perjantai 29. huhtikuuta 2016

Tällä viikolla...


 • Olen osallistunut maailmankaikkeuden tylsimmälle spinning-tunnille. Ensimmäisen 10 min  jälkeen mietin kehtaisinko  vain hipsiä ulos ja sen 45 min session jälkeen olin lähinnä pottuuntunut siihen että käytin aikaa johonkin noin tylsään juttuun. Kuvitelkaa tunti joka alkaa siten että pyöräilet satulassa 3 min, ja seuraavat 3 minuuttia irti satulasta. Ja sit sama meininki jatkuu koko tunnin läpi vain hieman vaihteita vaihdellen...alkoi ihan haukotuttamaan.
 • Ihmetellyt kollegoiden kanssa tätä Brittien ihmeellistä ihmeellisempääkin huhtikuun säätä. Esimerkiksi tiistaina oli koko päivän aivan upean aurinkoinen keli (vaikkakin kylmä) ja yhtäkkiä neljän aikaa taivaalta alkoi tulla sellaista rännän/lumen/rakeiden sekoitusta. Voi vitsit kun olisi kiva saada jo ne kunnon kevätsäät tänne. 
 • Innostunut joka kerta kun sähköpostiin on kilahtanut uusi RSVP-ilmoitus meidän häihin
 • Suunnitella ja varailla ekstempore työmatkaa Dubliniin
 • Olen myös viettänyt minun syntymäpäiviäni. Niin se lähti vaan viimeinen vuosi kaksikymppisenä käyntiin! Päivän vietin normaaliin tapaan töissä mutta illalla käytiin juhlistamassa miehen kanssa merkkipäivää ravintola-illallisen ja kuplivan merkeissä. Testattiin taas uutta ravintolaa ja se taisi nousta heittämällä suosikiksi - niin hyvää ruokaa oli ja kiva tunnelma myös!
 • Onnistuin jotenkin ihmeenkaupalla raahaaman itseni torstaiaamun klo.07.00 spinningiin. En ole sitten yhtään aamuihminen ja vielä vähemmän aamutreenaaja mutta tällä viikolla piti johonkin ne treenit mahduttaa ja aamu tuntui olevan paras aika. Kyllä oli hyvä olo tietty sen jälkeen mutta tuskinpa näitä tulee liian usein tehtyä. Tuntui ihan liian aktiiviselta...
 • Siivota kuin hullu yhdessä miehen kanssa koska meidän pieni B&B majoitus saa taas perhettä kylään tänä viikonloppuna. Eikä ketä tahansa vieraita vaan minun vanhemmat! Tätä on kuulkaa odotettu!


Ihanaa vappuviikonloppua kaikille jotka sitä on juhlimassa! Me ajateltiin juhlia vappua myös täällä Englannissa, toivotaan että kelit tästä vielä paranee ettei tarvitse grillailla vesisateessa!

2 kommenttia:

 1. Voi, tulispa tosiaan viimein ne kunnon kevätsäät! Tai olihan niitä jo aiemmin, mutta tää viikko on täälläkin ollut kylmä.

  Paljon onnea synttäreiden johdosta! Kivaa, että pääsette juhlimaan vanhempien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhäiset kiitokset onnitteluista! Nyt on vanhemmat saateltu lentokentälle, oli kyllä super viikonloppu vaikka vieläkään ei ne kevätkelit näyttänyt naamaansa täällä Briteissä!

   Poista

Kiva kun kommentoit!