sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viikon tapahtumat

Ajattelin taas kokeilla miten kävisi jos aina näin sunnuntaisin tekisin katsauksen viikon tapahtumiin, monesti kun puhelimelle tallentuu kuvia josta voisi hyvin kirjoitella pari lausetta, mutta siitä ei riitä aihetta koko postauksen tekemiseen.

Eli pidemmittä puheitta, mitä kuului menneeseen viikkoon?

Sunnuntai-iltana matkustin taas Eurostarilla Lontoosta Brysseliä kohti, matkaeväänä Marks & Sparksin mustikoita ja lukemisena Jo Nesbon Lepakko. Voi vitsit että on kyllä ikävä noita Brittien suht edullisia mustikoita!



Maanantai-iltana sain ihan rauhassa koomailla tietokoneen äärellä ja kirjoitella blogipostauksia. Takana oleva viikko oli sen verran hektinen että oli ihana rauhoittua ja olla ihan vaan yksin, mä niin tarvitsen sellaisia iltoja välillä vaikka muuten onkin kiva olla sosiaalinen. Sain vihdoin väsäiltyä myös uuden bannerin vaikka sekin oli vaikeeta. Halusin siihen kuvan mutta en halunnut sen olevan kaupunkikohtainen (plus mulla ei ole mitään kivaa kuvaa Brysselistä), joten siihen päätyi oma lärvi, mihin en ole myöskään tyytyväinen. Mutta olkoot hetken siinä.


Tiistana sitten vähän ukkosti ja taivas oli hitusen tumma....Jep, tässä ei olla käytetty mitään efektiä, se oli vaan helkkarin tumma. Onneksi pystyin katsomaan salamointia sisältä käsin! Ihan kiva että ilma hetkellisesti raikastui, oli helpompi nukkua.


Keskiviikkona olikin päivä taas lämmin kuin mikä joten käytiin töiden jälkeen raneilla Place Jourdanilla. Tällä kertaa jouduttiin odottamaan ranskis-jonossa vain 5 min, varmasti jonkinmoinen ennätys! Ranet maistui edelleen liian hyviltä, olen vaan odottanut että kyllästyisin niihin mutta vielä ei ole loppua näkyvissä.


Torstaina alettiinkin lähestymään jo ihan kunnon hellelukemia ja sen vuoksi töiden jälkeen täytyi hieman viilentyä hieman ulkoilmassa ja samalla juhlittiin työkaverin läksiäisiä. Käytiin drinkeillä Brysselin afrikkalaiskorttelissa josta olin kuullut paljon hyvää mutta en ole vaan ehtinyt käymään siellä. Ja kivaa aluettahan se oli!


Perjantaina oli 33 astetta lämmintä. Tukka oli ihan pystyssä, olo oli jo aika tukalan kuuma. Casual Fridayn kunniaksi päätin lähteä töihin bling, bling baltsuissani jotka kyllä toivat kimalletta työpäivään.


Lähetin myös seuraavan kuvan poikaystävälle. Vaikka tykkään ihan hirmuisesti mun uudesta, lyhystä tukasta, niin kyllä se elää ihan omaa elämää näin kesäisin tällä kuumuudella.


Ja perjantai-illan kunniaksi väsäsin itselleni herkkulautasen joka ei kyllä kamalaa vääntöä vaatinut, tomaattien pilkkominen taisi olla suurin homma. Mutta oli hyvää!


Lauantaina päätin lähteä vähän kiertelemään kaupungilla mutta ahdistuin tunnin jälkeen turistimassoihin ja lähdin kävelemään kotia kohti Starbucksin kautta. Suosittelen ehdottomasti heidän cool lime juomaansa, paras janonsammuttaja ikinä. Ja ihanan raikas!


Lauantai-iltana tavattiinkin sitten kavereiden kanssa siellä samaisessa afrikkalaiskorttelissa, tällä kertaa aikomuksena testata jotain niistä lukuisista ravintoloista. Ja löydettiinkin ihan superkiva paikka, ruoka oli hyvää ja halpaa ja tunnelma hauska. Tänne siis ehdottomasti vielä uudestaan!


