sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mökillä Nauvossa

Meille kävi niin onnekkaasti aikataulujen suhteen että Ahvenanmaan reissun jälkeen puhautimme Turun satamasta suoraan saaristoon ja mökille Nauvoon. Mökillä odotti tietysti rakkaat mummi ja ukki. Mummi antoi heti palautetta kun blogiin ei ollut tullut mitään uusia juttuja loman aikana! Noh, nyt niitä uusia juttuja tulee urakalla Mummi! Kiitos vielä ihanasta parista päivästä teille molemmille!

Mökillä odotti myös luonnollisesti tämä harmaanenäinen kamu...
Mökillä on aina yhtä ihanaa. Me luettiin, syötiin, saunottiin, uitiin, leikittiin Fannyn kanssa, käytiin Nauvon keskustassa ja kalastettiin (ja täysin epäonnistuttiin tässä kyllä). Mökillä mieli lepää ja onhan se aivan ihanaa että pääsin viettämään aikaa mummin ja ukin kanssa jotka näissä maisemissa viihtyvät sen puoli vuotta vuodesta!Käytiin syömässä Nauvon keskustassa ja ihmettelemässä uusia kauppoja. Huomasi että koulut oli jo alkaneet, yleensä Nauvo on aika kiireinen paikka kesäisin mutta nyt siellä oli kyllä todella autiota. Mutta syötiin ihan mielettömän hyvät jätskit!
Ja ilo lähti irti siitä kun muistin varastossa lojuvan vanhan surffilaudan. Sillä oli hyvä tälläisten parikymppisten leikkiä vedessä...Ja sit tietty oli pakko ottaa selfie mummin kanssa ;)


Ihanaa mökkielämää - en yhtään ihmettele että suomalaiset viettää koko kesälomansa mökeillänsä.4 kommenttia:

 1. Ihania, näytätte niin rentoutuneilta kaikissa kuvissa :)

  Onko muuten hyvä kirja? Täällä keväällä Kirjan ja Ruusun päivänä toi tais olla yks hittikirja sekä katalaaniksi että espanjaksi.. tai sitten se oli eri kirja, mutta saman kirjailijan joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo oli kyllä aikamoisen rentoutunut, niin ihanaa oli mökillä! Toi on tosi hauska, kirjoitin just ennen lomalle lähtöä tän saman kirjailijan uusimmasta teoksesta ja se oli sairaan hauska. Niin nyt sit alotin lukemaan tätä, suosittelen kyllä, tosin sitä ei kannata liian tosissaan ottaa :)

   Poista
 2. Ei varmasti tuon paremmaksi enaa kesa voi menna, on nimittain niin ihastutta kaikin puolin. Ja ihana mummi sulla, kun kyselee blokirjoitusten peraan. Terveisia vain taalta Argentiinasta hanelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tosta kyllä loma olisi voinut enää parantua, nyt on vain jo kaipaus takaisin... mummi on ihana, mun blogin varmasti uskollisin lukija :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!