keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kesäillan piknik

Minun kesän 2014 bucket-listalla oli yritys nauttia kesäilloista myös töiden jälkeen. Noh, se on toistaiseksi jäänyt haaveiluksi - joko kelit on ollut huonoja tai sit olen tullut myöhään töistä. Tai vaihtoehtoisesti ollaan toljotettu molemmat futista!

Tiistaina lähdin Coventrystä hieman ennen kuutta ja oli aivan upea ilma. Nopea soitto poikaystävälle olisiko hän jo kotona. Noh, kyllä. Ehdotin että hän käyttää luovuutta ja nappaa meille illalliskamat piknikoriin, tulee hakemaan meikälaisen asemalta kun saavun Derbyyn seiskan jälkeen ja posautetaan kaaralla johonkin läheiseen puistoon nauttimaan tästä kauniista kesäillasta. Ja olipa muuten hyvä suunnitelma vaikka itse sanonkin!


Puistossa levitettiin piknik-viltti maahan ja eikun illalliseen käsiksi. Poikaystävän kokkaustaitoihin voi aina luottaa, nyt hän oli taikonut illallisevääksi meille pitaleivät, itsetehtyä tsatsikia, marinoitua lammasta ja salaattia. Ihan superherkulliset eväät ja kyllä niitä kelpasikin siinä ilta-auringossa nauttia.Ihana pieni breikki arjen keskellä. Oli mukava tehdä vaihteeksi jotain muuta kuin tulla töistä kotiin, syödä ja lösähtää sohvalle. Kesäfiilis on ollut kateissa koko kesä-ja heinäkuun mutta tänään se onneksi nosti vähän päätänsä. Tälläisiä spontaaneja juttuja pitäisi tehdä elämässä enemmänkin!Ihana kesä! 10 päivää lomaan!

8 kommenttia:

 1. Nii just! Jotenkin noi piknikkihommat on ihan kaikista parhaita sillon työpäivän jälkeen, vähän yllättäen ja ex tempore toteutettuna. Sillon se ruokakin maistuu, kun nälkä muutenkin kurnii mahassa. Pitäispä itsekin jaksaa innostua! Ja aika kätevä mies sulla, kun noin vaan tekee tuollaiset piknikeväät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta että ruokakin maistui ekstra hyvältä kun oli nälkä ja siitä pääsi nauttimaan kivasti ulkona. Meillä kun ei valitettavasti ole mitään puutarhaa jossa voitaisiin nauttia illallisia työpäivän jälkeen...Joo, on toi mies kyllä tosi hyvä keittiössä, luojan kiitos hän on ahkerampi kokkaamaan kun minä :)

   Poista
 2. Mahtava idea! Vitsi tuo sun piknik kori on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan kanssa tota mun piknik-koria, tulee aina hyvälle mielelle kun sen ottaa esiin :)

   Poista
 3. Piknikit on ihania, etenkin kesäisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, harmittavan vähän ollaan täällä Enkuissa päästy pikniköimään mutta onneksi on vielä kesää jäljellä!

   Poista
 4. Ihana kampaus sulla! :) Ja ylisuloinen toi teidän piknik-kori, olette kyllä hyvin varustautuneita tällaisille ex tempore piknik-reissuille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riia! Toi meidän piknik kori on kyllä ihan mahtava, nyt vaan saisi säät pysyä tälläisinä jotta se saa lisää käyttöä!

   Poista

Kiva kun kommentoit!