tiistai 15. joulukuuta 2009

Työhakemus

Joulupukki
Korvatunturi
SUOMI

Hyvä Joulupukki,

olisin kiinnostunut työpaikasta tonttuna Korvatunturilla.

Ymmärrän että teillä on paljon hakijoita, mutta olen varma että minusta tulisi hyvä tonttu! Olen hyvin ahkera ja iloinen pieni ihminen (kokohan on tärkeä ominaisuus tontulle). Korvani ovat valmiiksi jo höröttävät ja vaikka lauluääneni muistuttaa pesukoneeseen jäänyttää hiirtä, muistan silti ulkoa Petteri Punakuonon- sanat. Tonttulakki on kuin minun päähäni luotu ja poskeni ovat aina punaiset. Olen myös tottunut kylmiin olosuhteisiin koska nykyinen huoneeni muistuttaa pitkälti Pohjoisnapaa. Tulen hyvin toimeen muiden pikku-ihmisten kanssa ja myös porot ovat erikoisalaani (tiedän että ne syövät heinää ja tarvitsevat paljon pusuja!). Olen välillä hieman sottapytty, mutta se ei estä minua tonttuilemasta (koska yleensä aiheuttamalla sotkullani on siltti tarkka järjestys).
Kiltti Joulupukki, tonttuna oleminen olisi unelmien työ minulle, ja olen varma ettet tule pettymään. Olen mestari paketoimaan lahjoja ja levittämään joulutunnelmaa läheisiini (siitä syystä seinänaapurina varmaan haluaisi minusta eroon, sillä olen soittanut nyt Petteri Punakuonoa 5 päivää peräkkäin).
Ymmärrän että olet hyvin kiireinen mies, mutta olen valmis aloittamaan työt heti jos päätät ottaa minut tonttuilemaan (psst, minulla on jo valmis lista kaikista kiltistä lapsista!)!

Yours truly,

Pieni Laura Tonttu


Sanottakoon perusteluksi tälle tekstille että huoneeni näyttää siltä että tänne olisi tiputettu uusi Hiroshima (siis ei se kaupunki, mut se pommi, anyway, you get the point) ja minä, huoneeni sekä kaikki lahjat ovat yltäpäältä kultaisessa glitterissä. Mutta minä voitin!
Palataan parempiin kirjoituksiin huomenna :)

2 kommenttia:

  1. Hei Pieni Laura Tonttu,

    Joulumuori palkkaa sinut välittömästi, sillä on hukkumassa joulutöihin , eikä aikaa tunnu riittävän - pakkaa tavarasi ja lähde tänne JOulumaahan Kylmälään!!!
    Joulumuori

    VastaaPoista
  2. Sä oot niin söpö :) Onko nyt tonttupesti kiilannut USAn presidenttiyden ohi?

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!