torstai 21. helmikuuta 2013

Summer hurry up!

Olen tässä viimeiset pari päivää kulkenut jo "kevyemmällä" takilla eli uskaltautunut käyttämään villakangastakkia. Kunnes tänään....Oli aika palata taas untuva toppikseen. Kuinka hauskaa.
Tulin juuri koirien kanssa lenkiltä. Oma pukeminen kesti 5 min. Laitat villasukat jälkaan. Sitten toppahousut. Kaulahuívi kanssa. Tässä vaiheessa koirat on jo sitä mieltä että ne lähtee mielummin ilman mua. Sitten toppatakki päälle. Pipo päähän. Heijastinliivi toppatakin päälle. Kumarrun laittamaan kenkiä jalkaan mutta koko olemus on niin topattu että hyvä että pystyn kumartumaan. Laitan kengät päälle. Tumput käsiin. Koirille remmit ja heijastimet.Sit huomaat että on vessähätä.
Päätät kuitenkin kaikkien mielenrauhan takia ignoorata sen.

Joten, tänään oli juuri oikea aika uppoutua hetkeksi kesäkuvien pariin ja tulla jakamaan niitä tänne. Koska vaikka talvi on kiva, kyllä mä enemmän kesäihminen olen!

Tässä siis erilainen kokoelma kuvia eri kesistä koska viime kesähän tuli enemmän tai vähemmän vietettyä dissen parissa jonka takia kuviakaan ei ole niin paljon...

Kesä 2012, hirvee virne ja Kauppatorin aamiainen.


Kesällä 2008 soudeltiin ja yritettiin saada kalaa mutta eihän siitä mitään tullut. En ole yrittänyt onkia sen jälkeen...


Kesällä 2010 nautittiin rauhallisista hetkistä ihanan Pilkkuseni kanssa, joka on sittemmin siirtynyt jo heppataivaaseen.


Eräänä juhannuksena tehtiin taikoja ja katsottiin josko sitä juhannusheilaa löytyisi sieltä kaivosta...
 

Kesä 2010 oli ihan mieletön - kuuma, hauska ja kaikinpuolin ihana! Tehtiin paljon kivoja juttuja kavereiden kanssa, tässä uimareissulla!


Keskikesän taikaa..


Joten kesä jos sopii niin tulethan mahdollisimman pian tänne Suomeen? Jooko? Kiitos!

Tanssahtelemassa Ukin kanssa juhannuskarkeloissa...
 
 

6 kommenttia:

 1. Ihana kesäfiilistelypostaus. Ja kyllä se kesä sieltä tulee! Hoin varmaan sata kertaa viime viikolla loskan keskellä, että pian on kesä. Koska pian on! Päivätkin on jo paaaljon pidempiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, päivät on niin paljon pidempiä mikä on ihanaa! Aamulla kun lähden töihin on jo valoisaa mikä on niin positiivista! Eli kyllä se kesä sieltä tulee!

   Poista
 2. Ihaniaa.. nauroin kyllä pikkusen sun pukeutumiskuvailulle. Valittelin juuri kun täällä on päivisin vain +13 astetta ja aurinkoakaan ei ole muutamaan päivään näkynyt.
  Yritin hetken etsiä sua tuosta venekuvasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sorgen +13 ei saa multa sympatiaa vaikka uskon että se on sulle kylmä :D Jeps, venekuva oli vähän huijausta koska olin oikeesti kameran takana...:)

   Poista
  2. Täällä Dubaissa me valitetaan, jos ei ole pilveetön taivas. Asteita on kuitenkin aina about +25 tai enemmän. "Tää sää on niin masentava". Ehkä pitäisi miettiä hetken tai kaksi :) Ja täällähän kaikki paikalliset toivoo, että olisi aina talvi, koska kesä on liian kuuma..
   Tulen huhtikuun alussa takaisin Suomeen (sit pitäis nähdä!). Toivottavasti silloin kevät on jo parhaimmillaan, koska rakastan kevättä. Mutta viime vuonna siihen aikaan taisi vielä sataa lunta! : (
   Ah, kesä! Tule jo :)

   Poista
  3. No niinhän se menee että harvoin sitä on mihinkään säähän tyytyväinen - joko on liian kuuma tai liian kylmä :) Hmm...huhtikuun alku voi olla vielä aika ankeeta mutta yleensä mun synttäreiks huhtikuun lopulla lumet on sulanut. Toivotaan että näin käy myös tänä vuonna!

   Poista

Kiva kun kommentoit!