tiistai 20. marraskuuta 2012

Christmas is all around you, it's everywhere you go

Jep, nyt se on alkanut. Nimittäin jouluintoilu! Olen jo katsonut Love Actuallyn ensimmäistä kertaa (yksi niistä lempparijoululeffoista). Monessa lempiblogissanikin on jo intoiltu tulevasta joulusta. Ja joululahjaideoita ihmetelty.
Blogia pidempään lukeneet muistavat jo varmaan että olen kyllä jouluihminen henkeen ja vereen. Joulu on ihanaa aikaa, ja itseasiassa se joulun odotus taitaa olla paras osa siitä. Vielä en ole ensimmäisiä pipareita tehnyt, mutta piparitaikinaa on kyllä tullut syötyä (kröhöm, ehkä enemmän kuin olisi hyvä. No okei, yksi levy. Ja kyllä. Oli ällö olo sen jälkeen). Itseasiassa taidan rakastaa sitä taikinaan enemmän kuin niitä pipareita. Ja tiedänkin jo mitä joululahjoja annan, vaikkei ne se pääjuttu joulussa olekaan.


Kävin eilen keskustassa ja vaikka Aleksin jouluvalot eivät ole vielä syttyneet, oli Stockmannin edessä ihanat, muhkeat joulukuuset valoineen. Todella kauniin näköistä! Ja vaikka silloin lokakuun puolella sitä lunta kiroilinkin, niin nyt olen sitä mieltä että sitä voisi tulla! Olisipa maa ainakin kauniin näköinen! Ja nyt ollaan jo tarpeeksi lähellä joulua että lumen tulo on ihan hyväksyttävää!


En malta odottaa että pääsen Lontooseen nauttimaan taas ihanasta jouluntunnelmasta. Vaikka muistan kyllä viime vuotiset väenpaljoudet Oxford St. ihan liian hyvin. Se ei ollut mun juttu sitten ollenkaan. Mutta rauhalliset fiilistelyt esim.Covent Gardenissa on enemmän kuin ihania! Oxford St. taidan jättää suosiolla väliin. Viime vuonna käytiin poikaystävän kanssa Tower of Londonissa luistelemassa, tänä vuonna ajattelin että josko kokeiltaisi Somerset Housea. Tai sitten National History Museumin kenttää joka on aivan ihanalla paikalla (ja erityisen kaunis iltaisin).


Tänä vuonna itse joulua vietetään ihan muissa tunnelmissa kuin yleensä, mutta onneksi joulun odotus on silti ihan paikallaan!

Odottaako kukaan muu joulua jo? Tai tykkää piparitaikinasta enemmän kuin itse pipareista?

Kuvat

10 kommenttia:

  1. Kyllä ja kyllä! :) ja kuten sanoit, joulun odottelu ja valmistelu on parasta aikaa (vaikka jouluaattokin on ihana). Tänä vuonna pääsen vaihdon vuoksi näkemään joulun espanjalaisittain, ja suomalaista tunnelmaa ja jouluherkkuja voi tulla ikävä. Mutta, "it's the most wonderful time of the year"!

    T. blogiasi jo jonkin aikaa seuraillut, mutta vasta nyt kommentoiva UK-intoilija :)

    Ps. Love Actually on symppis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! Varmaan on myös kiva nähdä joulunviettotapoja muualla, nim. yksi joulu on tullut vietettyä Kuubassa. Ainakin jää erilaiset joulumuistot mieleen joita voi sitten muistella mummona!
      Hauskaaa joulunodotusta sinne Espanjaan!

      Poista
  2. Lauantaina kuulin kävelukadulla ja ostoskeskuksessa ensimmäisen kerran joululauluja, mikä mielestäni oikeuttaa sen, että itsekin alan kuunnella niitä. Joten nyt pari päivää on koulumatkat menneet mukavasti joululaulujen tahtiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo ihan totta :) Mä olen nyt kuunnellut viime jouluna ostettua Michael Bublen levyä joka on ihana! Yritän olla ihan ylikuluttamatta niitä joululauluja kun tiiän et muuten ne tulee sit jouluna jo korvista ulos :D

      Poista
  3. Joulu, mikä se on? Mulla ei oo yhtään mitään joulufiilistä, mutta ei oo kyllä täällä maisematkaan sellaiset. Viime vuonna joulufiilis tuli kun juotiin kämppiksen kanssa glögiä ja kuunneltiin joululauluja. Nyt asun yksin eikä mulla oo glögiä, joten tuskin tuun kauheesti fiilistelemään. Harmi kyllä. Ens jouluna voisin olla ihan kotona Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tää on taas yksi erilainen kokemus sulle! Ja etkös saa jouluksi seuraa ;) Mut ymmärrän kyllä että siellä ei varmaan tule sellaista joulufiilistä, toisaalta, ei Suomessakaan maisemat kannusta tällä hetkelle mihinkään joulufiilikseen - ankeeta ja harmaata :D

      Poista
  4. kylläkylläkyllä! piparit on pahoja nii en ymmärrä mite se taikina voiki olla niin hyvvää! ja joululauluja voi alkaa jo iha pikkusen kuuntelee elokuun lopussa! vielä yli kuukauen saa oottaa, jes! :D vaikkei täällä Italiassa iha samallainen fiilis oo ku Suomessa mut en lähe tätäkää moittii, onha meille jo laitettu joulukuusi ja joulukoristeet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ihanaa et teil on jo kaikki joulukoristeet :) Söin tänään taas vaihteeksi piparkakkutaikinaa, aina kun yritän oikeesti leipoo pipareita päädyn vaan syömään sitä taikinaa :D
      Hauskaa joulunodotusta sinne!

      Poista
  5. Mäkin rakastan joulua, olen jonkin aikaa jo ehtinyt joululaulujakin kuunnella. Ensimmäinen lahja on paketoitu, ensimmäinen konvehtirasia syöty ja joulukortit on tehty :) ja ihania nuo laittamasi kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, sä olet ollut ahkerana! Mun pitäis varmaan oikeasti ruveta toteuttaa niitä joululahjaideoita kanssa eikä vaan miettiä :) Kiitos, munkin mielestä noi oli niin söpöjä kuvia (varsinkin koirulit) että oli pakko iskeä ne tänne!

      Poista

Kiva kun kommentoit!