sunnuntai 21. elokuuta 2016

Arkeen paluun positiiviset puoletOlen aina paasannut täällä blogissa siitä kuinka arjen pitää olla kivaa. Tai siis minä pyrin "tavoittelemaan" sellaista elämää että arki on kivaa ja lomat on sitten sellaista kivaa luksusta sen arjen välissä. Koska loppuenlopuksi meidän elämä on pääosin juuri sitä normaalia arkea ja minusta siitä pitää pystyä nauttimaan koska muuten elämä olisi kovin tylsää seuraavat 40 vuotta. Varsinkaan kun en haaveile mistään "nomadi-elämästä" jossa matkustelisin ympäri maailmaa ja tekisin töitä milloin missäkin. Minä oikeasti tykkään siitä normaalista arjesta ja omasta kodistani. 

Kuitenkin, myös minä pystyn myöntämään että onhan se arkeen paluu ollut hieman hankalaa näin upean ja mielettömän kuukauden jälkeen. Tuntuu ehkä hieman takkuiselta. Sen takia päätinkin listata kaikkia niitä positiivisia ja kivoja juttuja joita saa kokea kun palaa taas tähän "normaaliin" elämään ja arkeen!

- Pääsen taas kokkailemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä mitä olen pinnaillut. Esimerkiksi nämä kanttarellibrushetat onnistui super hyvin!- Arkeen paluu tarkoittaa myös urheilun pariin paluuta mikä on todella kiva! Vaikka vähän piti käydä kamppailua itsensä kanssa ensimmäisestä salikäynnistä mutta sain kun sainkin raahauttua itseni suosikkitunnilleni ja hyvä fiilishän siitä tuli (vaikka luulin että kuolen, miten kuukaudessa voi mennä niin huonoon kuntoon?). Ja vakkari ohjaajakin huikkasi että kiva että olen palannut salille! Siitä tuli hyvä mieli. Tosin seuraavana päivänä liikuin kuin rampa ankka ja olo oli kaikenkaikkiaan ihan muuta kun hyväkuntoinen....

- Ja onhan se oikeasti kiva saada joku rytmi ja rutiini takaisin elämään. Koska jos sitä joisi samppanjaa päivästä toiseen ja vaan lööbailisi rannalla, ei sitä varmaan enää osaisi arvostaa jonkun ajan jälkeen? Tai ainakin uskottelen itselleni niin...

- Oli kiva nähdä taas työkavereita pitkästä aikaa. Minulla on onneksi ihan huippu työyhteisö ja kollegat on supermukavia joten heitä oli kiva nähdä kuukauden tauon jälkeen!

- Rakastan meidän kotikaupunkia ja olikin mukava viettää taas lauantai kaupungilla kävellen ja kahvitellen. Ja tietysti käydä ostamassa meidän lempparikahvia taas. 

- Ja on kiva olla taas kotona ja suunnittella tulevan syksyn tekemisiä ja ohjelmaa - kalenteri näyttää jo nyt positiviisen täydeltä! Kaikkea kivaa ohjelmaa on tiedossa.

- Ostettiin uusi läppäri kun vanha oli ihan kämähtänyt ja ladattiin nyt Lightroomi siihen. Nyt onkin sitten tavoitteena opettella kuvaamaan raakakuvia ja muokkaamaan niitä, se kun on ollut tavoitteena jo pitkän aikaan.  Todellisuudessa ei me kyllä palattu ehkä aivan normaaliin arkeen ainakaan meidän standardeilla, ollaan nimittäin syöty ihan liikaa ulkona viikon aikana (tai tilattu take-awayta kotiin) ja juotu skumppaa keskellä viikkoa parikin kertaa. Mutta hyvästä syystä sillä saimme viralliset hääkuvamme ja lupasimme itsellemme ennen häitä että sitten kuvia katsoessamme korkkaamme lahjaksi saadut pullot ja nautimme kuvien katselusta rauhassa. Ja sen me kyllä teimme! Hääkuvat olivat aivan ihania, nyt täytyy yrittää päättää mitä kehitämme ja kehystämme seinille.

Saatiin viikonloppuna paljon aikaiseksi joten tästä on hyvä jatkaa! Ja ensi viikonloppuna onkin jo pidennetty viikonloppu ja saadaan vieraita kylään joten ei tässä joudu liikaa "tavallisesta" arjesta nauttimaan!6 kommenttia:

 1. Jee, hyvä! Just muutama päivä sitten löysin ne sieltä teidän kotikaupungista ostetut kahvit taas pitkästä aikaa. Ne on olleet meillä sellaisia spessukahveja, joita keitetään viikonloppuisin iltapäivällä :) Vielä on aromit tallessa! Mihin koneeseen sitten päädyitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä hyviä, me tosin yleensä keitetään niitä vaan viikonloppuaikaisin kun arkiaamuisin ei jaksa ruveta jauhamaan kahvipapuja :D

   Ja me nyt päädyttiin PC:n vaikka tiedetään kyllä sen kaikki huonot puolet, mutta budjetti ei millään taipunut omenaan...

   Poista
 2. Ihana postaus! Arjesta pitäisi todellakin tehdä semmoinen että siitä pitää! Työ kun nyt suurimmalla osalla vie suuren osan päivästä. Tsemppiä arkeen paluuseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Ja niinhän se menee, töissä me vietetään päivät pitkät...onneksi tosin sekin on suuremmaksi osaksi ajasta mieluista työtä :)

   Poista
  2. Ai niin! Olen pistämässä toista, valokuvaukseen keskittyvää, blogia pystyyn. Sun täytyy ehdottomasti liittyä mukaan. Jossain vaiheessa jakelen vihjeitä Lightroomin käyttöönkin. Se on aivan alkutekijöissä vielä, mutta muutama postaus on jo kirjoitettu :) > www.fotiiagraphy.com

   Poista
  3. Jee, ihan huippua! Täytyy pistää heti seuraukseen kun ihailen aina sun kuvia!

   Poista

Kiva kun kommentoit!