keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Arkikuulumisia

Mitään ihmeellisempää täällä ei ole tapahtunut mutta samalla halusin taas kirjoittaa pienen kuulumispostauksen tähän väliin, että tulee oikeasti välillä kirjoitettua ihan ajankohtaisiakin juttuja eikä pelkästään katselmuksia menneeseen (vaikka se mennyt olisikin vain parin päivän takaa). 


Viikonloppu meni todella rivakasti, poikaystävän vanhemmat oli täällä meillä kylässä koko viikonlopun, tekemässä tupatarkastusta kun he eivät olleet vielä täällä meillä käyneet. Oli tosi kiva viikonloppu, liian lyhyt vain niinkuin yleensäkin. Käytiin katselemassa nähtävyyksiä Derbyn ulkopuolella ja sunnuntaina vietettiin erityisen kiva päivä aika kaukana Peak Districtin reunalla, mutta siitä kerron sitten enemmän omassa postauksessa. Ja sunnuntaina alkoi tietysti Downton Abbeyn uudet jaksot joten linnottauduttiin kaikki neljä tv:n eteen juustolautasten kanssa ja nautittiin tästä yhdestä parhaasta sarjasta mitä Britti-tv voi tarjota (minun mielestä).  


Eilen tapasin pubissa yhden uuden tuttavuuden kanssa ja yritettiin etsiä kalenterista sopivaa lauantaita joka olisi molemmilla vapaa. Ja sellainen löytyi vasta marraskuun loppupuolelta. En tajua. Vielä hetki sitten kalenteri näytti melko tyhjää syksyn menojen osalta viikonloppuisin, ja yhtäkkiä parissa viikossa onkin tapahtunut vaikka mitä ja viikonloput aina lokakuun puolenväliin saakka on varattuja. Ja osittain marraskuussakin. Mä kuitenkin rakastan tätä! Mun mielestä on ihan mahtavaa että on kaikkea kivaa suunniteltuna jo viikonlopuille ettei ne mene vaan ns. "ohi", vaikka välillä onkin oikeasti tärkeää käyttää ne siihen paljonpuhuttuun rentoutumiseen. Kuitenkin, ensi viikonloppuna suuntaan Lontooseen, sitä seuraavana Newcastleen ja sitä seuraavana taas Suomeen (ja Pietariin). Joten paljon on kaikkea kivaa suunniteltuna!


Meidän vuosipäivälle lokakuun puolessavälissä oltiin mietitty hyvin lyhyttä reissua ja lähinnä ollaan lentoja katsottu Dubliniin. Viime vuonnahan me oltiin Roomassa mutta nyt minulla ei ole oikeastaan paljon ekstra vapaapäiviä mistä ottaa ja muutenkin tämä vuosipäiväreissu olisi tarkoitus tehdä pienellä budjetilla. Dublinin lennot näyttää kuitenkin aikataulullisesti vähän hankalilta joten nyt olenkin miettinyt pitäisikö lähteä viikonlopuksi esim. Cambridgeen. Jonnekin olisi kiva kuitenkin päästä, joten saa nähdä minne me päädytään. 

Täällä on kaikki siis oikein hyvin, mitä nyt maanantaina saatoin hieman masentua kun kotiin tullessa siinä vähän ennen kahdeksaa oli jo ihan pilkkopimeää. Kai se talvi sieltä on taas tulossa kovaa vauhtia. Näitä pimeitä kelejä en kyllä yhtään kaipaa, tosin tuskin varmaan kovin moni muukaan...


Kuvat on otettu lauantaiselta retkeltä Kedleston Halliin ja tarkemmin katsottuna sen ympäristöön. Meillä oli poikaystävän vanhempien koira mukana joten käveltiin sellainen reipas 3 h lenkki tiluksilla!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea ihan vain arkikuulumisia, vaikkei mitään ihmeellistä olisi tapahtunutkaan :) ihana koiravieras teillä ollut! Itselläni ei ole oikein mitään suunniteltuna kalenteriin lähiviikoille tai -kuukausille - hassua! En edes osaa käyttää enää kalenteria, mutta olisi kyllä kiva olla kaikkea suunniteltuna ainakin muutamaksi viikoksi eteenpäin :) Sellainen mukava "kiire" auttaa aina jaksamaan pimeän vuodenajan yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Riia, minunkin mielestä niitä arkikuulumisia on tosi kiva lukea blogeista! Toi "mukava kiire" on tosi hyvä sana! Kun en tykkää kiireestä muuten mutta just mukava kiire sillä tavalla että on paljon kivaa tekemistä on superia! Apua, mä en taas osaisi olla ilman kalenteria :D

   Poista
 2. Mäkin odotin innolla Downtonin alkua, enkä joutunut pettymään! Vaikka pimeys masentaakin niin on silti kiva palata syksyn rutiineihin lempiohjelmien parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Olin niin odottanut että Downton palaa ruutuihin, nyt kyllä tietää miten sunnuntai-illat tulee vietettyä :D

   Poista
 3. Voi kaikki tuosta Downtown Abbeysta puhuu, jokohan sitä pitäisi itsekin herätä ja alkaa seuraamaan sitä..:) Aloin tällä viikolla kattoon Outlander sarjaa, joka on filmattu Skotlannissa ja on siis aivan skottipainotteinen show. Vaikutti oikein hyvältä! Mahdottomasti suunnitelmia sulla, musta tuntuu etten voi oikeuttaa edes kalenterin ostamista, kun ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti sarjavinkkauksesta, täytyykin tsekata tuo Outlander! Downton Abbey on kyllä ihan paras, olen siihen vaan niin koukussa :D Ja kalenterinhan voi aina ostaa, ehkä se sit rupee siitä pikkuhiljaa täyttymään ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit!