tiistai 23. heinäkuuta 2013

Huh hellettä!

Tajusin juuri etten ole kyllä hetkeen kirjoitellut mitään arkipäiväisempiä kuulumisia täältä Brysselistä. Ei sillä että tänne sen ihmeellisempää kuuluisi. Töitä, töitä ja töitä. Ja iltaisin jotain kesäaktiviteetteja. Tosin huomenna lähden taas Englantia kohti, tällä kertaa matka osui kohdalle vähän extemporesti.


Tänne on vihdoin iskenyt ne helleaallot! Luojan kiitos kesä on siis vihdoin saapunut. Mutta nyt puhutaankin sitten kunnon 30 asteen helteistä jotka hieman tekee kyllä tämän suomalaisen veltoksi. Asunnossakin on hieman lämmin. Mutta ei saa valittaa, täytyy vain muistella kuinka huonot kelit oli silloin kesäkuun alussa. Mielummin kyllä otan 30 asteen helteet kuin 15 asteen vesisateet. Jaksan juuri ja juuri kävellä töistä kotiin (huono kunto much?), senkin sellaisella etanavauhdilla, ja kotiin päästessä otan vaan jääkaapista mehua viereen ja lösähdän sängylle.

piknikillä...
Mun pitäisi pakata huomista reissua varten, mutta en ole edes vielä purkanut matkalaukkua edellisen viikonlopun jäljiltä (varmaan sen takia koska lösähdän sängylle heti kun tulen kotiin). Tällä kertaa en jää Lontooseen vaan matkaan Derbyyn jonne on luvattu vesisadetta ja auringonpaistetta. Mitenköhän siihen pitäisi sitten pakata? Ja mukaan pitäisi änkeä sekä siistit että rennot vaatteet.


Lounastauot ollaan vietetty läheisissä puistoissa. Tosin hauska huomata kuinka ihmiset ovat nyt siirtyneet syömään varjon puolelle, kun tämän helleaallon alkaessa kaikki tunkivat nenänsä innokkaasti aurinkoon. Tätä mä sanon työkavereillekin, en minä tästä helteestä valita, mutta olisihan se paljon mukavampi viettää nämä päivät rannalla kuin kuumassa toimistossa?

Onneksi täällä on puistoissa aina jäätelöautoja joista voi ostaa jätskit lounastauon päätteeksi. Tällä kertaa nähtiin ehkä maailman suloisin pieni jäätelökärry ikinä!


Toivon siis hartaasti että nämä helteet pysyisivät täällä vielä koko loppukesän!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että siellä on sadesäät ohi! Minäkään en kuumuudesta ja auringosta valita, mutta 30 asteen kesähelteissä ei kyllä tekisi yhtään mieli istua jääkylmässä huoneessa yliopistolla kirjoittamassa gradua :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm....no ei toikaan tietysti ole kivaa että teillä toimii ilmastointi niin tehokkaasti että paleltuu. Meillä on taas ollut kaikki keinot käytössä että saataisiin toimistoon lisää ilmaa edes jotakin kautta :)

   Poista
 2. Myös täällä Walesissa on helleaalto. Kyllä tää ilma aika veteläksi ihmisen pistää, mutta walesin kesä on tunnetusti lyhyt.
  Toi jäätelökärry on joku maailman söpöin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voin hyvin kuvitella että Walesin kesä on juuri samanlainen kuin Skotti-kesä: lyhyt ja olematon :) Eli pitää vaan nauttia keleistä niin kauan kun ne pysyy!

   Poista

Kiva kun kommentoit!