tiistai 6. marraskuuta 2012

Ruokaa, eläimiä, lätkää ja talvea...

Siitä on mun viime viikkoiset tapahtumat koostunut :) Eli tässä taas hieman kännykkäkuvien muodossa arkielämää..

1. Käytiin katsomassa Jokereiden 45-vuotis juhlaottelua Ilvestä vastaan. Fanit oli väsännut 3 katsomoa peittävän lakanan, aika makee mun mielestä!

2. Jokeri-junnut vm.01 keräsi rahaa Kanadan turnausmatkaa varten ja he sit jakoivat lehtisiä jossa tästä jutusta kerrottiin. Sieltä löytyi jokaisen pelaajan haastattelut ja kutoskysymys oli, että "mikä susta tulee isona?": Mihin kuvassa näkyvän pojan vastaus oli ihan paras. Mäkin haluaisin olla lottovoittaja :)


3. Kokkailin itselleni avokadopastaa joka on ilmeisesti todella suosittu ruoka tällä hetkellä kiitos Safkaa-kirjan. Noh, vaihteeksi taas sovelsin (sähelsin) ja muokkasin hieman reseptiä, mutta oli kyllä hirmuisen hyvää!

4. Kyl se talvi taitaa tulla vaikka miten yrittäisin pistää vastaan. Viime viikolla oli tosin kaunis kuura-keli mikä tekee maiseman kivannäköiseksi!


5. Uusin Bond tuli kanssa tsekattua ja tykkäsin kyllä kovasti, varsinkin kun siellä hengailtiin tutuissa maisemissa (niin Lontoossa kuin Skotlannissa).

6. Kävin kuuntelemassa Jarmo Viinasta aiheesta "Suomi ja YK" ja puitiinhan siinä tietysti myös sitä että mikä meni vikaan - miksi Suomea ei äänestetty TN:n jäseneksi?


7. Tuomiokirkko iltavalaistuksessa on ehkä kaunein rakennus koko Helsingissä!

8. Treffasin kaveria ja käytiin syömässä maailman parhainta kakkua Lasipalatsissa. Nimittäin valkosuklaa-marianne juustokakku ja tuollainen mojito-tee (joka oli mielettömän hyvää). Nyt yritän kopioida molemmat versiot ihan kotona!

9. Yhdessä sisustusliikkeessä nukkui uniaan maailman söpöin kissa. Se oli niin hyvin maastoutunut petipaikkaansa etten edes aluksi huomannut kyseistä otusta, ja säikähdys oli melkoinen kun sen bongasin, varsinkin kun se oli niin liikkumaton.

10. Suloinen Fanny pitää majaansa täällä maalla tän viikon ajan ja neiti kyllä kuorsaa niin kovaa että huh huh :)

Tällä hetkellä ulkona sataa taas tuollaista kivaa räntä loskaa joka sai minut kaivelemaan tietokoneen vanhoista syövereistä taas lomakuvia. Niitä luultavasti näkyy kohta myös täälläkin :)

5 kommenttia:

  1. Haluan ehdottomasti tuon avokadopastan ohjeen! :) Ensimmäistä kertaa viikonloppuna tuli ostettua (torimyyjän vika!) liian kovia avokadoja, mutta ne on kyllä ehdottomasti yks paras syy asua Espanjassa :P ja vielä, että mistä noin taivaallisen hyvältä kuulostavaa kakkua oikein saa? Sinne heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on siis ihan Cafe Lasipalatsissa joissa noita kakkuja saa, Miinan suosittelemana sinne mentiin siis kun treffatiin viime viikolla :) Todella kohtuuhintaistakin, tollanen iso kakkupala oli vaan 3,90!

      Avokadopastan ohje on hyvin helppo :) Mä laitoin 2 avokadoa, suolaa, pippuria, ihan vähän pestoa, oliiviöljyä, limeä...hmm..olikohan jotain muuta. Ei varmaan. Sit laitoin kaikki blenderiin ja pastan päälle. Parmesan sen päällä on ihan avainjuttu! Eli periaattees ihan kun tekisit guacamolea mut sit laitat vaan vähän lisää kamaa. Alkuperäsen ohjeen mukaan siihen lisättiin myös chiliä, pecorino-juustoa ja tuoreet yrtit (peston sijaan).

      Poista
    2. Jee, kiitos! Pitää kokeilla heti!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin hyvää :) Tiiätkö, en oo päässy viel kaupunkiin saakka etsii sitä teetä mutta olen katsonut sitä nyt Cittarista, Prismasta ja Stockalta Espoosta ja tietysti ei just tota lajiketta ollut. Haluun kokeilla sitä kotona!!

      Poista

Kiva kun kommentoit!