sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Viikon tapahtumia

Ajattelin tässä laiskan sunnuntain kunniaksi jakaa vähän puhelimella näpsittyjä kuvia viime viikon menosta...


1. Mun erittäin kaunis (ja sekainen) uusi huone. Pääsin todella muuttamaan viime maanantaina huoneeseen ja asuntoon jonka jaan 3 muun kämppiksen (ja kissan) kanssa. Täytyy myöntää että tekemistä on ollut sen verran paljon että olen lähinnä käynyt kotona nukkumassa. Äiti saa nyt hepulin kun se näkee tämän kuvan, jotenkin toi työpöydän alue on vaan oivallinen paikka kerätä vaatteet ja kaikki muut kamat. Ajattelin että pitäisi varmaan järjestellä hieman paikkoja tänään. Mutta joo,olen todella tyytyväinen että asunto vihdoin löytyi ja se on vielä kävelyetäisyyden päässä töistä mikä on ihan kiva. Ja mulla on ihana vaatekaappi! Jesh! Ainut huono puoli on että ilmeisesti meidän naapurit tykkää luritella oopperaa näin viikonloppu aamuisin...


2. Maistoin ekaa kertaa belgialaista vohvelia. Mansikoilla, mangojäätelöllä ja suklaakastikkeella. Tuli hieman ahne olo. Täytyy valitettavasti todeta että vohveli ei ollut niin hyvää kun odotin sen olevan. Toisaalta, ostin tämän yhdeltä ostarilta, kuulemma parhaat vohvelit saa ihan niistä kunnon katukojuista. Ja parasta se on vain sokerin kanssa. Täytyy varmaan siis vielä maistaa uudestaan.


3. Mun täytyy häpeäkseni myöntää että näitä kuuluisia belgialaisia ranskalaisia on taas tullut maistettua ihan liian monta kertaa viikon sisään. Useasti me ollaan otettu tollainen iso kartio per henkilö kun ollaan tulossa baarista, mutta olen kyllä kerran vetänyt ranskiksia ihan illalliseksikin. Ne on vaan niin hyviä. Ja sitten siihen saa vielä hyvää kastiketta päälle. Niin epäterveellistä mutta niin hyvää!


4. Miksi ruokaa on niin kiinnostavaa kuvata? Noh, kuitenkin tässä todiste että syön jotain muutakin kuin ranskiksia ja vohveleita. Nimittäin epämääräisiä salaatteja (joo, se itse salaatti löytyy tuolta kaikkien härpäkkäiden alta). Tosin tässäkin kuvassa on taas yksi belgialainen juttu: tuo todella hyvä ja kuuluisa olut eli Kriek.


5. Otin bussissa salakuvan kauppakassissa matkustavasta koirulista. Niin hauskan näköinen!


6. Eilen oli saunailta suomalaisporukalla! Ja oli muuten ihan mahtavaa! Oli ihana päästä saunomaan hyvissä löylyissä. Sen jälkeen jatkettiin vielä porukalla ulos ja tulin siinä neljän maissa kotiin. Joka täällä on aika aikaista. Klubit kun on auki vaikka kuinka myöhään joten normaalisti voitaisi tulla vasta siinä kuuden aikaa aamulla kotiin. Mutta superhauska ilta oli! Tänään olenkin sitten ottanut ihan rennosti ja miettinyt jo tulevan viikon ohjelmaa ja tekemisiä...

Loppuun vielä oikein ihanaa äitienpäivää!


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo "koira laukussa"-kuva! :D Ja olette todella kauniita alimmaisessa kuvassa!
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eikö olekin! Se oli vaan niin suloinen kun se sieltä kauppakassista kuikuili ulos :) Ja voi kiitos, täytyypä välittää terveiset eteenpäin myös äidille!

      Poista

Kiva kun kommentoit!