sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Tällä hetkellä mielessä....Syksy ja Netflix

Olen jäänyt niin koukkuun Netflixiin taas täällä ollessa. Kotona tuntuu että sen valikoima on koluttu läpi sataan kertaan mutta Jenkkilässä tietysti ollessa tuntuu että valikoimaa on ihan liikaakiin! Aloitettiin katsomaan The Crown sarjaa miehen ollessa täällä joka kertoo Kuningatar Elizabeth II elämästä. Aivan mielettömän hyvä ja hienosti toteutettu. Sovittiin miehen kanssa että tämän katsomista jatketaan kun palaan kotiin ja voidaan katsoa sitä taas yhdessä (kun se tietysti näkyy Brittilässä ja ilmeisesti Suomen Netflixissä myös).

Selasin Netflixiä läpi eräs ilta ja yritin löytää jotain hyvää katsottavaa kun törmäsin Madam Secretary nimiseen tv-sarjaan. Ja voi elämä että olen koukussa. Siis niin koukussa että olen katsonut viimeisen kolmen päivän aikana putkeen 16 jaksoa sitä. Ja jokainen jakso on melkein tunnin mittainen. Jeps, jeps. Kuten nimestä voi päätellä, sarja kertoo jenkkien ulkoministerin työstä ja on aivan loistava. Voin lämpimästi suositella!

Williamsburgin ihanat kahvilat

Williamsburg on täynnä aivan mielettömän ihania kahviloita. Istun tälläkin hetkellä ihanassa kahvilassa nimeltä Woops Bakeshop kirjoittamassa tätä postausta ja nauttimassa sunnuntain aamupalaa (ja vaikka kuvasta voisikin kuvitella, söin kyllä muutakin kuin vain macaronseja). Täällä soi aivan ihana musiikki, aurinko paistaa ikkunasta sisään ja kahvila on niin ihana sisustukseltaan että tekisi mieli vaan pinnailla sisustuskuvia Pinterestissä.Lähestyvä joulu

Sorry kaikille niille joiden mielestä joulusta voi puhua vasta joulukuun alussa. Täällä on itseasiassa kelit aivan ihanan syksyiset ja kauniit ja siinä mielessä lähestyvä joulu ei ole oikein vielä mielessä. Mutta New Yorkissa on jo kaupat tuoneet joulukoristeet esille, jouluikkunat on paljastettu ja Rockefellerin joulukuusikin on jo pystyssä ilmeisesti vaikka valot sytytetään vasta kiitospäivän jälkeen. Koska lähden kotiin jo marraskuun viimeinen päivä, totesin että minun pitää yrittää kokea jouluinen New York jo nyt marraskuussa. Sitä varten olenkin tehnyt ihan oman bucket listan ja siitä olen innoissani!

Kotiinpaluu

Joku saattaa pitää minua hulluna että kaipaan jo kotia vaikka asun maailman mielettömimässä kaupungissa. Mutta tottakai kaipaan miestä, kotia ja omia rutiineja. Nyt kun kotiinlähtö alkaa lähenemään huomaan että ajatukset harhailee tuon tuostakin siihen. Ihana päästä kohta ihan omaan kotiin takaisin. Vaikka tietysti sitä ennen olisi vielä vaikka mitä koettavaa täällä Nykissä.

Isi

Tänään vietetään isänpäivää ja isi on kyllä kovasti mielessä vaikka en sitä iskän kanssa pystykään viettämään kun ollaan ihan eri puolella pallo. Tämä allaoleva kuva minusta ja rakkaasta isistä on ehdottomasti yksi suosikkikuvistani hääpäivältäni!
Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen jäänyt koukkuun tuohon Crown-sarjaan. Aloin itse asiassa juuri eilen katsomaan sitä :D Toi Madam Secretaty on kanssa ihan jees, tullut katsottua jaksoja sieltä täältä, kun on sattunut osumaan tv-päälle sen tullessa sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crown on niin loistava! Niin hienosti toteutettu! Madam Secretary on niin loistava! Liian koukuttava tosin :D

      Poista

Kiva kun kommentoit!