sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kuukausikatsaus: ToukokuuHuhtikuun kuukausikatsaus jäi välistä, mutta otetaan vahinko takaisin nyt!

Yleisfiilis toukokuusta oli...hulina. Toukokuu meni sellaisessa vauhdissa ohi - tehden, kokien ja puuhaten. Kotona käytiin kääntymässä ja tälläkin hetkellä on vielä about kolme kassia purkamatta erinäisiltä reissuilta. Yhen yhtäkään viikonloppua ei ollut ns. "vapaata" vaan kaikille oli suunniteltu jotain (kivaa!) ohjelmaa.

Toukokuussa tein reissuja...Dubliniin, Skotlantiin, Lontooseen, Osloon ja Walesiin. Dublinissa olin työmatkalla, Skotlantiin lähdimme näkemään pitkästä aikaa miehen veljeä ja hänen tyttöystäväänsä jotka olivat palanneet takaisin kotiin Uudesta-Seelannista, Lontoossa kävin yhden illan ajan treffaamassa äitiä joka oli työmatkalla, Oslon reissulla nähtiin kavereita ja se Walesin reissu oli hieman extempore lomareissua pitkälle viikonlopulle. Reissujen määrä näkyy blogikirjoituksissakin, monen montaa postausta ei tullut tehtyä vaan arjesta vaan kaikki oli enemmän tai vähemmän jonkin sortin reissupostauksia.Muut toukokuun viikonloput...meni vieraita kestitessä! Saatiin nimittäin toukokuun aikana niin ihania ja kauan odotettuja vieraita meille! Vappua juhlimme minun vanhempieni kanssa jotka tulivat tänne Lichfieldiin meille kylään. Edellisen kerran he olivat meille yli vuosi sitten kun oltiin juuri muutettu ja on tämä meidän koti (onneksi) hieman siitä muuttunut kun olivat edellisen kerran täällä!

Toisena viikonloppuna saatiin myös kavereita tänne grillaamaan ja nauttimaan kauniista kesäillasta, tarkoitus oli myös lähteä tsekkaamaan tämän meidän pikkukaupungin yöelämään mutta koska ollaan kaikki enemmän tai vähemmän mummoja niin nukahdettiin sitten kaverin kanssa sohvalle (ja miehet hipsi lähipubiin pelaamaan tikkaa hetkeksi).

Vappua juhlittiin...meillä täällä kotona vanhempien kanssa. Vappuiltana kilisteltiin hieman skumppaa ja käytiin syömässä tuossa seuraavassa kylässä sijaitsevassa pihviravintolassa (joka on kuulemma maakunnan paras pihviravintola!) joka oli kyllä mielettömän kiva paikka! Vappupäivänä syötiin omatekemää brunssia oikein pitkän kaavan mukaan (vaikka skumppalasit olikin pesty vähän huonosti edellisen illan jäljiltä ja ihmeteltiin miksi se skumppa kuohuaa yli niin paljon kunnes tajuttiin että niissä oli vielä tiskiainetta pohjalla!).Toukokuun paras ravintolavinkki...on Lontoossa sijaitseva Aqua Nueva, espanjalainen tapas-ravintola jonka kattoterassilta on huikeat näkymät Lontoon ylle. Täällä käytiin siis äidin kanssa syömässä kun hän oli Lontoossa käymässä ja paikka oli kyllä ehdottomasti vierailun arvoinen. Ruoka oli hyvää ja maukasta, ilmapiiri kiva ja niinkuin sanottua, minä olen heikkona kattoterasseihin ja täältä kyllä löytyi todella makea sellainen! Suosittelut siis Aqua Nuevalle!

Toukokuun paras arkijuttu oli...mahtavat kesäkelit jotka mahdollisti sen että päästiin vihdoin siirtämään meidän illalliset ulos ja nauttimaan grillailusta! Kuten sanottua, jotenkin toukokuu oli niin paljon täynnä hässäkkää ettei siitä arjesta niin hirveästi osannut edes nauttia mutta grillailu oli kyllä huippua. Miten se ulkona grillailtu ruoka voikaan  maistui niin hyvältä?Ihanaa kesää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos toivotuksesta! Tasta tarttui ihanan hyva kesamieli,k vaikka meilla olikin juuri kylmin toukokuu 60 vuoteen :D Oon monesta asiasta niin samaa mielta, muun muassa noista kattoterasseista ja grillatusta ruoasta. Niita ei voi olla koskaan liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos kesämieli tarttui vaikka siellä päin palloa onkin kylmää! Ja niin totta, grillailu ja oma pihan on ihan parasta näin kesäaikaan!

      Poista

Kiva kun kommentoit!