maanantai 7. joulukuuta 2009

Done!

Helou!!!

Jepu jee, mä olen done nyt kaikkien kouluhommien osalta tän termin suhteen..Nyt on joulun jälkeen enää sit vaan luvassa sellaset pikkujutut kuin tentit :)

Tänään aamulla pidettiin siis IR-kurssia varten presentaatio aiheesta European Security. Esitys meni todella hyvin ja saatiinkin oikeen positiivista palautetta proffalta. Tosin epäiltiin et ehkä sil oli vaan tänään positiivinen mood swing- päivä (hän on siis raskaana) :) Nyt odotellaan vielä arvosanaa siitä. 
Oli muuten todella kaunista kun keskelle kampusta on tökättu joulukuusi valoineen - ihanaa :)

Huomenna ja keskiviikkona mulla onkin sit ekat työvuorot! Menen lastentarhaan ja onnistuin saamaan itselleni jo stressin aikaseks, et jos ne skottilaiset taaperot onkin ihan erilaisia kun suomalaiset :) Sit rukoilen että löydän myös sinne paikkaan, mun googletuksen mukaan sinne kyl menee suora bussi, ja niin se työtyyppikin sanoi, että pidetään peukut pystyssä että löydän sinne, jookos kookos? Voin sit huomenna kertoa että selvisinkö ollenkaan vai kannattaako heti ottaa lopputili..toisaalta olis se aika noloa jos en selvis, kun joskus sitä haluais ehkä omiakin lapsia ja silloin on vähän pakko selvitä :)

Onnistuin muuten tänään ekaa kertaa torkahtaa nojaamalla käsiin tänään luennolla :) Ei ehkä saavutus josta pitäis olla ylpeä tosin :) Kuuntelin siinä sitä luennoitsijaa, ja nojasin käsiin ja kädet pyödällä ja yhtäkkiä heräsin hätkähtäen :)

Tänään illalla meen ehkä salille, tosin mun salijäsenyys umpeutui perjantaina, ja en enää viitti ostaa uutta tälle kuukaudelle kun lähden kumminkin jo ensi viikon torstaina (oho, niin siis minne se aika meni?).

Huomenna menen todella ensin töihin, ja sit illalla treffaankin kaveria ja mennään syömään ja drinksuille Revolutioniin. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!