä oli noin onnistunut Suomi-loma ja ihailtavaa asennetta sään suhteen :D Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mahtava loma, ja päätettiin vaan ottaa sellainen hälläväliä-asenne säänkin suhteen :) Ja kiitos!

      Poista
  6. Upeita kuvia ja ihanaa kuulla, että loma oli onnistunut säästä huolimatta! :) On se Suomen kesä kuitenkin sen verran erityinen, että varmasti myös sateesta huolimatta siitä pystyy nauttimaan. Ja ilmeisesti myös aurinkoa ja valoisia öitäkin on riittänyt kuvista päätellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riia! Suomen kesä on kyllä niin mahtava vaikka säät eivät ihan parhaat olisikaan. Ja valoisia öitä riitti todella paljon, oli ihan outoa palata takaisin Britteihin kun ilta kymmeneltä oli jo hämärää :D

      Poista
  7. Ihanaa, että sä pystyit nauttimaan lomasta täysillä vaikka säät olikin aika kehnot! Mut nythän sä voit nauttia helteistä Briteissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tänne saarella kyllä saapui sellaisetkin hellekelit että ei voi valittaa - tänäänkin asteita löytyy mittarista +33!

      Poista

Kiva kun kommentoit!