Tänään päivä valkenikin sitten super aurinkoisena, joten oli aika pistää bikinit päälle ja lähteä nauttimaan puistoon. Nappasin eväät mukaan ruokakaupasta ja uppouiduin Dan Brownin kirjaan. Olin aloittanut sitä itseasiassa aikaisemmin jo, mutta en oikein sitten ikinä jatkanut sitä, kunnes tänään jäin ihan koukkuun!



Sellaista siis tähän viikkoon, tuleva viikko vaikuttaa myös olevan täynnä kivoja suunnitelmia, sillä meillä on torstaina vapaapäivä! Jee,jee!

Onko tälläiset viikkokoontipostaukset (mikä ei ole varmasti edes sana) kivoja vai ihan blääh?

21 kommenttia:

  1. Kivoja on! Ihana muuten toi humid kuva, ainakaan sun ei tarvinnut murehtia siitä etteikö hiuksista olis löytynyt vähän volyymia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyva etta tykataan :) Ja joo, siita ei ole kylla huolta, se miten saan ne muistuttamaan enemman normaalin ihmisen hiuksia kuin harakanpesaa on haaste kylla :)

      Poista
  2. Kaunis banneri tuo on, mitä sinä siellä hölmöilet ja luulet muuta :) XX

    Kerro oliko Dan Brown lukemisen arvoinen kun olet valmis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, nyt olen jo tottunut siihen niin olkoot siina, olen vaan niin tottunut pelkistettyihin tekstibannereihin etta heti kun siina on kuva niin nayttaa oudolta :D

      Olen nyt puolivalissa kirjaa ja kylla ihan koukussa jo!!

      Poista
  3. Ekaa kuvaa kattoessa jäin miettimään mikä toinen kirja lähti mukaan, mutta se tais olla toi vikan kuvan kirja :) Täältä ei mun mielestä Starbucksista saa tota lime-juomaa, en ainakaan muista että oisin sitä nähnyt. Oliks se vaan yleisesti afrikkalaista ruokaa, mitä söitte? meidän on pitänyt jo kuukausien ajan mennä etiopialaiseen syömään kun kaveri sitä hirmusesti kehui, mutta ei olla vielä saatu aikaseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa Jo Nesbon mukana ei lahtenyt mitaan muuta kirjaa, Khaleid Hossainin olin jo ostanut aikaisemmin. Ostin sen nimittain Eurostar-terminaalista jossa se WHSmith on maailman pieni ja valikoima huono!

      Joo, huomasin etta taalla oli noille juomille kanssa eri valikoimat kuin Briteissa, sielta loytyi tuol cool lime ja sit sellanen appelsiini juoma, taalta loytyi cool lime ja joku marja hotska.

      Alue on itsessaan ilmeisesti kongolaisten asuttamaa mutta ymmarsin etta tama oli ilmeisesti ihan "yleista"afrikkalaisruokaa. Ja joo, taalla on kuulemma tosi hyva etiopilaisravintola missa pitais kayda, kuulemma se ruoka on todella maukasta!

      Poista
    2. Okei, kerro sitten kokemuksia siitä Hossainin uudesta. Sain Nicon äidin hullaantumaan siihen tuhat loistavaa aurinkoa-kirjaan, josta hän ei ollut aiemmin kuullutkaan ja kävi sitten ostamassa Leijapojan myös :)

      Poista
    3. Joo, huomasinkin sen, se on kylla tosi hyva kirja! Kerron kylla ehdottomasti sitten mita mielta olin tasta uutuudesta!

      Poista
  4. Ehdottomasti kivoja tällaiset postaukset! Tuli oikein ikävä kännykkäkameraa, että tallentuis itselläkin ihania pieniä hetkiä viikon mittaan. Pörrökani sai naurahtamaan ääneen, koska voin niin samastua tuohon ja hiusten kemiallinen suoristaminen käykin about joka toinen päivä mielessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Se on kieltamatta aika katevaa kun puhelin kummiskin kulkee aina mukana, kun en jaksa arkisin raahata kummiskaan mun kunnon kameraa.

