torstai 3. tammikuuta 2013

Muistelmia vuodelta 2012

Kuluva vuosi on ollut ihan mahtava kaikinpuolin. Monella tapaa ikimuistoinen. Ja onneksi löytyy tämä blogi jonne on tullut talletettua monia näistä jutuista.

Vuoden kohokohdat...

Yksi niistä oli ehdottomasti valmistuminen postgraduate-tutkinnosta. Tein paljon töitä tuon tutkinnon eteen ja työn tulokset näkyivätkin sitten tutkintotodistuksessa joka teki ainakin minut iloiseksi. Tulen olemaan ikuisesti kiitollinen siitä että sain mahdollisuuden opiskella kaikinpuolin hienossa yliopistossa, enkä kaikkein vähiten siitä syystä että sain sieltä niin mahtavia kavereita. Toivon mukaan pääsen lähitulevaisuudessa vierailemaan mm. Norjassa ja Pakistanissa.

Lontoossa asuminen oli mahtavaa, kuin myös reissut tuonne Aasiaan päin sekä pääsiäislomalla että kesällä. Syksy oli melkoisen tasaista mutta loppuvuosi huipentui hurjan hyviin uutisiin, sekä valmistujaisjuhliin. Vuosi vaihtui kerta kaikkiaan hienolla tavalla.Vuoden reissut...

Suuntautui tänä vuonna ihan uusiin paikkoihin ja mantereelle. En ole koskaan kunnolla Aasiassa käynyt, ja vuonna 2012 pääsin käymään niin Singaporessa, Vietnamissa kuin Kambodiassakin. Ja hups, tuli sitä piipahdettyä myös yhdellä Indonesian saaristakin. Lokakuussa tuli käytyä myös Barcelonassa moikkaamassa parasta ystävää ja tekemässä tupatarkastus ;) Eli peräti neljä uutta maata tuli tänä vuonna plakkariin.

Sen lisäksi Lontoossa asuessa tuli tehtyä hieman "kotimaanmatkailua", eli piipahdettiin Stonehenge katsastamassa, Brighton, Bath kuin tuli samoiltua myös Peak Districtillä.
Parhaita kohtia vuodesta 2011...

Oli ihan mielettömän monta. Jos katson jo blogimerkintöjä keväältä, on siellä monta sellaista juttua jotka ovat jääneet ihan ikimuistoisina mieleen, kuten esim. ratsastus Windsor Parkissa, Royal Ascotissa vierailu joka oli hauska kaikkine hulluine tapoineen, ne yhteiset hetket kun puurrettiin kavereiden kanssa kirjastossa tenttikautena, se tunne kun palautettiin yhdessä lopputyöt laitoksemme toimistoon. Ne bileet sen jälkeen. Valmistujaisjuhlat nyt joulukuussa. Syksy Suomessa jolloin pääsin mm. viettämään aikaa ihanan ukkini ja isäni kanssa lukuisissa lätkämatseissa. Joulukuu meni niin vauhdilla että blogimerkintöjäkin syntyi ihan ennätyksellisen vähän!

Ihan mielettömiä pieniä, kivoja juttuja on tapahtunut tänä vuonna. Mutta niistähän se arjen juhla syntyy - pienistä jutuista jotka tekevät iloiseksi.Mitä toiveita ensi vuodelle?

Vuodelle 2012 toivon monia juttuja ja onnekseni tuota pientä listausta katsoessani voin todeta kaikkien toteutuneen. Ensi vuoden toiveet noudattelevat pitkälti samoja juttuja.Tälle vuodelle on jo monet suunnitelmat tehty niin yleisesti elämän kuin reissujenkin suhteen. Tiedän kuitenkin että elämässä ei aina kaikki mene suunnitelmien mukaan, joten katsotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Ainakin hetken vielä pysyn Suomen maan kamaralla. Carpe diem ja niin päin poispäin ;)Vielä kerran kaikille hyvää uutta vuotta, olkoon se ikimuistoinen!

5 kommenttia:

 1. Ihaaana postaus! Sulle vuosi 2012 oli selvästikin ikimuistoinen vuosi! Onnea vielä kerran valmistumisen johdosta - juhlitaan sitä vaikka sitten kesällä, jookoskookos? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiitos,kiitos! Ja juhlitaan ehdottomasti, vaikka sitten kesällä ;) Grillibileet!

   Poista
  2. Jee, jee! Mua jäi hämäämään.. oliko vuosi 2012 grillibiletön? :)

   Poista
  3. Kyllä oli! Pitää varmaan kuitenkin tänä kesänä korvata tämä vahinko ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit!