maanantai 3. elokuuta 2015

Pintaremppa on valmis ja ensimmäiset vieraatkin jo hostattu!Nyt on kuulkaa loistava fiilis! Saatiin nimittäin viime viikolla (ihan viime hetkillä) talon pintaremppa valmiiksi, eli maaliputelit on nyt isketty takaisin varastoon ja nyt jäljellä on enää sitä ns. "kivaa sisustamista" eli huonekalujen hankintaa. Istun meidän ihanassa olkkarissa ja näköpiirissä ei ole yhtäkään pahvilaatikkoa tai maalitonkkaa, aika mahtava tunne. Sain myös maailman mieluisimmat "vieraat" käymään tänne meille viikonlopuksi, eli rakkaat vanhempani. He olivat ihanina vanhempina lupautuneet tulla niin vierailulle mutta myös auttamaan puutarhan kuntoon laittamisessa. Ja olipa taas ihana nähdä äitiä ja isiä! Meillä oli ihan superkiva viikonloppu ja tästä oli hyvä aloittaa viimeinen kesäkuukausi. 

Ehdittiin mm.
 • Laittaa perjantaina koko puutarha kuntoon ja siitä tuli UPEA! Pitää laittaa pian kuvia myös tänne koska vitsit siellä on kiva viettää aikaa nyt! Olen kiittänyt vanhempia jo livenä tuhat kertaa mutta tehdään se nyt vielä kerran tämän kautta - kiitos teille, olette ihania!
 • Fiilistellä meidän uutta puutarhaa ja syödä illallista meidän uuden, kauniin puutarhapöydän ääressä
 • Esitellä uutta kotikaupunkia vanhemmille, johon he ihastuivat ihan yhtä paljon kuin me. Lichfield on super kaunis, oltiin ihan innoissamme kun saatiin nauttia ihanista lounaista kaupungin kivoilla terasseilla
 • Valmistaa maukkaita susheja ja grillata oikein olan takaa. Viikonloppuna oli upeat kelit ja mehän otettiin niistä kaikki ilo irti.
 • Tavattiin ihana 9 viikkoinen cockapoo Charlie, pentukuume nousi ihan huippuunsa!
 • Käydä kävelyllä maaseudulla ja vierailla aivan ihanassa perinteisessä englantilaisessa kylässä (lisää tästä myöhemmin)
 • Ja ehdittiin puolivahingossa vähän ruskettua....
 • Ja ennenkaikkea nauttia toistemme seurasta ja tietysti näyttää vanhemmille millaista elämämme on täällä uudessa kodissaOn se aina ihanaa saada vanhemmat kylään, saa nähdä koska saadaan seuraavan kerran vieraita käymään täällä (tervetuloa vaan kylään kaverit)!

2 kommenttia:

 1. Hei tosi kivan näköinen terassi! Itse en haaveile ollenkaan puutarhasta, en oikeastaan pidä puutarhan laitosta ollenkaan, mutta terassi, jossa sellainen kiva puinen lounge chair ja paljon tyynyjä... ja tietty grilli! :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, terassit on kivoja :D Mä en ole myöskään mikään super puutarhanlaittaja joten vanhemmille annettiin toive että tästä tulee mahdollisimman helppohoitoinen ja viihtyisä ja siinä he kyllä onnistuivat!

   Poista

Kiva kun kommentoit!