      Haha, ja joo, voin kuvitella etta siella kesa-aikaan on viela hieman eri lampotilalukemat kuin taalla joten hiukset on varmaan oikein kunnon porrokasa :)

      Poista
  5. Tuo banneri on kyllä minusta tällä hetkellä oikein kiva. :) Millä ohjelmalla olet sen väsännyt? Ja nuo ranskalaiset saavat kyllä veden kielelle täällä päässä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! Makin olen alkanut nyt tottumaan siihen! Vasasin sen sellaisella kuin Picmonkey, tasta blogista loytyy todella hyvat ohjeet:
      http://pinkbubbleblog.blogspot.be/2013/05/tyylikas-banneri-blogiin-helposti-ja.html

      Ranskikset on vaan liian hyvia, kroppa kiittaa :D

      Poista
  6. Kivoja! "Sisko" tykkää täällä lukea just tällaisia pieniä hetkiä sun arjesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihan loistavaa :) Se on hyvä että pystyn tälleen pitämään siskon ajantasalla :)

      Poista
  7. Mä tykkäsin myös tästä viikkokatsausmallista, saatan jopa lainata ideaa omaan blogiini :) Mutta se vaatii tietty sen, että muistaa räpsiä kuvia joka päivä, mikä ei sinänsä taida tuottaa kauheita vaikeuksia, saanpahan hyvän syyn ottaa kuvia Ihan Kaikesta :)

    Mä kokeilin pari viikkoa sitten tuota Starbucksin limejuomaa, ja petyin. Yleensä tykkään kauheasti kaikesta, missä on limeä, mutta tuo ei valitettavasti uponnut. Onneksi on This Water'in lemon&lime juoma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siita vaan viikkokatsauksia tekemaan! Mulla on tapana napsia kannykalla kuvia vahan kaikesta niin tama on sinansa hyva idea koska sitten ne saa oikeasti koottua yhteen postaukseen :)

      Harmi ettei ollut sun makuun, ma olen kanssa ihan hulluna kaikkiin limejuttuihin ja jotenkin toi juoma oli vaan niin hyvaa!

      Poista
  8. Heii,

    saanko kysästä missäpäin Brysseliä asut ja millä etäisyydellä työpaikastasi? oon muuttamassa Brysseliin syyskuun alussa harjoittelun perässä ja mun pitäis valita nyt kahden kämpän välillä jotka ois aika lailla samanhintasia ja tasosia mutta toinen on paljon lähempänä työpaikkaa. kuitenkin se miellytti enemmän, joka oli 4km päässä työpaikasta. kuinka helposti brysselissä liikkuu julkisilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Asun Schaerbeekissa, ja kävelen itse asiassa joka päivä töihin n.20-25 min. Mulla ei ole metroasemaa lähellä joten liikun bussilla jos täytyy mennä esim. keskustaan. Tää on tosi hankala sanoa näin kun en tiedä mistä alueista puhut (jos haluat niin laita mailia mulle) mutta julkiset kyllä toimii ihan hyvin Brysselissä, varsinkin jos pystyt liikkumaan metrolla työpaikan ja kodin väliä. Ixelles ja Etterbeek on kivoja alueita jotka on kätevästi myös melko lähellä keskustaa.
      Jos nyt muuttaisin tänne, en luultavasti muuttaisi enää tälle alueella koska vaikka tästä ihan ok käveleekin työpaikalle, olisin mielummin duunin ja keskustan välissä. Mutta siis kyllä täällä ihan hyvä ja toimiva julkinen liikenne on, yleensä jos ei ole metroasemaa lähellä niin sitten bussit tai ratikka kuljettaa!

      Poista
    2. Okei kiitos vastauksesta :) nyt oonkin alkanut kallistumaan sen lähempänä sijaitsevan asunnon puoleen joka on etterbeekissä, (toinen olis ollu ihan pohjois osassa schaerbeekiä) koska metrolla ja kävellen pääsis tosiaan helposti :) aika täpinöissä oon brysseliin muutosta. Sun blogista on löytyny hyviä vinkkejä, keep them coming! Jos satut tietään kivoja pubeja ym illanviettopaikkoja voisit niistä postausta laittaa :)

      Poista
    3. Okei, alueena Etterbeek on mun mielestä paljon kivempaa kuin Schaerbeek joten jos muuten tuntuu siltä että asunto natsaa niin kyllä mäkin kallistuisin sen Etterbeekin suuntaa! Sulla tulee olemaan tosi hauskaa Brysselissä, ainakin mä olen nauttinut täällä olostani, menoa ja tapahtumia riittää ja uusiin ihmisiin on helppo tutustua!

      Ja joo hei, kiva postausidea, laitetaan tulemaan kun tässä ehdin väsäilemään!

      Poista

Kiva kun kommentoit!