perjantai 6. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta ja Suomi-loma kuulumisia



Niin se joululoma vaan meni ohi ja nyt ollaan takaisin kotona Briteissä. Täytyy tosin myöntää että otti ehkä hieman päähän se, että lunta alkoi Suomessa satamaan juuri silloin me lähdettiin - niin epäreilua!

Joululoma oli aivan ihana (niinkuin aina), se meni leppoisasti sohvalla löhöillessä, lukiessa, Netflixiä katsellen, ystäviä nähden, kaupungilla käyden ja perheen seurasta nauttien. Yleensä juuri näillä joululomilla tulee rentouduttua kaikista eniten - mielestäni jouluna on ihan hyvä syy vain löhöillä ja kerätä pattereita tulevaa vuotta varten!



Uutta vuotta juhlimme mieheni kanssa poikkeuksellisesti kaupungissa yhdessä kavereiden kera. Meillä oli ihan huippuhauskaa - kaveri oli keksinyt hauskan idean että tehdään pientä "flathoppingia" joka johti siihen että nautittiin alkuruuat, pääruoka ja jälkkäri jokainen eri kaverin asunnossa. Tosi hauska idea ja se antoi kivaa tekemistä myös uuden vuoden iltaan. Vuodenvaihteessa kävelimme Kansalaistorille katsomaan ilotulitusshowta ja muutamia artisteja. Tosin oltiin aika kaukana lavasta koska itselläni ei ainakaan ollut mitään halua tunkea sinne väkijoukkoon eturiviin - porukkaa oli paikalla tosi paljon! Oli aivan ihana uuden vuoden ilta jälleen kerran ja kaikista parasta oli tietysti viettää sitä yhdessä kavereiden kanssa!



Uuden vuoden päivänä käytiin kävelyllä Kaivopuistossa ja myös Uunisaaressa jossa (uskokaa tai älkää) en ollut koskaan ennen käynyt! Uuden vuoden päivä oli mielestäni todella kaunis ja myös taivas hehkui sinisen eri väreissä Suomen 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi!

Kotiin saavuttua on tietysti iskenyt se vuodenvaihteen siivousvimma. Ja niinkauan kun se on päällä kannattaa siitä ottaa ilo irti. Itseni nimittäin tuntien, tiedän että se olotila ei kauan kestä! Toisaalta, kyllä tämä meidän koti kaipaakin siivousta (ja vähän isompaakin hommaa), nimittäin tultiin takaisin aika ison tavaralajan kanssa, kodissa oli ympäriinsä vielä kaikki joulukoristeet ja kaikenkukkuraksi kaikki oli mullinmallin koska meillä kirjaimellisesti räjähti kylppärissä yksi putki juuri ennen joulua jonka ansioista vedet tuli sitten myös katon läpi keittiöön. Että hellurei vaan taas. Paras oli että kuulemma sitä tapahtuu aina silloin tällöin kuulemma näissä brittiläisissä taloissa ja mies oli kovin kummastunut kun kerroin hänelle että Suomessa meidän kotona eivät ole putket ikinä räjähtäneet vaikka pakkasta on ollut reippaastikin.




Luin juuri kaverini uusinta postausta ja heidän kanssa juteltuaan täytyy minunkin myöntää että bloggausintoni on kokenut hieman laantumista tässä jo muutaman kuukauden ajan. Mutta täytyy katsoa miten se lähtee taas etenemään, josko uusi vuosi toisi myös uutta intoa tähän hommaan!

Mutta sillävälin ihanaa uuden vuoden alkua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Onnellista uutta vuotta, Laura! Kivalta kuulosti teidän uudenvuoden juhlinta. Oon samaa mieltä, että joululoma on parhaimmillaan sitä, että saa vaan olla ja ladata akkuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, ihanaa uutta vuotta myös sinne! Ja niinpä, joululomalla on aina hyväksyttävää vaan olla kun sit tuntuu että kesälomalla pitää tehdä ja nähdä koko ajan jotain :)

   Poista
  2. Niinpä! Talven kylmyys ja pimeys on hyviä tekosyitä vaan olla. :) Pst, blogissani olisi muuten sulle tunnustus!

   Poista
 2. Oli kyllä huippu uusivuosi :) Ja ihanat kuvat jälleen!

  VastaaPoista
 3. Oli ihana uusivuosi, kiitos teille myös! Mietin myös tätä blogijuttua vielä ja tajusin, että pitkän työpäivän jälkeen (kun on istunut ruudun edessä) ei vaan tee mieli istua kokona useaa tuntia koneen ääressä - opiskeluaikoina oli eri juttu, koska bloggaus oli procrastinationia parhaimmillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on varmasti myös ihan totta. Tosin mulla meni ihan hyvin tossa vielä pari vuotta vaikka teinkin töitä päivisin ruudun ääressä mutta nyt se on vasta ruvennut jotenkin takkuilemaan...Mutta ehkä se innostus taas tästä lähtee!

   Poista

Kiva kun kommentoit!