sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

5 kuvaa tästä ihanan kesäisestä viikosta!

Voi vitsit, kuluva viikko oli todella kiva! Tähän fiilikseen vaikutti varmasti eniten sää, sillä tänne saapui viikolla kunnon kesäkelit, monena päivänä lämpotilat kieppui siinä +18 asteen paikkeilla. Ihan huippua! Tosin tyypillisesti viikonlopuksi ne lämpötilat sitten laski ja kelit ei ollut niin kivat, mutta onneksi keksittiin muuta kivaa tekemistä viikonlopulle joka ei ollut säästä kiinni.

Asuntoasiatkin on mennyt eteenpäin tällä viikolla - kuntotarkastuksessa ei ilmennyt mitään maatamullistavaa joten toivon mukaan pian päästäisiin seuraavaan vaiheeseen eli itse asunnon ostoon! Tälläiselle malttamattomalle tyypille tämä asunnonosto on kyllä ihan älyttömän pitkä prosessi vaikka itseasiassa tämä on meillä mennyt tähän asti ihan sujuvasti. 

Tiistaina nappasin tämän kuvan junaa odotellessani - mielestäni se onnistui aika kivasti vaikken sen suuremmin sitä ihmetellytkään tai sommittelut. Kuitenkin, tuohon aikaan aamusta oli jo aivan ihanan lämmintä ja oli kerrankin kiva odotella sitä junaa!Torstaina oli virallisesti vuoden lämpimin päivä, lukemat nimittäin kipusi 21 asteeseen jopa! Olin tehnyt töitä kotoa joten kun työpäivä, päätettiin tehdä salaatti ja mennä syömään meidän illallinen puistoon. Hieman ehkä näytti hassulta kun me saavuutaan puistoon ison salaattikulhon kanssa, mutta ei sillä niin välia. Nurtsi oli hieman märkä joten mutusteltiin sitten illallistamme puistonpenkillä ja ihailtiin kaunista kesäiltaa. Yritettiin metsästää jopa jätskejä, täällä kun on yleensä sellaisia pikkuisia jätskiautoja puistoissa mutta tällä kertaa ei sellaista löytynyt mikä pisti vähän harmittamaan!Saatoin myös hieman fiilistellä kesäasuani - revityt farkut, bleiseri takkina ja baltsut jalassa. Kesä on virallisesti täällä (ainakin hetken)!Allaoleva kuva jaksaa naurattaa. Liityttiin uudelle golf/kuntosalille (joka sijaitsee tulevan kotimme läheisyydessä) ja perjantaina käytiinkin jo testaamassa hieman golf-kenttää. Kentällä asuu enemmänkin joutsenia ja hanhenia ja ne on kuulemma aika itsepäisiä luonteeltaan (sekä tottuneita pelaajiin) - ne eivät hevillä liiku omilta paikoiltaan! Allaolevan kuvan joutsen seuraa tarkasti miten miehen lyönti sujuu! Uusi jäsenyys on ihan loistava juttu koska paikasta löytyy niin uima-allas kuin sauna. Täytyy sanoa että olin perjantaina ihan taivaassa kun pääsin pitkästä aikaa saunaan. Okei, eihän se suomalainen sauna ole, eikä siellä edes voi heittää vettä kiukaalle mutta silti....Minä pääsin saunaan! Sen jälkeen olinkin ihan reporankana ja nukahdin autoon matkalla kotiin!Lauantaina lähdettiin fiilistelee tulevia sisustusostoksia Ikeaan. Olin saanut miehen suostuteltua tähän reissuun vaan sillä ehdolla, että mennään jos sataa. Noh, onneksi lauantaina herättiinkin sitten kaatosateeseen joten Ikea-reissuhan oli sitten edessä! Ja meikäläinen oli onnellinen kun sai lihapullia! Ja tottakai siellä oli porukkaa kun pipoa mutta kun ei ollut kiire niin ei annettu sen häiritä! Ja ne lihapullat oli se tärkein juttu kuitenkin koko vierailussa.Oikein kiva viikko siis takana! Ensi viikolle on taas luvattu kivoja kelejä joten ehkä tämä kesäfiilis jatkuu!

8 kommenttia:

 1. Hei onpas outoa... blogisi ehdotti mulle tätä postausta http://laurasuniversitylife.blogspot.co.uk/2009/12/suomi-92-v.html ja tajusin että mä oon ollu samoissa bileissä!! :D :D Hahaha. En kyllä muista sua ;) vaikka blogiasi olen lukenut jo pari vuotta. Maailma on pieni :)
  Emmi

  VastaaPoista
 2. Niin joo ja hauskinta on että oon poseerannut kuvissa saman lipun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikä?!? Vähän hauskaa :) Aberdeenissä oli kyllä tuohon aikaa aika paljon suomalaisia että sinänsä en ihmettele ettei kaikki muista mutta hauska että ollaan oltu samoissa bileissä! :)

   Poista
 3. Huippua, että kuntotarkastus meni läpi! :) Täällä oli onneksi viikonloppuna ihan kiva keli, mutta kylmä on edelleen.. ja ballerinakelit vielä kaukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt ollaan taas askel lähempänä talon ostoa! Noh, onneksi sentään on ollut kiva keli, vaikkakin vähän kylmää?

   Poista
 4. Susta on ehkä tullut vähän britti kun fiilistelet +18 astetta ;) Tai ehkä mä oon muuttunut. Täällä on ollut nimittäin päivittäin vaan noin 21 astetta ja oon koko ajan ihan jäässä. Huippua, että kuntotarkastus meni läpi! En malta odottaa, että pääsette oikeasti ostamaan sen kodin ja me päästään näkee kuvii ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot muuttunut ;) Mä fiilistelin jo +10 astetta viime viikonloppuna.. yhyyy. Tällä hetkellä asteita 3, real feel -1. PRKL. :D

   Poista
  2. Haha, tulin vastaa samaa kun Annika eli sä olet kyllä muuttunut ;) Jos Briteissä kesälämpötila on keskimäärin +23 astetta niin +18 on todella lämmin keli jo tämän maan mittapuulla :)

   Poista

Kiva kun kommentoit!