maanantai 8. heinäkuuta 2013

"I wanna lie down but how will I be able to drink my Prosecco then?"

Brysseliin saapui taas helteet. Sitä kun ei tiedä kuinka kauan ne aikoo viipyä, painuin suoraan töistä puiston penkille istumaan, nauttimaan auringosta ja lukemaan kirjaa kunnes vähän ennen kahdeksaa tajusin että mun pitää ehtiä kauppaan. En sitten kuitenkaan sinne ehtinyt, otti ehkä hieman päähän, varsinkin kun jääkaapista löytyy tällä hetkellä tölkki omenahilloa, yksi valkkaripullo ja vanhentunut purkki Philadelphiaa (jonka kyllä nyt heitin roskiin).

Viikonloppu tuli kuitenkin vietettyä rennosti kaverin seurasta nauttien Lontoossa. Jossa oli muuten myös upeat kelit! Eurostar on kyllä kiva juttu, varsinkin kun junamatkat menee yleensä leppoisasti nukkuessa. Tosin pieni paniikin hetki koitti kun heräsin vasta 15 min ennen kun junan piti saapua Lontooseen ja ainut viestit mitä olin saanut puhelinmaksuista vieraassa maassa puhelimeen oli ranskaksi. Siinä sitten hetken ihmettelin että olinkohan hypännytkin Pariisin junaan vahingossa....Onneksi kuitenkin juna saapui ihan St.Pancrasille.


Se mikä on ihanaa, että vaikka Lontoossa on vaikka kuinka paljon nähtävää, kaupunki on sen verran kuitenkin tuttu siellä asumisen jälkeen että joskus sinne voi mennä ja olla vaan ilman että täytyy ihmetellä kamalasti jotain tekemistä. Moni ihmetteli kun kerroin että otettiin aurinkoa viikonloppuna ja hengailtiin ystävän kotona, että pitikö sitä Lontooseen asti mennä tekemään? No tottakai, ystäviä pitää aina nähdä! Ja päästiin me sentään Hyde Parkiin saakka ;)  Ei sitä tarvitse olla aina suorittamassa, varsinkaan tutussa kaupungissa!

Hyde Parkissa saatoin myös todeta tämän postauksen otsikon mukaisesti, että haluaisin maata ihanasti viltin päälle mutta miten mä sitten juon sitä Proseccoa ilman että läikytän? Suuria ongelmia taas...

Lauantai-iltana grillattiin porukalla ja ihasteltiin Lontoon valoja ja sitä kuinka kesä on vaan parasta aikaa! Käytiin ostamassa lihaa yhdestä pienemmästä putiikista ja saatiin niin järkyttävästi grilliruokaa 19 punnalla ettei mitään rajaa. Naureskeltiin vaan kaverin kanssa ja todettiin että sillä summalla ei kyllä paljon saa lihaa Suomessa. Nyt meillä oli pihvit, kanat, makkarat, jauhelihapihvit...



Kyllä, tossa juuston alla on jauhelihapihvi, tämä on mun versio "hampurilaisesta"

Sunnuntai menikin aurinkoa ottaessa, Pimmsiä juodessa ja mahtavia hampurilaisia syödessä läheisessä pubissa. Kuunneltiin myös kaverin parvekkeelta kuinka koko naapurusto hurrasi Murraylle Wimbledonin finaalissa. Ei mennyt ohi kuka voitti vaikkei itse sitä seurattukaan!




Takana on siis mahtava ja rento kesäviikonloppu! Ja tänään viikko alkoi hyvillä uutisilla, sillä yksi läheisimmistäni Lontoo-kavereistani on tulossa minua moikkaamaan Brysseliin ensi viikonloppuna! Hauska tuleva viikko siis tiedossa taas! Tässähän tämä kesä hurahtaa ohi ihan hetkessä?!?

P.S. Eihän kenelläkään näy mitään mainosbannereita mun blogissa? Koska jostain syystä minulle niitä välillä tulee kun avaan blogin esikatselu-tilaan. Mitään mainoksia ei tässä blogissa siis todellakaan pitäisi näkyä...

12 kommenttia:

  1. Ei näy mainoksia ainakaan mulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyva juttu! Totesin itseasiassa etta se varmaan johtuu mun koneesta koska testasin toisella koneella ja toimii ihan hyvin. Voihan kokko, mitenkohan senkin sitten saa korjattua...

      Poista
  2. Eikä mulla :) Ihanan kuulonen viikonloppu sulla ollut! Kesä on kyllä parasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesa on niin ihanaa aikaa, silloin kaikki on vaan niin paremmin :) Ja hyva juttu ettei mainoksia nay, se on kylla mun koneessa joku vika nyt!

      Poista
    2. Mulla muuten kävi joskus sillai, että esikatselutilassa jonkun toisen blogin kuvat oli siirtynyt mun kuvien tilalle. Teksti oli se mun kirjottama, mutta ne kuvat oli sitten ihan jotain muuta :)

      Poista
    3. Tosi outo juttu! Se ongelma tuntui todella olevan mun läppärissä ja se ainakin nyt toimii taas hyvin. Ota sitten näistä selvää :)

      Poista
  3. Ihanaa, että sait tauon harmaasta Brysselistä ja ehkä siihenkin muutoksen :) Mullekaan ei kyllä mainoksia ole onneksi näkynyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tauko tasta kaupungista teki ihan hyvaa, ja onneksi kelit nyt edes hetkellisesti parani taalla! Kunhan ne vaan nyt pysyisi tallaisina!

      Poista
  4. Sulle sopii tosi hyvin sun uudet, nätit kesähiukset! :) Euroopassa on ihania nuo lyhyet välimatkat, jotka sallii kavereiden moikkaamisen eri maissa ihan yhden viikonlopun kuluessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irina! Täytyy myöntää että olen itsekin ihan ihastunut näihin hiuksiin, en ole kokenut vielä yhtään huonoa hiuspäivää :) Ja joo, tämä on kyllä ihanaa, ja varsinkin Brysselistä on lyhyet välimatkat aika moneen paikkaan, ja tietysti hyvät yhteydet! Vähän eri juttu kuin Argentiinassa!

      Poista
  5. Hienot hiukset! :) Oon ymmärtäny, että toi Eurostar on aika kallis? Onko näin? Mäkin toivoisin, että täältä olis tollane juna vaikkapa Ateenaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anna! Kuten sanoin jo tossa edellisessä kommentissa niin alan olee ihan rakastunut näihin hiuksiin jo, nää vaan suostuu joka aamu toimimaan yhteistyössä :) Joo, siis Eurostar on periaattessa todella kallis, usein meno-paluu on reippaasti semmoiset 100-150 euroa (mikä on ihan älytöntä), mutta jos varaa ajoissa niin liput voi saada 80 eurolla tai alle sen.
      Brysseli on sinänsä kätevä että tästä on hyvät yhteydet aika moneen paikkaan ja suhteellisen kohtuullisilla hinnoilla!

      Poista

Kiva kun kommentoit!