tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulufiilistelyä Hardwick Hallissa

Jenni vietti viikonloppua Derbyssä meidän luona, joten lauantaina päätimme näyttää poikaystävän kanssa vähän näitä maaseudun menoja hänelle ja lähdettiin (meillekin tuntemattomaan) Hardwick Halliin. Luin heidän nettisivuiltaan että he olivat juuri samana päivänä avannut heidän joulunsa joten siitähän minä innostuin!

Keli oli valitettavasti vähän ankean harmaa, mutta ei annettu sen suuremmin häiritä. Tosin mietin kyllä mielessäni kuinka kaunista tuolla olisi jos maata peittäisi pieni lumipeite tai jos edes olisi ollut pikkupakkaskelit. 

Hardwick Hall oli kuitenkin koristeltu ihan nätiksi ja lisää fiilistä toi se, että paikalla oli kuoro laulamassa joululauluja kun ihmiset kävelivät sisälle kartanoon. Puutarhat oli myös kuulemma valaistu kauniisti mutta koska olimme paikalla valoisan aikaan emme niitä luonnollisesti nähneet. Mukaan lähti myös parit söpöt joulukoristeet puodista, tykkäsin!

Joulu on kyllä ihanaa aikaa ja tälläiset visiitit vielä lisäävät sitä joulufiilistä kun ympärillä kuulee joululauluja ja joulukuusia löytyy joka nurkan takaa. Tässäkin tapauksessa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten seuraavaksi niihin kuviin!Haha, tyypit vähän kuvaa jotain tonttuja puskassa...


Meidän lähialueen National Trust paikoissa on vaikka mitä meneillään näin jouluisin ja olisikin kiva ehtiä vielä käymään jossain näistä ennen joulua. Minä kun rakastan näitä kartanotyyppisiä paikkoja muutenkin, mutta joulukoristeineen ne ovat vielä kauniimpia! 

4 kommenttia:

 1. Näyttää söpöltä paikalta.. ja ihana joulu-Laura bannerissa :)
  Täällä stadissa sato viime viikolla vaan vettä, joten oli suuri yllätys ajaa sunnuntaina teidän huudeille maalle, kun siellä oli kaikki valkosena. Oli kieltämättä satumaisen kaunista, kun ruskeita peltoja peitti vaalea lumipeite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalla asumisessa on kieltämättä se hyvä puoli että siellä on aina lumisempaa kuin kaupungissa :) Toivon vaan että lunta tulisi jouluksikin!

   Poista
 2. Haha repesin tolle "kuvataan tonttua puskissa" kuvalle :DD

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!