keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Arjen asioita

Mä ehdin jo unelmoimaan keväästä, valoisemmista päivistä, lumen vähänemästä määristä ja keveimmistä vaatteista. Mutta sen sijaan tuolla tulee lunta vaan lisää ja lisää.

Täytyy sanoa että parina aikaisempana vuonna (noh, viimeisen 5 vuoden ajan) olen saanut kokea vain "kivat" ajat Suomessa. Koko kesä Suomen suvessa ja sitten pari viikkoa joulunaikaan. Se on ainakin ton talven suhteen riittänyt ihan hyvin. Kaikki sanoo että "paljon kivempaa tuolla on kun on kunnolla lunta kuin sellaiset loskakelit...". Ja kyllä olen samaa mieltä. Mutta kohta ottaisin ne loskakelitkin jo mielummin - se sentään tarkoittaa että lumi on sulamassa ja kevät saattaisi tulla tänne Pohjolaankin. Kyllä toi lumessa rämpinen alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttää.


Huomaan ajatukseni harhautuvan koko ajan kevään reissusuunnitelmiin, kesään, sekä niihin tapahtumiin kesän jälkeen. Sen sijaan tuijotan ikkunasta ulos ja siellä on kamala lumipyry. Ah. Itseasiassa se ei ole edes tämä lumi joka haittaa, vaan pikemminkin se pimeys. Ainainen pimeys. Joten lumi voisi pysyäkin jos saisin vähän valoa iltoihin, kiitos!

Tänään siis päätin lumitöiden (tämä kuulostaa siltä että tekisin lumitöitä kamalan usein, which is not the case) jälkeen ansaitsevani palkinnon, joten tein lättyjä. Banaani-kardemumma minilättyjä, joissa ei itseasiassa ollut kuin banaania ja kanamunaa. Ja sitä kardemummaa. Ja hyvää tuli! Tosin en ole varma oliko ne lättyjä vanilijakastikkeella ja marjoilla, vai marjoja ja vanilijakastiketta lätyillä.

Lauantaina pääsen katsomaan Hartwallille mun all-time-favorite artistia nimittäin Leona Lewisia. Hän on voittanut Brittien x-factorin vuonna pulla ja kivi, ja omaa aivan mielettömän lauluäänen. Harvemmin perustan kamalasti juuri jonkun tietyn artistin musiikista mutta Lewis iskee ja kovaa. Kyseessä on Art on Ice show, jossa siis esiintyy maailmanluokan taitoluistelija tähtiä (selitin vaikka kuinka moneen otteeseen että se on jääluistelua, kunnes muistin että se olikin taitoluistelua) ja Leona Lewis sitten tähdittää näitä esityksiä. Yes, kivaa, jotain muuta tähän peruspulla arkeen. Lisäsin muuten tuonne sivupalkkiin tuollaisen pienen kyselyn (rakastan kyselyitä). Eli mistä jutuista te tykkäätte kaikista eniten tässä blogissa? Kiva jos jaksatte klikkailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!