maanantai 2. syyskuuta 2013

Syksyn ihanuus

Olen tainnut joka vuosi tälläisen postauksen kirjoittaa, eikä tämäkään vuosi jää poikkeukseksi. Nimittäin ilmat alkavat olemaan viilenemään päin, kesä takana ja syksy edessä. Alan odottamaan elokuun lopussa aina tulevaa syksyä. Vaikka rakastankin kesää ja kaikki mahtavia kesä aktiviteetteja, on syksyssäkin hyvät puolensa. Yleensä se syksyyn liittyvä muutos/uudet tuulet houkuttelevat.


Tässä vaiheessa on kaikki kesämekot käyty läpi, varsinkin kuin vain pieni osa niistä oli mukana Brysselissä. Odotan että pääsen taas käyttämään kaikki kivoja neuleitani ja nahkatakkeja. Ja paksuja kaulahuiveja. Odotan myös sitä että voin hyvällä omatunnolla löhöillä sohvan nurkassa iltaisin, ilman että tarvitsee tuntea syyllisyyttä. Kesäisin tulee aina huono omatunto jos kökkii sisällä hyvällä säällä. Ainakin sen jälkeen kun tuossa perjantaina saavuin Suomeen on täällä on täällä ollut hyvin sateiset ja syksyiset kelit jo!

Luonnollisesti ennen sitä odotti syksyisin sitä kampukselle palaamista, mutta sitä ei valitettavasti ole tänä vuonna edessä enää. Sisäinen koululaiseni hieman itkee verta kun en pääse ostamaan uusia koulutarvikkeita, mutta ainakin uuden kalenterin voin hankkia! Ja ehkäpä myös pari kynää ja vihkoa?


Syksyllä voin taas keskittyä herkkujen leipomiseen, leffassa käymiseen, kirjojen lukemiseen, kumppareiden pitämiseen ja kynttilöiden polttamiseen.

Tähän vuodenaikaan liittyy monilla jokin muutos ja niin minullakin. Jätin Brysselin kesän taakseni ja Suomen loman jälkeen odottaa muutto takaisin Britteihin. Syksyyn liittyy vielä hieman epävarmuutta mutta myös hienoja juttuja joita odotan todella innoissani. Tällä hetkellä on vielä koti etsinnässä, ja tähän mennessä se etsintä on  vain ja ainoastaan aiheuttanut harmaita hiuksia. Onneksi kävin kampaajalla värjäämässä ne piiloon pikaisesti. Peukut pystyssä että hyvä koti löytyy pikaisesti. Muutosta kirjoittelen sitten varmaan lisää kun se on ajankohtainen....


Tälle syksylle on jo edessä vaikka mitä kivoja suunnitelmia, tapahtumia ja reissuja ja jos edes puolet niistä toteutuu niin olen superiloinen. Joten vaikka enää ei syksyisin palata koulun penkille (never say never) niin silti siinä säilyy sellainen muutoksen tunnelma. Jotain uutta ja jännää odotettavana.  

Bring it on autumn, I am ready for you!


Mitä te odotatte syksyssä?

Kuvat:Pinterest

11 kommenttia:

  1. Ihana postaus <3
    Syksy on kyllä ihanaa ja kaunista aikaa :)
    Minne päin Britanniaa olet muuttumassa?
    Toi vika kuva oli melkein täydellinen <3
    Hyvää syksyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, ja voi vitsit, odotan oikein sitä kun puiden lehdet alkavat oikein kunnolla kellastumaan!
      Olen muuttamassa Midlandsien alueella, n.1,5 h päähän Lontoosta!

      Oikein hauskaa syksyä myös sulle!!

      Poista
    2. Mun kirjekaveri (okei FB - kaveri) asuu Birminghamissa :)
      Briteissä haluisin joskus käydä syksyllä, Lontoo, Edinburgh ja Bath olis varmaan tosi kauniita paikkoja syksyllä :)

      Poista
    3. Itseasiassa juuri melkoisen lähelle Birminghamia olen muuttamassa :) Bath olisi varmaan upea syksyaikaan!

      Poista
  2. Mulla on ihan samat fiilikset, ja hassua miten sama tilanne - ei enää paluuta koulunpenkille, mutta sen sijaan muutto Britteihin :)
    Mä odotan ihan samoja asioita - kirpeä viilenevä ilma, kietoutuminen huiveihin ja villapaitoihin, sisällä köllöttely, ja sitten kynttilöiden polttaminen, ja kaikki ne ihanat värit. Aurinkoiset syyspäivät. Voi, että mä rakastankin alkusyksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkusyksy on kyllä niin kivaa aikaa, niin paljon mitä odottaa ja juuri yleensä ne muutoksetkin tekevät siitä aika kivan vuodenajan!!

      Poista
  3. Hih, mäkin käytin just termiä "uudet tuulet", se vaan sopii niin täydellisesti syksyyn! :D ja syksy on kyllä ehdottomasti myös mun lempivuodenaika. Tsemppiä muuten asunnonetsintään, itsellä sama homma juuri käynnissä, I feel your pain.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, "uudet tuulet" taitaa olla suosittu sanonta tähän alkusyksyn aikaan :) Toivon mukaan molemmille löytyy asunnot pian, se etsiminen on niin rasittavaa. Varsinkin kun mulla on aika pitkä lista juttuja minkälainen sen asunnon pitäisi olla :D

      Poista
  4. Komppailen kyllä täysin ylläolevia! Mä en yleensä pidä syksyn loskasäistä ja pimeydestä, mutta villasukkiin ja kaulahuiveihin kääriytymisestä kyllä - mun kivoimmat kuteet kieltämättä osuu syksykeleille, joten sen takia odottelen kirpeämpiä päiviä!

    Ja myös minä liityn Britteihin muuttavien seurueeseen! Suuntaan lauantaina kohti Skotlantia ja aloitan opiskelut siellä, mikä lieneekin niin tämän syksyn kuin koko vuodenkin voimakkain uusi tuuli... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, tuntuu kyllä löytyvän aika monia jotka Britteihin päin on suuntaamassa! Kävikin sun blogia kurkkimassa ja ilmeisesti Stirlingiin päin olet menossa? Se on kyllä todella kaunis kaupunki! Tsemppiä muuttoon ja opiskeluihin!!

      Poista
  5. Ihanan syksyisiä kuvia! Itse odotan sitä että pääsen raskauden & synnytyksen jälkeen taas oikein kunnolla treenaamaan, ja kaikki syksyn reissut odottavat myös. Pimenevät illat vaativat myös takkatulta & kuumaa kaakaota, lämpöisen kesän jälkeen olen jotenkin aivan täysin valmis pimeään synkkyyteen! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!