perjantai 13. kesäkuuta 2014

Arkea puhelinkuvien keskeltä

Tämä viikko tuntui kestävän ihan ikuisuuden. Tuntuu ettei viikonloppu tullut ollenkaan. Nyt se on onneksi vihdoin täällä ja vielä kaikenlisäksi ärsyttävän päivän jälkeen.

Nyt onkin hyvä luoda siis katsaus ihan muihin juttuihin ja ajattelin jakaa viime aikojen puhelinkuvia täällä. Arkipäiväisiä kuulumisia, niitä on mukava lukea mielestäni.

Briteissä ei ole terasseja vaan olut pihoja (eli beer gardens). Yksi kaupungin parhaista löytyy tästä ihan meidän vierestä ja koska meidän uutena lupauksena on ollut nauttia kesäilloista myös työpäivien jälkeen, jämähdimme terassille muutamaksi hetkeksi viime perjantaina. Kyseisestä paikasta saa vielä hauskoja "maistelulautasia", sisältää kolme pientä viinilasillista (eri makuja tietysti) ja hieman naposteltavaa. Kiva idea ja mukava ilta kauniissa kesäillassa.


Olen selvästi kunnostautunut näiden selfien ottamisessa :D Ei vaiskaan, tämä kuva lähti äidille kun halusi nähdä kuvat hiuksistani ennen viime lauantain hääjuhlia. En todella vieläkään omista hiustenkuivaajaa saatika mitään kiharrusrautaa joten kävin kampaajalla ennen lauantain hääjuhlia. Olen löytänyt hyvän paikan joka on super edullinen joten 10 punnalla sain hyvän blow dryn ja kiharat. Nämä on näitä juttuja, olen varma että jonkun mielestä se on tyhmää käyttää edes tuo summa rahaa hiustenlaittoon, mun mielestä se on taas ihanan pientä luksusta että voin välillä mennä tukka likaisena kampaajalle ja tulla ulos upean kiharakuontalon kanssa. Huah, pitäisi ehkä ostaa se oma kuivaaja, ilman sitä tukka näyttää ihan harakanpesältä.


Futiksen MM-kisat on suurin puheenaihe täällä luonnollisesti. Autoihin on kiinnitetty Englannin lippuja ja parvekkeen ovien ollessa auki kuulee kuinka kaikki muutkin katsoo fudista. Työpaikan leikkimielisessä kilpailuissa minä vedin Ranskan omaksi joukkueeksi, en kyllä kovasti usko omiin voittomahdollisuuksiini. Toiselle kollegalle vedin Portugalin ja olin ehkä hieman katkera.


Olen parin viimeisen päivän aikana koukuttunut täysin tähän salaattiin jota tehtiin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen olenkin tehnyt sitä harva se päivä. En itse salaatinlehdistä niin paljon tykkää joten tämä on ihan huippu: kurkkua, tomaattia, avokadoa (ja nyt lisäsin vähän fetaa), suolaa, pippuria, limen mehua ja sen lisäksi tuoretta korianteria ja persiljaa (nää yrtit oikeasti tekee eron!). Suosittelen, todella hyvää!


Yrtit tulee tietenkin meidän omasta mini yrttitarhasta! Meidän parveke on ihan mini mutta siihen onneksi mahtui juuri sopivasti nuo ruukut - mun vanhemmat osti poikaystävälleni tämän yrttitarhan synttärilahjaksi. Ja kovasti on tullutkin käytettyä eri yrttejä, ja nyt vielä ostettiin salaattiruukku lisäksi. Olen kyllä ihan ihastunut meidän yrtteihin, onneksi se on poikaystävän vastuulla pitää ne elossa.


Tänään pysähdyin huvikseni Birminghamissa (jossa siis aina vaihdan junaa) ja jäin hetkeksi pyörimään kaupungilla. Totesin että jäätelöjugurtin on pakko parantaa kaikki murheet ja niinhän se tekikin. Niin hyvää! En jaksanut kauan kaupungilla pyöriä, en ole vielä tykästynyt Birminghamiin niin hirveästi mutta ainakin kauppoja sieltä löytyy.


Sellaista siis täällä, hauskaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Voi kun on kivan kesaisia juttuja postauksessa. Taalla ei óle kovin vahva after office kulttuuri ja pikkunapostelu viinin kanssa puuttuu oikeestaan. Tekis mieli lahettaa sun kuva muutamaan ravintolaan ideaksi, ostaisin heti! Jos joku muu lukija tuntee Centrossa tallasen, niin linkatkaa :) Jaatelojogurtti on muuten oiva suomennus, en oo itse hoksannut edes nain suurena fro-yon fanina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on ihana! Mun mielestä toi on kanssa loistava idea, erityisesti oluen juojille tollainen maistelulautanen on tosi kiva, varsinkin kun täällä on paljon pieniä olutpanimoita, mutta en kyllä valittanut tuosta viinilautasestakaan :D Ja hei, olin itsekin aika ylpea tuosta jaatelojugu suomennoksesta, hetken sitä mietinkin että mitäköhän hittoa se on suomeksi!

      Poista
  2. Yrtit on ihania <3 Ja olet aivan oikeassa, jäätelöjugurtti parantaa kaikki murheet :)
    Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi yrittää varmaan itse valmistaa jäätelöjugua, pitäisi vaan kokeilla eri reseptejä. Ja kiitos, mukavaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  3. Jäätelöjugu on parasta, toivottavasti perjantain murheet on jo takanapäin! Toi kympin hiusluksus ei kuulosta ollenkaan pahalta, varsinkin jos siihen kuuluu pesu.
    Ja ihana toi teidän yrttitarha, pitäi meidänkin pistää vastaava pystyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että perjantain murheet odottaa osittain huomenna edessä :) Ja joo, tohon kuului kanssa pesu, joten se oli mielestäni aika hyvä diili!

      Poista

Kiva kun kommentoit!