perjantai 25. heinäkuuta 2014

LOMA LOMA LOMA

Nyt se vihdoin koittaa! Nimittäin nyt alkoi meikäläisen loma! Jihuu, tätä ollaan odotettu pitkään ja hartaasti. Siis todella hartaasti.

Loman ensimmäisenä suuntana on Glasgow jossa vietetään viikonloppua poikaystävän perheen kera samalla nauttien Commonwealth Gamesista! Siellä olen maanantaihin saakka kunnes suuntaan Manchesteriin josta lennän sitten Suomeen. Poikaystävä seuraa perjantaina perässä. Olen kateellisena seurannut muiden ulkosuomalaisten joukkopakoa Suomeen lomille mutta nyt vihdoin saan myös minä liittyä iloiseen joukkoon mukaan!


Suomen lomalle on jo paljon ihania suunnitelmia, erityisesti kivoja hääjuhlia ja synttärijuhlia, mutta toivon myös että aikaa riittää tehdä sellaisia ihania ja leppoisia juttuja kuten:
 • Heittää talviturkki meidän lähijärveen
 • Paistaa muurinpohjalettuja
 • Järkätä perinteiset grillijuhlat kavereille
 • Käydä kalastamassa (tämä oli ehdottomasti poikaystävän listalla, taisi sen verran innostua meidän Cornwallin kalastusreissusta....)
 • Mökkeillä
 • Fillaroida jätskeille
 • Käydä Kauppatori aamiaisella
 • Tehdä kesäretki Fiskarsiin
 • Ottaa lautta tänä vuonna avatulle Lonnan-saarelle
 • ja monia muita juttuja....

Blogi jää luonnollisesti myös pienelle kesälomalle mutta instagram päivittyy varmasti ahkeraan jos siellä haluaa minua seurata (@lurabella). 


Nautinnollisia kesähetkiä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!!
  Mä seuraan Suomeen sitten parin viikon kuluttua. Ainakin kalastus, uinti ja saunominen ovat mun listalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Ihanaa lomaa sinullekin, kohta se koittaa ja sit pääset nauttimaan Suomen kesästä!

   Poista
 2. Toivottavasti tanne tulee jalkikateen Suomi-raporttia, niin mekin, jotka ei karata mansikkamaahan lomalla voidaan kokea etana kesan ilot :) Edellisesta reissusta on kolme vuotta ja en edes muista, milta Suomessa kuulostaa tai tuoksuu! Tana vuonna tahdon sinne. Piste, se on nyt paatetty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti tulen blogissa jakamaan myös kesätarinoita Suomesta - niitä tulee varmaan liiallisuuksiin asti! Toivottavasti sinäkin pääset tänä vuonna Suomeen!

   Poista
 3. Ihanaa lomaa Suomessa! Olen tällä hetkellä kade tuosta Glasusta, olisipa kiva olla siellä.

  Saattaa olla että ensi viikolla tullaan perästä Suomeen, poikaystävältä puhkesi umppari ja jouduin lentämään Englantiin päivän varoitusajalla.. nyt pitäs ennen elokuun loppua piipahtaa Helsingissä virallisia juttuja hoitamassa. Saa nähdä miten pitkään tällä kertaa olen, tuskin kovin kauaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lena, Glasussa on kyllä ollut mahtava tunnelma Commonwealth Gamesien ansiosta! On tämä kyllä ihana kaupunki! Sä olet onneksi tainnut aika hyvin päästä käymään Suomessa nyt kesällä, toivottavasti pääset vielä uudestaan, Suomen kesä on kyllä ihana! Kurjaa tosin poikaystäväsi tapaus, toivottavasti olo on jo hänellä parempi!

   Poista

Kiva kun kommentoit!