maanantai 18. elokuuta 2014

Suomen kesä on paras kesä

Huhuu, onko siellä ruutujen takana vielä ketään vai jatkaako porukka vielä lomailuaan? Meikän osalta kesäloma oli sitten siinä ja paluu arkeen koitti tänään. Ja suoraan sanottuna syksy alkoi mun mielestä saman tien ja kesä loppui sillä täällä tulee vettä ja lämpöasteita on vaatimattomat +13. Että silleen. Mutta toivottavasti te muut pääsette nauttimaan vielä kesäisistä keleistä!

Takana on kuitenkin ihan mieletön kesäloma. Ylti muuten samalla tasolle kuin se kauan hehkuttamani kesä 2010 joka oli mahtava. Noh, vaikka tämä kesti vain kolme viikkoa, oli se ihan yhtä hieno. Jotenkin edes vaikea kuvata sanoiksi koska kaikki oli niin täydellistä loman aikana, mutta tässä muutamia juttuja/fiiliksiä jotka teki tästä kesälomasta mielessäni niin mahtavan että ylistysanat loppuu. Kuvituksena sekalaisia otoksia kolmen viikon ajalta, vielä tulee tänne blogiinkin monta juttua ja fiilistelyä tästä lomasta, lupaan sen!

Kesäloma 2014

Paljaat varpaat ruohikolla ja tuulessa hulmuavat helmat. Oli muuten outoa pukea pitkät housut päälle ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon...


Ystävät - uudet ja vanhat. Kaikki kokoontuneena yhteen. Ihan parasta.Kesäinen Helsinki.


Ja kesäiset Suomi herkut


Suomen kesä. Koska joku siinä on että kesäfiilis valtasi mielen sillä sekunnilla kun astuin Finnairin koneesta ulos kotimaan kamaralle.


Aamu-uinnit ja ilta-uinnit. Onko mitään parempaa kuin heittää aamulla heräämisen jälkeen vaan bikinit suoraan päälle ja mennä lähirantaan uinnille? Tuskin.


Lämpimät kesäillat jotka vietettiin kesäkeittiössä yhdessä perheen kanssa


Kesäiset vesileikit....


Ja ennenkaikkea tietysti yhteiset hetket perheen kanssa. Niitä kaipaan jo.


Mikä teki tästä lomasta täydellisen? Ehkä se oli vaan se fiilis joka tuon koko kolmen viikon ajan vallitsi mielessä. Tänään töihin palatessa kollegat kommentoivat kuinka rentoutuneelta, ruskettuneelta ja levänneeltä vaikutan. Sellainen olo onkin. Eihän mieli voi olla kuin lepäämättä näissä maisemissa.


Kuvat joko itse ottamia tai poikaystävän.

12 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! Mullakin oli tosi ihana kesä, vaikka kovin rento se ei ollut :D Mutta hyvällä tapaa kiireinen, oli pelkkää kivaa tekemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Mut sehän on kiva että riittää kivaa tekemistä kesällä, silloin ei varmasti haittaa että oli vähän kiireistä :)

   Poista
 2. Oi mikä täydellinen loma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mieletön loma ei siitä pääse yli eikä ympäri :)

   Poista
 3. Näistä kuvista välittyy kyllä täydellinen kesäfiilis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää hetket oli niin täydellisiä että oli erityisen helppoa tallentaa se fiilis myös kameran muistikortille :)

   Poista
 4. Just näin! Suomen kesä on vaan ihan paras. itsekin oon ehtinyt rentoutua jo ihan täysin, vaikka olen ollut vasta reilun viikon lomalla :D Eikä edes viilenevä ilma haittaa, koska...noh, Suomi!
  Kuvat näyttää kyllä just täydellisiltä, vaikuttaa siis oikein onnistuneelta lomalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei ne ilmat loppuenlopuksi mitään merkkaa, tärkeintä on että pääsee viettää kesää takaisin kotiin :) Ihanaa loppulomaa sinulle, varmasti ihan mahtavaa olla taas takaisin Suomessa!

   Poista
 5. Oli huvittavaa huomata yhtäkkiä, että Instagramini oli täyttynyt Ahvenanmaan kuvista kun yksi kaveri jaj kaksi "blogituttua" oli samoissa häissä :D Ps. En tiedä miten usein luet blogisi s-postia, mutta siellä pitäisi olla postia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo voin kuvitella että se oli hieman hassua kun kaikki tuputtaa instaan kuvia sieltä ja varmaan vielä samantyyppisiä :) Ja hei joo, huomasinkin mailisi, vastaan siihen pikapuoliin!

   Poista
 6. Ihania kesäkuvia! Suomen kesä, paras kesä <3 Näin se vaan menee ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!