maanantai 22. heinäkuuta 2013

Viikonloppu Lontoossa (taas)

Mennyt viikonloppu tuli vietettyä Lontoossa, mitä parhaimmassa seurassa (joo, tiedän, taas). Mun itsekuri on heikko mitä tulee Lontooseen ja siellä vierailuun, Brysselistä pääsee sinne vaan liian kätevästi. Ja tällä kertaa vierailulle oli vielä aivan erinomainen syy kun poikaystävä on vihdoinkin palannut tälle puolelle Atlanttia.

Tuttuun tapaan, emme olleet suunnittelleet sen ihmeellisempää tekemistä viikonlopulle kuin rentoa yhdessäoloa. Se passasi hyvin.

  • Perjantai-ilta vietettiin ihastellen iltavaloissa kylpevää Lontoota, kaunista Tower Bridgeä, kilisteltiin lasit Proseccoa monien hyvien uutisten takia ja nautittiin kauniista kesäillasta. Minä nautin suunnattomasti siitä että pääsin taas kiertelemään vanhoja kotikulmiani ympäriinsä.Tämä alue Lontoosta on minulle sitä kaikista rakkainta, se alue jonka tunnen kodikseni (vieläkin).



  • Lauantai-aamu aloitettiin kolmen ruokalajin aamupalalla Borough Marketilla (joka on muuten uudistunut sitten viime näkemän!). Aloitettiin mansikoilla, pääruoaksi hampurilainen ja jälkkäriksi juustokakkua. Sekä vielä fudgeä evääksi kävelytretkelle. Miten olenkaan ikävöinut Borough Markettia! Mä voisin miellelläni asua siellä!




  • Jatkettiin päivää pitkällä kävelylenkillä joenrantaa pitkin, lopullisena määränpäänä Leicester Squaren lipunmyyntikoju. Jouduttiin kuitenkin pysähtymään matkan varrella kun kurkkua rupesi kuivaamaan liian paljon ;) Pimmsiä piti nauttia kesän kunniaksi! Tosin tehtiin se Leicester Squaren läheisyydessä joka on mun mielestä maanpäällinen helvetti mutta se oli kätevästi matkan varrella. Illaksi ostetiin liput Agatha Christien Mousetrappiin. Naurettavalla 16 punnan hinnalla nähtiin tämä ihan loistava näytelmä jota voin lämpimästi suositella! Jälleen kerran mielettömän hyvä produktio, hauska ja jännittävä näytelmä!
Kavin fiililistelemassa tunnelmia kampuksella




  • Sunnuntaina aurinkokin jo näyttäytyi joten käytiin ensin vetämässä järkyttävän kokoinen brunssi (pannukakkuja suklaakastikkeella ja hedelmillä, plus oreo-milkshake - terveellistä taasen), jonka jälkeen käytiin ostamassa Primarkista viltti ja parkkeerattiin itsemme Hyde Parkiin, jonka nurmikko ei ole vettä kyllä nähnytkään, kaikkialla oli niin kuivaa että vihreätä ruohoplänttiä sai etsiä ihan olan takaa.




Summer.
Hair gets lighter. Skin gets darker. Water gets warmer.
Drinks get colder. Music gets louder. Nights get longer. 
Life gets better.

10 kommenttia:

  1. Aika täydellisen näkönen viikonloppu! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! <3
    Ni sienet on ihan järkyttävän halpoja verratttuna Suomen hintatasoon :)
    Meillä ei 100 g sieniä lähe varmaan alle 6 / 7 euron, ei ainakaan PK - seudulla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Haha, ma en olekaan varmaan koskaan ostanut sienia Suomesta kun olen asunut sen verran maalla etta ne sai aina itse poimittua metsasta. Mutta kamalan hintaista kylla sit on!!

      Poista
  3. Alkaa aivan houkuttaa Lontooseen meno, kesalla ainakin. Onneksi et laittanut juustokakusta kuvaa. Oli tarpeeksi kestamista jo seasalt-toffeessa ja kantarelleissa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti Lontoossa vierailua, ja etenkin juuri kesalla! Haha, joo, juustokakku ehti kadota parempiin suihin ennekuin ehdin kuvaa ottamaan, fudgen kohdalla jaksoin sentaan vahan odottaa :)

      Poista
  4. Toi aamupala; juustokakku ja burgeri sai mut melkein voimaan ähkyä pelkästä ajatuksesta :D mutta noita lettuja kuolasin jo ingstagramissa :) Kuulostaa ihanalta viikonlopulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo pieni ahky siina tulikin :) Mut se oli enemman sellainen tukeva brunssi kun ihan perinteinen aamupala! Ja letut oli superhyvia, just taydellisen ilmavia eika sellaisia kuivia latyskoja. Viikonloppu oli kylla mita parhain :)

      Poista
  5. Näyttää ihanalta ja lisäsi entisestään tarvetta päästä taas Lontooseen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä Lontoo on vaan liian ihana paikka, varsinkin kesällä kun on kivat kelit (jos sattuu olemaan niin onnekas)!

      Poista

Kiva kun kommentoit!