lauantai 2. tammikuuta 2016

New Year's Eve Celebrations



Täällä vaihtui vuosi ihanasti: meillä oli ihan huiput uuden vuoden juhlat! Onneksi on kavereita jotka keksii ihan loistavia ideoita - tämä idea keksittiin jo elokuussa kun tajuttiin että meidän koko kaveriporukka onkin Suomessa uutena vuotena. Joten järjestettiin vanhan kunnon uuden vuoden kekkerit täällä minun vanhempieni luona kun he pakenivat talvea Dubaihin.

Tykkään järjestää tälläisiä pienempiä juhlia jolloin voi  koristella taloa ja todella panostaa kattaukseen ja ruokaan - löysin vaikka mitä kivoja koristelu-ja rekvisiittaideoita Pinterestistä ja niitä käytin hyödykseni jotta tunnelma olisi mahdollisimman juhlava!

Tälläiset uuden vuoden viettotavat on ihan parhaita! Minua ei saa minnekään baariin, vaan mieluiten vietän vuoden vaihtumista ulkomailla, ihan vaan yksin (tai kaksin) kotisohvalla, tai sitten näin: eli parhaiden kavereiden seurassa kotona järjestetyissä juhlissa. Meillä oli todella hauskaa ja ilta meni aika tutulla kaavalla, sillä melkein samalla porukalla vietettiin uutta vuotta 4 vuotta sitten. Eli hyvää ruokaa, juomaa, seuraa, rakettien ampumista, tähtisadetikuilla leikkimistä, skumpan juomista kun vuosi vaihtui ja yksi epävireinen lauluyritys laulaa Auld Lang Syne. Loppuyö menikin saunoessa ja paljussa lilluessa. Kaikinpuolin siis todella kiva vuoden vaihto!

Eiköhän kuvat puhu puolestaan, kiitos myös Annikalle osasta kuvista!









Marski osallistui myös luonnollisesti uuden vuoden juhlintoihin, tosin tyyppi mulkoili minua aika pahasti kun vedin sille uuden vuoden hatun päähän...



Yritettiin tietysti saada tähtisadetikuilla aikaiseksi hieno "2016" teksti mutta ei ehkä ihan saatu sitä kohdilleen....Mutta ei se haitannut, kiitos koko porukalle ihanista juhlista!

Ihanaa uutta vuotta kaikille!



6 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat teillä on ollut :) Tuollaiset uudet vuodet on kyllä parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella kivaa ja olen niin samaa mieltä, tälläiset uuden vuoden juhlat on juuri mun mieleen!

      Poista
  2. Ihanan näköistä! Ja mmmm vitsit kun alkoi tekeen mieli tota kakkua!! :P
    Mahtavaa vuotta 2016 teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! Munkin tekisi tuota kakkua mieli taas :D Ihanaa ja onnellista uutta vuotta myös teille <3

      Poista

Kiva kun kommentoit!