torstai 21. huhtikuuta 2016

Kauniit kevätpäivätMiehen perhe oli käymässä meille viikonloppuna, joten me suhailtiinkin menemään ihan urakalla. Ja kerrankin sää suosi meitä, sillä yleensä aina on satanut kun he ovat tulleet käymään ja ollaan sen vuoksi jouduttu istumaan sisällä mikä on aina vähän tylsää. Viime viikonloppuna päästiin kuitenkin viettämään paljon aikaa ulkona kun aurinko paistoi melkein koko ajan!

Lauantai-aamuna käytiin 2 tunnin ratsastustrekkauksella miehen siskon kanssa Cannock Chasella. Päästiin vetemään minullekin ihan uusi reitti mikä oli kivaa, Cannock Chase on niin hurjan iso luonnonpuistoalue että olen vieläkin nähnyt siitä vain hyvin pienen osan. Hepat olivat selkeästi kevät tuulella, minun olisi selvästi halunnut mennä vain laukkaa koko ajan ja hyvä kun se malttoi kävellä. On kyllä ihan superkivaa että olen löytynyt mukavan tallin jossa voin käydä sen kerran kuussa nollaamassa ajatuksia ja nauttimassa luonnosta hepan selässä! Kerrankin sain myös itselleni kunnon heppakuvia kun mies ja miehen vanhemmat tulivat ottamaan ensin tallille kuvia ja sitten kävelivät meidän reittejä myös itse Cannock Chasella. Ratsastuksen jälkeen käytiin vielä pubi lounaalla ja ihanan brie-punajuuri piirakan ja yhden siiderin jälkeen olin ihan valmis nukkumaan vaikka siellä pubissa. Sitä se raitisilma teettää!


Mies otti myös pari tälläistä hieman "taiteellisempaa" kuvaa kameran erikoisasetuksilla ja näistä tuli minun mielestä todella kivoja kanssa!

Lauantain ratsatuksen jälkeen käytiin vielä kuitenkin kodin läheisessä puistossa näyttämässä villiponit meidän vieraille. Tällä kertaa törmättiin harvinaisen uteliaisiin yksilöihin koska ne olivat aivan tien vieressä ja yksi poneista päätti vielä iskeä turpansa ihan omaan kameran linssiini kiinni. Käytiin myös tutkimassa jonkun muinaisroomalaisen rakennuksen/asutuksen raunioita meidän viereisessä kylässä - ja voi vitsit että se osottautui söpöksi kyläksi! Oli näköjään jopa napannut itselleen tokan paikan jossain paikallisessa maakunnan kyläkilpailussa tittelillä "2nd Best Kept Village in Staffordshire". Ja en yhtään ihmettele tätä titteliä, oikein hyvin hoidettu kylä oli kyseessä. Sieltä löytyi myös ehkä maailmankaikkeuden suloisin kirjasto. Se oli nimittäin pistetty pystyyn paikalliseen punaiseen puhelinkoppiin ja toimi rehellisyysperiaattella, eli lainaa kirja ja tuo se takaisin luettuasi sen. Todella söpö idea!


Sunnuntainakin oltiin aktiivisia, käveltiin hieman ympäri kotikaupunkia (ja minä kävin ostamassa lisää pompuloita kun miehen sisko opetti minulle kaikkia ihania lettikampauksia!) ja iltapäivästä treffattiin perhetuttuja joiden kanssa käveltiin vielä kävelyllä ympäri kanavia ennenkuin oli aika taas mennä pubiin vaihtamaan kuulumisia ja syömään! Niin paljon kyllä tuli syötyä viikonlopun aikana (varsinkin niissä pubeissa) että ihan hyvä että tuli myös jonkin verran käveltyä.Ensi viikolla saadaankin taas lisää vieraita tänne kun minun vanhemmat tulevat viettämään vappuviikonloppua Lichfieldiin!

2 kommenttia:

  1. Jee, kiva että saatte vieraita sinne. Aika menee nopeammin ja tuntuu melkein kun lomalla olis :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!