perjantai 16. joulukuuta 2016

Jouluun valmistautumistaKuten voi varmaan blogihiljaisuudesta päätellä, täällä on menty juoksujalkaa viimeiset pari viikkoa. Tai noh, jonnekin nämä illat ja viikot ovat vain hävinneet ja tulevana viikonloppuna suuntaakin nokkani jo kohti Suomea ja joulunviettoa. Töiden puolesta on tullut taas matkustettua ja eilen palasin viimeiseltä reissulta ennen joulua. Nyt on ihana fiilis rauhoittua joulunviettoon.

Olemme kuitenkin ehtineet tehdä paljon jouluisia aktiviteetteja. Viime lauantaina vietittiin aikaa kavereiden kanssa ja heidän uuden, supersuloisen Lady-koiransa kanssa. Lady, pieni cavalier, oli niin söpö että se ei todellakaan auttanut tähän alati kasvavaan koirakuumeeseen. Varsinkin kun tyyppi hiippaili meidän sänkyyn aamuyöstä ja käpertyi pienelle keralla nukkumaan miehen korvan viereen. Niin suloinen pakkaus.Käytiin Nottinghamin joulumarkkinoilla - vettä tihutti mutta silti joulutunnelma oli jotenkin huipussaan. Käytiin kavereiden kanssa ensin ihanan jouluisassa pubissa syömässä kunnon illallinen ennenkuin lähdettiin luistelemaan joulumarkkinoille. En ole oikein mikään brittiläisten joulumarkkinoiden suurin fani. Tai siis ne joilla olen vieraillut ovat olleet todella kaupallisia ja esimerkiksi Birminghamin saksalainen joulutori on aika karsea. Joulutoreilla se tunnelma on kaiken Aja O. Parhaat joulumarkkinat ovat mielestäni olleet niissä maalaiskartanoissa joilla olemme vierailleet. Nottinghamin joulumarkkinat olivat mielestäni kyllä ihanat, ehkä myös pimeä talvi-ilta ja kauniit jouluvalot auttoivat asiaa. Luisteltiin joululaulujen tahtiin jonka jälkeen käytiin ihan oikealla suomalaisella glögillä yhdessä kojuista! Nottinghamin markkinoilta löytyy todella Suomi-koju josta saa pipareita, korvapuusteja ja glögiä mm!

Olen ehtinyt leipoa pipareita, glögitellä naapureiden kanssa jotka kutsuttiin meille ja askarrella loput joulukortit. Ja ehtinyt juhlia oman työpaikkani pikkujouluja. Olemme myös ehtineet luoda ja ylläpitää meidän omia jouluperinteitä miehen kanssa. Eilen nimittäin kävimme jo toista kertaa kuuntelemassa Pelastusarmeijan vetämiä christmas carolseja upeassa Lichfieldin katedraalissa. Mitä katedraaleihin tulee, se on kyllä niin upea ja joulutunnelma vaan nousi huippuunsa!Huomenna vietämmekin perinteistä etukäteisjoulua mieheni kanssa ja sunnuntaina suuntaan jo kohti Suomea ja kotia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!