sunnuntai 4. joulukuuta 2016

KotiinpaluuntunnelmiaTiesin että kotiinpaluu tulee olemaan aika hektinen - koko joulukuun ajan kalenteri on itseasiassa täynnä kivoja tapahtumia ja juttuja (mutta tietysti myös paljon työhommia) mutta tämä kotiinpaluuviikonloppu oli kyllä aika täyteenammuttu. 

Mies haki minut lentokentältä viideltä illalla ja kentältä menimme suoraan ensimmäiseen joulutapahtumaan. Perjantai aamuna heräsin pirteänä kuin peipponen, joka on aika uskomatonta sinänsä koska edellisenä yönä en ollut saanut ollenkaan unta lentokoneessa (oli turbulenssiä ja sen takia tarjoilu alkoi vasta 3 tuntia lähtemisen jälkeen etc). Heräsin siis kuudelta aamulla samaan aikaan miehen kanssa. Syötiin aamupalaa yhdessä ja mitä minä alan tekemään? Puoli seiskalta aloin siivoamaan taloa, purkamaan laukkuja ja pesemään pyykkejä. Monella muulle hyvin normaali asia mutta kaikki jotka tuntevat minut olisivat epäilleet allekirjoittaneen menettäneen loputkin nallekarkit. Mies melkein haluasi mitata kuumeen. Nimimerkillä, yleensä puran laukut vasta kun ne pitää pakata uudestaan seuraavaa reissua varten.

Perjantai-iltana meillä oli vuorossa miehen työpaikan jokavuotinen joulujuhla. Kyseessä oli oikein Black Tie-bileet mikä meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia mekon suhteen, mutta onneksi löysin kuitenkin mekon ihan omasta kaapistani. Meillä oli super hauska ilta! Teemana oli Parisian Marquee ja teltta olikin koristeltu asiaankuuluvalla tavalla ja tarjolla oli tietysti sitten macaroonseja, skumppaa ja hyvää ruokaa. Paikalla oli myös karikaturisti joten mekin tietysti haluttiin ikuistaa naamavärkit hänen toimestaan (vaikka ei oltu vakuuttuneita siltä että näytetäänkö me muka itseltämme piirustuksessa). Kaikkia tosin vähän nauratti koska olin tilannut pääruuaksi vege-vaihtoehdon (josta en tiennyt etukäteen mitä se sisälsi). Noh, sain eteeni järkyttävän suuren kimpaleen camembert-juustoa joka oli kääritty taikinaan. Mielenkiintoinen valinta.Lauantain käytiin tekemässä  hieman joululahjaostoksia, koristeltiin kotia jouluisaksi ja käytiin illalla katsomassa perinteinen pantomime-esitys. Kyseessähän on siis todella yleinen jouluperinne täällä Briteissä, pantomime on yleensä hauskasti muunneltu esitys jostain suositusta sadusta, kuten tällä kertaa vuorossa oli Prinsessa Ruusunen. Loistava tapahtuma lauantai-iltaan ja käveltiin kotia kohti leveät hymyt naamalla.

Sunnuntai ollaan vietetty rennosti. Aamulla käytiin salilla tuttuun tapaan, oli hyvä aloittaa normaalit rutiinit taas (vaikka täytyy myöntää että eka GRIT-jumppatunti 2 kk jälkeen otti koville). Myöhemmin käytiin kaupungilla kävelemässä ja nauttimassa joulutunnelmasta. Fiilistelin sitä että olin takana kotona, tässä ihanassa kaupungissa jota rakastan. Joulumarkkinat olivat käynnissä ja melkein jokaisessa kadunkulmassa oli christmas carols singers. Söpöä.Ihana olla kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!