sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Suomi 92 v.!

Heippa!

Toivottavasti kaikken itsenäisyyspäivä on kulunut rauhalllisesti ja mukavasti :)

Taas on viikonloppu ohi, kauheen nopeesti aika suhahtelee..Perjantaina ei oikeestaan tapahtunut mitään kauheen erikoista, väänsin vaan mun presentaatiota. A:n bussi tuli illalla sit ja oli kiva taas nähdä :)

Launtaina tehtiinkin sitten hieman joulushoppailua, tosin itse en ostanut vielä mitään lahjoja, vain joulukortit tarttuivat mukaan. Mä kyllä ihan oikeesti tykkään joulushoppailusta, mutta se on melko he**** lauantai ruuhkassa. Kaikki ihmiset oli tietty liikkelle. Seuraavan kerran menen ostoksille viikolla.

Lauantai-iltana olikin sitten "Finnish Independence Day Party"  ja aloiteltiin iltaa Watering Holessa, joka on siis Hillheadin (paikka jossa asuin ensimmäisenäö vuonna) paikallinen pubi. Herätti muistoja :) Suomalaisia ilmaantuikin paikalle sankoin joukoin, ja intoudutiinkin laulamaan Maamme-laulukin jossain vaiheessa iltaa. Iltaa jatkettiin kaupunkiin, ja kotiin pääsimme myöhään yöllä, ensin jonotettuamme taksijonossa puoli tuntia..niin, ja sitä vettä satoi aika reippaasti. Tietenkin, olemmehan Skotlannissa. Alla ihan vaan muutama kuva juhlista, paljon kuvia tuli otettua, mutta osa niistä on kyllä hyvin randomeja, kuten esim.kuva lattiasta.

Suomalaistunnelmaa..Matkalla keskustaan....Sunnutai kuluikin sitten rennoissa tunnelmissa perinteisiä "sunnuntai creppejä" tehden, leffaa katsoen ja rentoutuen. Yritin katsoa Linnan juhlia Yle Areenalta mut ilmeisesti koko palvelin oli kaatunut. Höh.

Huomenna onkin sitten tämän termin viimeinen tehtävä, eli presentaatio ja sit keskiviikkona äiti ja M tuleekin mun luokse kylään, jee!

1 kommentti:

  1. Näin tän blogitekstin tossa alarivissä "you might also like" ja ylemmän kuvan pikkukuvana. Katoin eka, että mitä teet Suomi-lipun ja mun veljen kanssa samassa kuvassa.. mutta joo, olikin Aberdeenin poikia :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!