perjantai 25. marraskuuta 2016

Ihanaakin ihanampi WilliamsburgMinun on jo pitkään pitänyt julkaista tämä kirjoitus nykyisestä asuinpaikastani (vielä parin päivän ajan) Williamsburgista mutta aina on jäänyt kuvat käsittelemättä siihen. Jos nyt vihdoinkin saisin eetteriin tämän postauksen...

Muutin toiseksi (ja viimeiseksi) Nykki-kuukaudekseni Brooklynin puolelle Williamsburgiin. Kämpän ja alueen kanssa kävi kyllä ihan mieletön tuuri. Asunto on super ihana ja alueena Williamsburg on vaan niin kaunista, kivaa ja ihanaa! Olen niin fiiliksissä että pystyn asumaan täällä kunnes lähtö kotia kohti koittaa. Jos muuttaisin Nykkiin pidemmäksi aikaa niin voisin kuvitella asuvani hyvin juuri Williamsburgissa. 

Williamsburg on ihanan rauhallinen mutta silti tarpeeksi vilkas alue verrattuna Manhattaniin. Ihmiset ovat ystävällisempiä ja kaikenkaikkiaan Williamsburgissa oma olo on kotoisampi. Täällä vallitsee enemmän sellainen "naapurustomainen" fiilis ja talot ovat suloisempia ja matalampia. Ehkä viihdyn täällä niin hyvin koska jollain pienellä tapaa se muistuttaa enemmän kotikaupunkiani. Joo, en nyt suoraan vertaa Williamsburgia ja Lichfieldin pikkukaupunkia toisiinsa mutta molemmissa on sellainen yleinen hyvä fiilis ja katukuva muodostuu suurilta osin pienistä itsenäisistä liikkeistä ja ravintoloista.
Sen lisäksi siis että talot ovat söpöjä niin voi elämä että tältä alueelta löytyy ihania kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Tämän pidennetyn reissun päätteeksi ajattelin ehdottomasti kirjoittaa enemmän kaikista huipuista ravintola-ja kahvilavinkeistä Williamsburgiin mutta tässä vaiheessa tyydyn vain toteamaan että täältä ei todellakaan tarvitse lähteä Manhattanin puolelle. Täältä löytyy kaikkea.Olen siis ihan rakastanut tähän alueeseen. Ainut huono puoli tässä on se, että koska viihdyn täällä niin hyvin niin en ole oikein enää jaksanut koluta Manhattania ja sen jäljellä olevia nähtävyyksiä niin paljon. Viikonloppuisin ei ole oikein huvittanut lähteä ruuhkaiseen kaupunkiin joten olen usein vain pysynyt Brooklynin puolella. Täällä on vaan mukavampaa. Nyt kun jäljellä on enää yksi viikonloppu niin pitää ehkä kuitenkin saada se itsestä irti että raahaudun myös viikonloppuna Manhattanin puolelle...siellä kun on vielä muutama juttu jotka haluan kokea ennen lähtöä.Kaikki kuvat otettu tästä kotikulmilta...

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Kirjoita toki vinkkilista. Joskus tulevaisuudessa, kun ja jos sinne päin pääsee reissuun, se tulee tarpeeseen! :)

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Ja vinkkilista/listoja ehdottomasti tulossa, toivon mukaan niistä on muillekin sitten hyötyä tulevaisuudessa :)

   Poista
 2. El Almacen de Buenos Aires :) Nayttaa ihan hurjan sopolta ja mielenkiintoiselta alueelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan superkivaa aluetta! Täältä löytyy niin paljon kaikkea kivaa että ei todellakaan tarvitse lähteä Manhattanille!

   Poista

Kiva kun kommentoit!