tiistai 18. syyskuuta 2012

Home sweet home

Koti on aina ollut mulle tärkeä paikka. Oli se sitten Lontoossa, Aberdeenissä tai Suomessa.

Kaikki blogit tuntuvat nyt olevan pullollaan kaikenlaisia sisustuspostauksia, joten minäkin ajattelin kantaa korteni kekoon! Ja toisaalta, syksyisin sitä iskee muutenkin aina sisustusinspis. Tosin ajattelin nyt vain jakaa tälläisiä pieniä yksityiskohtia kodistani, koska, noh, lattioilla ja pöydillä oli epämääräisiä läjiä ympäriinsä jotka eivät kestä päivänvaloa :) Pieni epäjärjestys kunniaan!

Multa ei ole ikinä löytynyt kotoota turhan paljon Iiittalaa, Marimekkoa tai mitään muutakaan suomalaista designiä, en vain koe sitä omaksi jutuksi. Sen sijaan kaikkea muuta tilpehööriä löytyy kyllä yllin kyllin...

Ainoat kukat jotka pysyy elossa meikäläisen hyppysissä on muoviset...


Olen juuri niin "kliseinen" että rakastan Union Jack-kuvioita. Joten sen tyyppisiä tyynyjäkin löytyy useampia. Huomatkaa kauniit koirankarvat.


Jos koskaan olette miettineet että kuka ihme niitä kamalia muovisia matkamuistoja ostaa (esim. Eiffel-torni), niin se olen minä. Mulla on omistettu 3 hyllyllistä pelkille muovisille matkamuistolle. Mutta joka kertaa hymyilyttää kun katselen niitä :)


Tuoksukynttilöitä olen hamunnut useampia nyt syksyksi. Tämä versio lähti mukaan Primarkista 3,50 punnalla. Olisin pitänyt ostaa useampi heti kerralla kun rasiakin on noin kaunis!

Rakastan sisustustekstejä/seinätarroja. Tämä on ihana, sanoma on vaan niin kaunis.


Olen ihan heikkona söpöihin teepurkkeihin. Nämä nappasin Heathrown Harrodsilta lennossa mukaan. Lähinnä ulkonäön vuoksi, tunnustan. Mutta ne osoittautuikin todella hyvän makuisiksi!
Lukunurkkaus. Tässä on mukava lueskella hyviä kirjoja. Tuossa kerroslasitsydeemissä pitäisi olla yleensä karkkeja näytillä, mutta kuten arvata saattaa, enhän mä voi antaa niiden olla. Karkit pitää heti syödä!

Kirjahyllyn lukemattomien kirjojen rivi vaan kasvaa. Ja kivoja matkamuistoja on taas ängetty tännekin mukaan.


Kokeeko kukaan muu sisustusintoa näin syksyisin?

6 kommenttia:

  1. Meillä on nyt ihan todella omituinen sisustustilanne, kun asutaan periaatteessa muiden tavaroiden keskellä. Vaikka tämä asunto on meidän varmasti vain seitsemän kuukautta, käytiin silti ostamassa yksi matto, lampunvarjostin ja imuri.

    Muiden valitsemien tavaroiden keskellä eläminen ei kuitenkaan ole haitannut, olen siitä itsekin jopa vähän yllättynyt. Johtuu varmaan siitä, että täällä on mm. koristetyynyjä, torkkupeittoja jne. eikä mitään ihan tyhjää asuntoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siihenkin varmasti nopeasti tottuu! Ja sit toisaalta kun siellä asunnossa on kuitenkin omia pienempiä tavaroita niin se auttaa varmasti kanssa!

      Poista
  2. Joo! Ja nyt saikin alkaa suunittelemaan sisustusta ihan kunnolla kun hankittiin tää kalustamaton kämppä.. Joka on edelleen osittain kalustamaton kuukauden asumisen jälkeen..oops..

    VastaaPoista
  3. Maatushka-nukke bongattu, jee! ;) Haluaisin tosi paljon tuoda omani tänne Lontooseen, mutta matkalaukussa ei ikinä muka ole tilaa... no, ensi kerralla sitten! :) Ja hei, mistä oot hankkinut ton seinätarran? Se on mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitää sitä Maatushka-nukke tuoda kun Pietarissa käy...Mulla tuli vaan hirvee valinnanvaikeus kun niitä oli vaikka mitä ihania. Lopulta pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tuohon "perinteiseen" malliin :)
      Seinätarra on sellaisen merkin kuin Amanda B, heiltä löytyy nettikauppa täältä: http://www.amandabshop.com/shop/front
      Se on tosi ihana ja melkoisen kätevä kiinnittää!

      Poista

Kiva kun kommentoit!