lauantai 30. elokuuta 2014

Westerby Gård

Olen ennenkin tarinoinut Inkoossa sijaitsevasta Westerby Gårdista, joten ei ehkä siitä enempää. Mutta jotenkin nämä kuvat olivat niin ihanan kesäisiä että halusin ne myös täällä blogin puolella jakaa.

Okei, ehkä kuitenkin sanon että suosittelen ehdottomasti täällä käymistä kesäisin - kaunis miljöö ja herkullinen ruoka takaavat kivan ravintolaelämyksen. Tilan juuret ulottuvat 1600-luvulle ja pihapiiristä löytyy ravintolan lisäksi myös pieni hotelli.

Lähdettiin tänne lounaalle yksi päivä kesäloman aikana ja alkuperin tarkoitus oli syödä vain kevyt lounas ja nauttia ilmapiiristä mutta kevyt lounas muutuikin kolmen ruokalajin todella pitkäksi lounaaksi josta lähdettiin niin kylläisinä ettei loppupäivän aikana olisi tarvinnut syödä mitään (mutta me lähdettiin kuitenkin vielä kaverin grillijuhliin ja silti jaksettiin syödä). Tänne pääsee myös veneellä ja koska me haluttiin hieman sulatella ruokaa, lähdettiin pienelle kävelylle Westerby Gårdin ympäristöön ja päädyttiin loppuenlopuksi venesatamaan. Tai noh, laiturille.

Ainut huono puoli näitä kesäkuvia katsellessa on se, että haluaisin jo heti takaisin Suomeen ja mielelläni vielä kesäiset ilmatkin takaisin sinne. Ensi kesää odotellessa...

6 kommenttia:

 1. Söpö paikka! :) Täällä Helsingissä ikkunasta ulos katsoessa näyttää oikein kesäiseltä, aamulla oli vielä sininen taivas ja aurinkoakin.. mutta ulkona on kyllä a wee bit chilly :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että kesä jatkuu siellä! Ilmat vaan tuntui hetkellisesti huonontuvan silloin kun me lähdettiin takasin Britteihin :)

   Poista
 2. Tää on yksi niistä kohteista joissa ei olla vielä käyty mutta listalla on! :) Kivoja kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! Ja joo, suosittelen kyllä ehdottomasti reissua tuonnepäin!

   Poista
 3. Ihana postaus ja upeita kuvia! Ja tuo sun mekko (?), aivan ihana! Passaako jakaa tämä tuonne DreamDo:n sivulle, kun sopisi mainiosti #suomiretki-teeman alle. :) Löydät tuon kokoelma sivun täältä: https://dream.do/en/dreams/dream/i-want-every-finnish-travel-blogger-to-travel-more-in-finland

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nella - kiva kuulla että tykkäsit! Mekkokin on yksi lemppareista ja juuri niin löysä että ei haittaa vaikka olisi tullut syötyä vähän enemmän :) Ja tottakai sopii että linkität/jaat, kiva kuulla että haluat jakaa postauksen sivustolle!

   Poista

Kiva kun kommentoit!