tiistai 14. toukokuuta 2013

Kiireistä ja mukavaa arkea

Tänään on ollut ihan poikkeuksellinen ilta sillä tulin kotiin jo seitsemän aikaa suoraan töistä. Kun tämä viime viikkojen ohjelma on enemmänkin ollut sitä että menen aina jonnekin hauskaan juttuun suoraan töiden jälkeen. Tänäänkin olisi ollut itseasiassa vaihtoehtona lähteä katsomaan Suomen peliä yhteen baariin jossa ne näytetään Mertsin selostuksella, mutta totesin olevani liian väsynyt siihen ja tulin suoraan kotiin (jonka jälkeen höpöttelinkin sekä ihanan kaverin että vanhempien kanssa).

Sitten ehdin jo tuskailla että taas olen kirjoittamassa tänne jotain mitä höystän vaan kännykkäkuvilla, joten meinasin jo jättää postaamatta (koska kivalla kameralla otetut kuvat on vaan niin paljon parempia verrattuna kännykkäotoksiin), mutta sitten totesin että ainakin äiti ja mummi tykkää lukea kuulumisia vaikka ne olisi väritetty vähän huonommilla kuvilla!

Eilen oli semmonen päivä että olin kaikkien mahdollisten teknisten juttujen kanssa tekemisissä koko päivän. Ja niihin meni myös ihan hermot päivän aikana. Joko ne jumitti tai mä en osannut jotain. Joten työpäivän loputtua en halunnut enää nähdä yhtäkään konetta. Onneksi kaveri laittoi viestiä iltalenkistä ja en voinut kieltäytyä! Käytiin semmoisella kepeällä 2 h kävelyreissulla ja tuli nähtyä taas vähän uusia alueita Brysselissä! Takaisinpäin  käveltiin todella kauniissa ilta-auringossa joten oli pakko pysähtyä ottamaan pari kuvaa (kännykällä tietysti).Täällä on ollut ihan harvinaisen huonot kelit ja mun varpaat on meinannut jäätyä ballerinoissa. Ja joo, ainoat muut kengät mitkä mulla on mukana ja jotka olis lämpimät on Converset joita en viitsi iskeä toimistolle päälle. Ihan sellainen syksyinen keli oli tänä aamuna.

Lounastauolla tallustelin kuitenkin kaveria tapaamaan kaikkien lätäköiden yli ja mentiin aivan ihanaan kahvilaan joka on erikoistunut bageleihin (mun lempparit!). Söin aivan taivaallisen hyvän brie,omena, walnuts ja hunaja bagelin joka jätti mut sellaiseen ruokakoomaan että takaisin töihin päästyä oli hieman keskittymisvaikeuksia.


Sellaista siis täällä, arjen kivoja juttuja (paitsi tekniset ongelmat, ne ei ole ikinä kivoja). Kun sää vielä paranisi, olisin hyvin tyytyväinen (varpaani myös kiittäisi).

Katsotaan saisinko taas joku ilta jotain ihan järkevääkin tänne kirjoiteltua....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!