perjantai 2. toukokuuta 2014

Hulinoita

Täällä on ollut hulinaa mutta ei todellakaan vappu sellaisia. Täällähän ei vappua juhlita mutta onneksi jokaikinen suomalainen ystävä päivitti Facebookin omia kuvia vappuhulinoista, joten ei ainakaan jäänyt epäselväksi mikä päivä eilen oli. Täälläkin onneksi saadaan toukokuun alun kunniaksi vapaata, mutta vasta maanantaina.

Viikko oli kuitenkin aika kiireinen töissä sillä yritin saada kaikki hommat tehtyä siten että pystyn tänään perjantaina pitämään vapaata, sillä me saatiin vieraita tänne Derbyyn! Äiti ja isi nimittäin tulivat tänne keskiiviikko iltana vappuja ja pitkää pankkiloma viikonloppua viettämään.  Tarkoituksena olisi näytellä vanhemmille vähän Derbyä, Coventryssä he eilen jo kävivätkin ja viikonloppuna ajellaan Peak Districtille päin ihmettelemään. Eilen näyteltiin kokkaustaitojamme ja valmistettiin illallinen koko porukalle, cevichellä ei voi mennä vikaan varsinkin kun poikaystävä oli käynyt hakemassa aivan supermaukasta lohta suoraan kalakauppiaalta.


Vierailu tosin aiheutti lisähommaa minulle ja armaalle poikaystävällemme, sillä kämpässämme vallitsi "hallittu" kaaos vielä tiistai-iltana. Tiedettiin että äiti ja isi haluaa nähdä uuden kodimme joten eikun hihat heilumaan. Oikeasti, meillä ei varmaan koskaan ole ollut näin siistiä. Tosin ekstamakkarimme aka romuhuoneemme jätimme edelleen kaaoksen valtaan ja suljimme oven vain kylmän rauhallisesti. Ei kai sitä ihan kaikkea tarvitse siivota kummiskaan?

Minulla on vaikka kuinka monta postaustakin kirjoittamatta Cornwallista mutta en ole niitä ehtinyt vielä edes aloittamaan. Nyt on onneksi ollut todella paljon kivaa tekemistä viime viikkoina ja toukokuu näyttääkin viikonloppujen perusteella aika "kiireiseltä", mutta sillä mukavalla tavalla. Toukokuussa täällä on myös todella parikin lomapäivää joten myöhemmin kuukaudesta lähdetään poikaystävän perheen kanssa viettämään minilomaa Yorkshire Dalesille. Tässähän tulee oikein kunnolla matkailtua Briteissä. Lontoossakin pitäisi ehtiä käymään ja miettiä se poikaystävän lahja ja töidenkin puolesta tulee reissailtua.

Täällä on ihanan vihreää!
Olen siis oikein innoissani toukokuusta vaikka samalla joudun toistamaan itseäni ja toteamaan, että minne tämä aika menee? Ja mun mukaan toukokuu on ensimmäinen virallinen kesäkuukausi mutta ei täällä kyllä oikein vielä sellaiset ilmat ole?

Ja nyt kun kerrankin olisin saanut nukkua vähän pidempään niin ponkaisin heti seitsemältä ylös sängystä! Joku meikäläisessä on vikana....

5 kommenttia:

  1. Käytin muuten ne lohicevichestä yli jääneet appelsiinit avokadopastaan (sitruunan puutteessa) ja sopi aivan täydellisesti. Suosittelen kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on taas tää suomi hakusessa.. tarkoitin siis tottakai, että YLIJÄÄNEET :P

      Poista
    2. Haha :) pitääkin muistaa toi, olen toistaiseksi ollut niin laiska puristelemaan appelsiineja että olen jättänyt sen pois reseptistä ja käyttänyt vaan limeä. Mutta se appelsiini kyllä varmasti toisia kivasti ekstraa...

      Poista
    3. Tein samalla tavalla kun sitruunan kanssa, eli leikkasin vaan pienen läpän (kolmasosan) appelsiinistä ja puristin siitä kätevästi mehut pois suoraan kalan (ja avokadon) päälle. Sopii mainiosti!

      Poista
  2. Ihana kun sulla on vierailijoita! Mä odotan tänne edelleen porukkaa, mutta jostain syystä Suomesta ei ole tänne tulossa pitkää viikonloppua viettämään :D Kuulostaa kivalta että on suunnitelmia tuleville viikonlopuille! Mulla on lähinnä vaan pari isompaa juttua ja sitten ei mitään ihmeempä suunniteltuna. Mutta pitäisi kai suunnitella jotain, jottei sitten kesän lopussa ole taas sellainen "no eipä tullut juuri mitään tehtyä"-fiilis! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!