maanantai 19. marraskuuta 2012

Haluaisin salijäsenyyden

Haluan sen kuukausimaksulla. Ei mitään vuoden sopimussitoumuksia. Ei tarvitse olla mikään hieno paikka mutta voisi olla ryhmäliikuntatunteja vaihtelun vuoksi. Lähellä kotoa. Pääpaino olisi kuukausimaksussa ja siinä ettei se kuukausimaksu olisi mikään älyttömän hintainen.

Tämä tuntuu kuitenkin olevan mission impossible. Katsoin erään salin nettisivuja joka olisi tuossa ihan 10 min ajomatkan päässä (keskellä tuppykylää) kotoa. Sen kuukausimaksu olisi 90 euroa. Plus liittymismaksu 100 euroa. Ei terve. Se ei ole edes mikään hieno sali ryhmäliikuntatuntineen vaan ihan perussali. Ja joutuisin maksamaan 190 e laakilta että pääsisin liikkumaan kuukaudeksi? Ja seuraavalta kuukaudelta taas 90 e? Tottakai tiedän että se olisi halvempaa ottaa sellainen vuodensopimus joka hilaa kuukausimaksua alaspäin, mutta en yksinkertaisesti halua sitoutua semmoiseen. En edes tiedä missä tulen olemaan seuraavan vuoden päästä.



Tän jälkeen rupesin katsomaan muita saleja ja kaikissa oli melkoisen korkea kuukausijäsenmaksu, ja halvin jonka löysin (50 e/kk) olikin jo sitten 30 min ajomatkan päässä kotoa. Tiedän että inspis lähteä salille laskee heti jos täytyy ensin tehdä hirvee matka että pääsee sinne. Mitäs asun maalla. Lontoossa maksoin sellaisesta suhteellisen hienosta salista 160 puntaa/ 3 kk, joka kirpaisi silloin todella paljon mutta nythän se tuntuu jo melkeen ok-hintaiselta.

Haluaisin kovasti alkaa liikkumaan taas, koska sitä kautta saan aina terveellisemmät elämäntavat itselleni (toisinsanoen syön paremmin) ja tulee kiva olo. Ulos ovesta lähtiessä olisi niin paljon lenkkeilymaata kuin sielu sietää mutta jostain syystä se ei motivoi (varsinkaan näillä keleillä). Tosin ehkä nyt on toisin kun tiedän että se maksaa tasan 0 erkkiä. Joku ehdotti lumikenkiäkin. Nyt vaan tarvittaisiin lunta.



Kuvat

6 kommenttia:

  1. Huhheijaa mikä hinta! Miksi ihmeessä ne laskuttaa jotain liittymismaksua? Siis siitä hyvästä, että sun tiedot otetaan ylös ja sä suostut astumaan salille sisään, joudut pulittamaan satasen. Älytöntä! :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Ja kaikissa saleissa on joku liittymismaksu. Mut mä en voi käsittää miten se voi maksaa noin paljon tääl tuppukylässä!!

      Poista
  2. No ohhoh. Munki pitäisi oikeasti mennä salille. Mä tunnen miten kroppa voi huonosti kaikesta istumisesta. Kun muka ei ehdi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä niin tiedän itsestäni sen että rupeen heti syömään paremmin (terveellisemmin) kun alotan liikunnan ja tiedän että siitä tulee niin hyvä olo. Mutta silti en saa aikaseks :(

      Poista
  3. Moikka! Makin tykkaan enemman piparitaikinasta kuin pipareista :) ja tahan postaukseen liittyen, sun kannattaa tilata citydeal paivittainen mainoskirje sahkopostiin, jossa tuli ainakin ennen usein kuntosali/tanssitunti alennusdiileja. Ma itseasiassa ostin taalla Brysselissa kuntosalikortin 80eurolla vuodeksi juuri grouponin kautta :) Tosin salilla en ole kertaakaan kaynyt, mutta aina silloin talloin jumpissa (kuten tanaan ja eilen ja ennen sita varmaan pari kuukautta sitten). Toivottavasti jotain loytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen vannonut etten osta enää mitään citydealin kautta :D Ostin pari juttua ja vaikka ne loppuenlopuks toteutui, jäi silti paha maku suuhun :) Oon liian laiska lukee sitä pientä printtiä et mitä kaikki ehtoja siihen kuuluu!

      Poista

Kiva kun kommentoit!