maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ei ole Suomen kesän voittanutta

Palasin aamukoneella takaisin Suomesta Brysseliin tänään. Ja kentältä suoraan töihin jonka vuoksi tällä hetkellä on hieman "tööt-olo". Mutta oli kyllä ihan mahtava miniloma perheen parissa. Jos rehellisiä ollaan niin tällä hetkellä harmittaa aika paljon olla takaisin Brysselissä. Mutta on täällä sentään aurinko näyttäytynyt tänään mikä on kiva!

Suomessa ollessa....

tuli vierailtua perinteisellä Kauppatori-creppi aamiaisella. Banaani-nutella creppi, kuinkas muutenkaan.




Juotua siideriä omalla pihalla...


Kesäperinteitä kunnioittaen kävimme myös Mustion Linnan kesäteatterissa....

Oli jälleen kerran hulvaton farssi ja nauraa sai niin paljon että kyyneleet valui silmistä. Ja Mustion Linna ympäristöineen on vaan niin kaunista aluetta! Pukeutuminen oli myös niin helppoa, sen kun iski mekon päälle ja se oli siinä. Ei tarvinnut miettiä paleltuuko.





Ja söin paljon kesäruokia....

Metsämansikoita, tavallisia mansikoita, mustikoita, uusia perunoita, savukalaa, grilliruokaa - niin hyvää ja niin maukasta! Mikään ei ole parempaa kesäruokaa on oman maan uudet perunat ja iskän tekemä savukala.






Ja ihasteltiin tätä sydämenmuotoista perunaa....


Ja Suomen kesää noin yleensäkin....





Sekä halittua hieman tätä karvakasaa jolla on hieman kuuma tuon turkkinsa kanssa...


Tämä on mun mielestä söpöin kuva ikinä!


Niin, ja tuli leikattua tukka. Tämä oli mulle aika radikaali muutos, viimeksi letti on ollut noin lyhyt 18-vuotiaana, mutta kai tähän tottuu.... Ainakin tuntuu ihanan kevyeltä näin kesällä! Vaikka on kyllä outo olo kun se loppuu ikäänkuin "kesken"!


Vaikka näitä kuvia on ihana fiilistellä, täytyisi nyt taas palata arkeen, viisainta olisi varmaan mennä pikimmiten nukkumaan jotta huomenna olo olisi hieman virkeämpi! Ja pidetään peukut pystyssä että helleaalto saapuisi myös tänne!

15 kommenttia:

  1. Hienot hiukset! Ja ihania kuvia. Suomen kesä on kyllä parasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisin niin hyvin voinut jaada nauttimaan Suomen kesasta! Ja kiitti :)

      Poista
  2. Voi ihanaa Suomen kesää, ei ole kyllä voittanutta. Niin pieniä ja varmasti makoisia perunoita. Sun uus tukka on kyllä kans tosi hieno. Näyttää hirmu pirtsakalta ja sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi uudet perunat oli niin hyvia! Ne on parhaimpia juuri tuollaisina pikkuisina :) Ja kiitos, olo on aika pirtsakka sen kanssa :D

      Poista
  3. Minä koko Lontoo-viikon mietiskelin, että jossain vaiheessa ostan noita kreppejä jostain, mutta loppujen lopuksi en syönyt yhden yhtä kreppiä! Mitä tuhlausta. :D Vähän jäi kaivelemaan. x))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kokko, nyt sun taytyy lahtea uudestaan reissuun!! Pariisista saa todella hyvia creppeja ;)

      Poista
    2. Ens kerralla korjaan vahingon!

      Poista
  4. Voi Suomen kesä - rakastan Edinburghia ja täällä olemista, mutta se Suomen kesä! No, elokuussa sitten otan siitä kaiken irti, pakkaamisen ja huonekalujen myymisen lomassa tosin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no niinpa! Brysselissa on ollut kivaa mutta Suomen kesa on vaan Suomen kesa :) Onneksi paaset elokuussa sitten nauttimaan siita!

      Poista
  5. Vau! Uusi look näyttää tosi hyvältä, jotenkin aikuisempi. :) Oon kans jälleen kerran painiskellut sen kanssa, annanko hiusten vielä kasvaa, vai leikkaanko polkan. Tää sama vaihe tulee mulla aina, ja sen takia en ikinä saa kasvatettua oikeasti pitkää tukkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kiitti! Mulla meni syksyisen kampaamo värjäyksen takia tukka niin huonoon kuntoon että se oli melkeen pakko leikata, en tiedä olisinko muuten uskaltautunut luopumaan pitkistä kutreista....Mutta on tämä aika kiva malli :) Ja kiva huomata että olet palannut takaisin "blogimaailmaan", bongasinkin tuolta vanhasta blogistasi linkin uuteesi ja se meni tietysti heti kirjanmerkkeihin :)

      Poista
  6. Vau mikä uusi look!!:) ja tiedän niin ton tunteen, että loppuu hiukset kesken.:D mulle käy kans aina niin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, nyt olen alkanut jo tottuu siihen, ja tää on kyllä aika helppohoitoinen :) Et ehkä tämä oli ihan hyvä juttu!

      Poista
  7. Ihanat hiukset!:) Ja tiedän tunteen, varsinkin hiuksia pestessä tuntuu ihan siltä kuin ne loppuisi kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Marika! Joo, suihkussa tuntuu aina silta etta nyt kylla puuttuu jotain :D Vaikka nyt kylla alan olee jo aika tottunut uuteen pituuteen!

      Poista

Kiva kun kommentoit!