sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikkokuulumisia

Ajattelin pienen tauon jälkeen ja näiden Pakistan-kuulumisten välissä kirjoitella taas hieman menneen viikon kuulumisia. Huomenna päästäänkin sitten häätunnelmiin, siinä meni tovi että sain kaikki jutut häistä kirjoitettua yhteen postaukseen mutta nyt luulen että se on viimeistä silausta varten valmis.

Maanantai alkoi kovin reippaasti heräämällä kuudelta. Ja tällä kertaa todella tarkoitan "reippaasti" ilman ironian häivääkään, sillä aikaero teki sen verran tekojansa että oli suhteellisen helppo herätä kuudelta. Poikaystävä oli puolestaan koko viikon lomailemassa Sveitsissä joten "jouduin" kävelemään joka aamu juna-asemalla joka on sellainen 30 min reipas lenkki. Täytyy sanoa että tuona kauniina, aurinkoisena maanantai-aamuna ei harmittanut kävellä yhtään. Sen jälkeen kun oli tottunut aseistuneisiin vartijoihin ja rajoittuneeseen liikkumiseen Islamabadissa oli aivan ihana kävellä juna-asemalle kauniissa aamu auringonpaisteessa.


Kuten olen saattanut (aika monta kertaa) mainita, en ole mikään aamu-ihminen. Siis todellaan. Mutta ihan tietoisesti pidin kiinni "aikaerosta" ja menin todella aikaisin nukkumaan jonka vuoksi heräsinkin sitten aikaisin. Se taas mahdollisti sen että ihan oikeasti tein aamupalaa melkein joka aamu! Ostin kivan smoothie-mukin Primarkista joten monena aamuna tein smoothien mukaan. Olipa kiva oikeasti syödä aamupalaa. Perjantaina olinkin jo palannut normaaleihin rutiineihin ja ryntäsin ovesta ulos ilman että ehdin edes miettiä aamiaista.


Suosikki smoothie-sekoitukseksi nousi kreikkalainen jugu, banaani, mansikoita ja pinaattia joukkoon.


Onnistuin tietysti nappamaan jonkun pienen flunssapöpön itselleni ja koko viikko meni enemmän tai vähemmän puolikuntoisena. Ja vieläkin olo on vähän kökkö. Joten illat meni aika rauhallisesti, otin ilon irti siitä että poikaystävä ei ollut maisemissa ja katsoin kaikki romanttisia hömppäkomedioita joita poikaystävä ei kestä yhtään. Tässä meneillään Mamma Mia.


Perjantaina osallistuin erääseen konferenssiin ja jatkoimmekin iltaa tuon konferenssiporukan kanssa intialaiseen jossa saatiin syödä sydämemme kyllyydestä curryä. Tosin aikaiset nukkumaanmenoajat viikon aikana varmisti sen että olin jo ihan poikki yhdeksän maissa ja kun vihdoin pääsin majapaikkaani yhdeltätoista kaaduin suoraan sänkyyn. Olin kuitenkin kyseistä konferenssistä tosi innoissani, sai jotenkin taas niin paljon uutta puhtia ja inspiraatiota!


Lauantaina kun viimein pääsin kotiin kuuden jälkeen, päätin kipaista kaupan kautta ostamaan vähän ruokaa sekä kukkia piristykseksi. Tänään täällä vietetään Äitienpäivää joten kukkavalikoimasta ei ollut pula. Tällä kertaa päädyin 3 puntaa maksavaan kimppuun luullakseni neilikoita (eng. carnations). Kukkakimppu kyllä piristää päivää, hassua miten tavat muuttuukaan, aikaisemmin en olisi voinut kuvitellakaan ostavani kukkia (pihistin niistä siis) ja nykyään käytän ilomielin sen kolme puntaa yhteen puskaan viikossa.


Tänään heräsin vasta yhdentoista jälkeen ja ihmettelin tätä suuresti, normaalisti kun olen hereillä viimeistään kympiltä näin viikonloppuisin, mutta sitten onneksi muistin kesäaikaan siirtymisen. Tarkoitus oli ottaa koko tämä päivä ihan rennosti ja aamu menikin aamupalasta nautiskellessa ja ystävän kanssa FaceTimessa.


Tän jälkeen pyöräytinkin blini-taikinan kohoamaan iltaa varten ja rupesin siivoamaan. Sain jonkun yllättävän energiapuuskan ja sain kodin kivan siistiksi. Mun matkalaukku on tosin edelleen purkamatta, hups. Se on vaan niin ärsyttää hommaa, joten jätin sen seuraavalle viikonlopulle :D Ei kaikkea kerralla kannata tehdä...


Jippii, ensi viikolla ollaankin jo huhtikuussa!

8 kommenttia:

  1. Freesin oloinen viikko sulla! Aurinkoa, kukkia ja smoothieita. Ihana ajatus tuo, ettei juna-asemalla kävely haitannut, kun sen sai tehdä vapaana ja pelotta. Yritän muistaa sen huomenna, kun hoipertelen kohti bussipysäkkiä auringon vasta pilkottaessa taivaanrannasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kyllä, tuo oli poikkeuksellisen terveellinen viikko mulle, yleensä kun leivon ainakin kerran viikossa jotain epäterveellistä suklaa juttua :) ja kyllä, pienistä asioista sitä tuli iloiseksi Pakistanin jälkeen, tsemppiä aamukäveleyihin, ei ne aina kivoja ole mutta aurinkoisina aamuina voisi asiat olla huonomminkin :)

      Poista
  2. Kiva viikko!
    Minä taas olen niin aamuihminen kuin olla ja voi. Välillä "tapa" hävisi, mutta nyt olen tosi onnellinen että olen saanut sen takaisin. Hoidan mm. kaikki urheilut aina aamulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, voisitko pliis siirtää aamu aktiivisuutta tännekin päin, se tulisi tarpeen! Ihailen kyllä aamuihmisiä ja sielä vielä että hoidat urheilutkin aamuisin, mä en ikinä pystyisi!

      Poista
  3. Nämä viikkokuulumiset on tosi kivoja! :) Mä niin tykkään Briteistä ja intialaisten ravintoloiden paljoudesta. Ei ole mitään parempaa kuin intialainen ja perjantai-illan take-away ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että näistä tykätään Lena! Ja ihan oikeassa kyllä olet, intialaisravintolat on ihan parhaita täällä!

      Poista
  4. Aurinkoista melkein huhtikuuta! Tanaan aamulla aikaisin leikkasin nurmikon ensimmaista kertaa tana vuonna :)
    Kukat ovat ihania, eiko? Meilla on kotona oikeita kukkia koko ajan, ostan niita kerran pari viikossa, ja yleensa ihan loose flowers, etta voin sitten itse ne laittaa niin kuin haluan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, nurmikon leikkaus kuulostaa ihanan keväiseltä! Kukat on kyllä tosi kauniita ja piristää niin kivasti päivää, toi onkin hyvä idea ostaa irtokukkia niin niitä voi sitten sekoitella kuten haluaa... Mukavaa huhtikuuta myös sinne, huomenna jo uusi kuukausi, jee!

      Poista

Kiva kun kommentoit!